- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
Çook uzattım özür dilerim ama sorum şu: yarın ve daha sonraki günlerde uzun bir müddet suratına katlanmak zorunda kalacağım, gidip bana fakeden yazan sensin demek de istemiyorum kanıtım da var ama aileler arası bir sürtüşme şuan en son isteyeceğim şey amcamı çok seviyorum o üzülmesin. Yani yanında güleyim mi onu hiç ciddiye almadan yoksa bildiğimi belli edecek şekilde mesafe koyayım mı? Gerçi mesafeyi koydum zaten ama dediğim gibi bildiğimi anlasın mı sizce yoksa onu ciddiye almadan kudurmasını sağlamak daha mı mantıklı ? Hepinize çok teşekkür ederim
Hımmm gerçekten siyaseti hiç karıştırmamışsınız. Vay şu malum partililer nasıl da rezillerhiç gerek yokken parti meselesini açıp sonra da siyaset değil amacım demeseniz mi acaba ? İdeolojik açıdan, fikren anlaşamayız zaten dense kafi gelirdi
Hımmm gerçekten siyaseti hiç karıştırmamışsınız. Vay şu malum partililer nasıl da rezillerhiç gerek yokken parti meselesini açıp sonra da siyaset değil amacım demeseniz mi acaba ? İdeolojik açıdan, fikren anlaşamayız zaten dense kafi gelirdi
muhtemelen 16 17 yaşlarında konu sahibesi onu düşünememiş olabilir.
Erkek egemen bir ailede mi yetişiyor ? Cücük kadar beyniyle hangi üstünlükten bahsediyor ?
Hiç takılma mevzular büyümesin istiyorsan ..Bu meseleyi unut ,çocuğu da görmezden gel ..bildiğin süt bebesi ergen ,uğraşmaya değmez .ayrıca kuzenine nasıl farklı bir niyetle bakar aklım almıyor .
Şunu yazdığınıza göre inanıyorum ki gerçekten amacınız bu değilmiş. Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Ama milletçe öyle bir noktadan çıktık ki aşırı kutuplaşmalar yaşandı ve artık mümkğn olduğunca bu kutuplaşmanın son bulmasını temenni ediyorum. O nedenle herhangi bir tarafı kışkırtabilecek şeyler görmek hızursuz ediyor beniAmacım bu degildi ama yanlis anlasilmis ya silerim sorun degil
gerekli konuşmalar dışında muhattap olma, suratta asma. hani seni takmıyorum benim hayatımda bir yerin yok tarzında takıl. suratsızlık yapıp ters davranırsan da oturup sohbet edersen de aynı kapıya çıkar kendini umursadığını zanneder. sen kendi hayatında takıl. bir şey sordu diyelim hıı, evet, hayır gibi kısa bir cevap verip ortamdaki başka birine birşey anlat. yada telle ilgilen.
Şunu yazdığınıza göre inanıyorum ki gerçekten amacınız bu değilmiş. Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Ama milletçe öyle bir noktadan çıktık ki aşırı kutuplaşmalar yaşandı ve artık mümkğn olduğunca bu kutuplaşmanın son bulmasını temenni ediyorum. O nedenle herhangi bir tarafı kışkırtabilecek şeyler görmek hızursuz ediyor beni
Konuya kuzen tribi olarak baksanız da siyaset karıştırmasanız lütfen.
Önemli değil, ben direkt size değil genel olarak tüm yorumculara bir uyarı yaptım :)Ya azıcık değineyim derken abartmisim, özür dilerim dusuncelere saygisi yok bunu anlatmakti asıl amacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?