kuzenler

aynen öyle.ben arayıp sormasam onlar bana kırılır,küser .ben hep alttan alırım.ama benim kimseye kırılmaya sitem etmeye hakkım yoktur.
diyelim ki fazla alınganlık yaptım ve bir sitem ettim.hepsinin birden üstüme gelmesi,ve bana küsmeleri sanki bahane arıyorlarmış gibi geldi.bir de eşimi işin içine kattılar.60 yaşındaki adam ,ne alaka yani.

Bu yaptiginizda yanlis, milleti sorgular gibi. Mecburlarmi nedenlerini söylemeye? Bunu ben ayip karsilardim gercekten. Ve herkes sizin gibi düsünmek zorunda degil. Nazli yeni gelin gibisiniz kusura bakmayin.

Bu yaptiginizda yanlis, milleti sorgular gibi. Mecburlarmi nedenlerini söylemeye? Bunu ben ayip karsilardim gercekten. Ve herkes sizin gibi düsünmek zorunda degil. Nazli yeni gelin gibisiniz kusura bakmayin.
nazlı gelin gibi mi?
biz yetişkin insanlarız.hastalık var sağlık var.sormakta ki amacım,sorgulamak değil,bir sorun olup olmadığnı öğrenmek.
demek ki yanlış yapıyormuşum.

Olayın bu hale gelmesinde her iki tarafın da kastı yok,en büyük sorun burda iletişim eksikliği.siz olayın düzenleneceği hafta önceden arayıp yardıma ihtiyacınız var mı diye yoklasaydınız,niyetinizin gelmek olduğunu anlarlardı.bazen şaka yollu gelinemeyeceğini de belirtebiliyor insan.
Bana göre eşinizin hayır için yaptığı yardımların alaya,şakaya alınması ayıp,buna çok bozulurdum.benimle sorunları varsa asla kimsenin çocuğumu,eşimi karıştırmasını istemem.
Yine de kendinizi üzmeyin bazen böyle şeyler olabiliyor can sıkıcı da olsa

Bence haklısınız gayet.
Tarih koymuşlar davet etmemişler. Siz bizi de davet eden olmadı manasında bir şey yazmışsınız yine davet eden olmamış.

Bu ne yahu çok ayıp etmişler. Ben siz gelseniz de gelmeseniz de önemli değil çok da tın havası aldım açıkçası, alınmakta haklısınız.

Ben gelemeyeceğim diyen kişiye "neden gelemeyeceksin" demeyi yanlış buluyorum. Ha "iyi misin" diye sorulabilir o ayrı ama insanlara yalan söyletiyor olabilirsiniz neden gelemeyeceklerini sorduğunuzda.

Belki onlar böyle art niyetli oldukları için sizi de öyle görmüş, o yüzden üstüne düşmemiş olabilirler. Sonra yaptıkları da şaka değil, ayıp. Bundan sonra yüzleri olmamalı eşinizden bir şey istemeye.

konuyu en iyi anlayan iki yorum .teşekkür ederim.

eşim 60 kusur yaşında adam.şaşırdı.konu bana niye geldi diye.sanki bir şeye dolmuşlar,içlerini boşaltmışlar gibi.biz her pazar,annemlere gideriz.babama serum takılıyor.eşim tek tek onların annelerini babalarını dolaşır,varsa sağlıkla ilgili bir ihtiyaçlarını karşılar.dualarını alsam yeterli der.
hiç aklımıza gelmezdi,böyle düşünecekleri.

samimi iseniz normalde, yapılır bu tip şakalar.
ayrıca evet tarih yazılmış, siz farketmemişsiniz, üstelik gelmeyeceğiz demişsiniz, ama şaka ama gerçek, e sonra bi de yorum olarak davet edilmedik tribi atıyorsunuz. siz haksızsınız.

işte samimiyetimize güvenerek,ne oldu bir terslik mi var diye sorardım.sanırım yanlış yapıyormuşum.ama benden başka herkesi de aramışlar.tek tek.

işte samimiyetimize güvenerek,ne oldu bir terslik mi var diye sorardım.sanırım yanlış yapıyormuşum.ama benden başka herkesi de aramışlar.tek tek.
Onların iyi niyetli olmadıkları o yaptıkları şakadan belli zaten. O olmasa belki yanlış anlaşılma olmuştur derdim ama hiç masum bulmadım onları. Vay be, demek ki insanlar gerçek yüzlerini bu denli uzun zaman gizleyebiliyor :/

Bende bu davet iyi olmis. Cunku kuzenletiniİn gercek yuzunu gormus olmussunuz. Esinize yapilan sakada hic hosdegil. Ben demekki cikarlari icin davet edilmisim diye dusunurum sahsen. Bence hic takmayin kafaniza. Yerine gore davranirsiniz sirasi gelince:)

teşekkür ederim.konuyu anlatamamışım tam olarak. bakın trip atan ben değilim onlar.ben kısaca bir sitem mesajı yazdım.belki o an alınganlığıma geldi,hata yaptım.ama sonrasında onlar beni mesaj yağmuruna tuttular diyorum.hem de hiç alakası yokken,eşimi olaya karıştırdılar.ve bana küsen yine onlar.

eşinize o lafı söylemeleri saçma. küsmek vs zaten çocukça. ama olayın bu noktaya gelmesinde sizin de hatanız var, bunu belirtmek istedim.

Yaranıza tuz basmak olacak sanırım ama çok belli pek önemsememişler.
O espri ise(eşinizle ilgili olan) yorumsuz, çok kötü.
Bir de bu tahammülsüzlük neden ki, gönül almak, yanlış anlaşılma olmuş demek zor değil.

Ama bir de şu açıdan bakarsam içinde bulunduğum iki ayrı grupta da birer kişi var ki özel davet beklerler.
Hepimiz eşitiz orda, plan birlikte yapılır ama onlara ayrıca söylemek gerekir.
Bir yerden sonra peşini bıraktık diye gönül koydu onlardan biri.
Durum uygun olmayabilir size, yine de o açıdan bakın istedim.

Siz espri yapınca anlayış bekliyorsunuz ama onlar zam mı yapacak diye espri yaptıklarında küsüyorsunuz.
Tarih yazıyormuş, hatalısınız .

zam para alınan birşeye yapılır.biz hiç birşey almıyoruz.sadece dua ediyor, yaşlılar.bu da bize yeter.

Aslında olayın sorumluluğunu bir tarafa yükleyemiyorsun ama yazdıklarınızdan karşı tarafı pek samimi bulmadım,çıkarcı duruyorlar.aranızdaki bağ zayıf ne yazık ki.bir şaka yollu mesajınız,yetmiş onlara hiç ardını sormamışlar.hatta belki gelseniz de olur gelmeseniz de olur kafasında yaklaşmışlar.varlığınız ve yokluğunuz bir gibi.sizin onlara duyduğunuz vefa,sevgi ve değer onlarda mevcut değil.

Akrabalık günümüzde böyle çıkar gözetilerek sürdürülen bir ilişki.Yarının ne getireceği belli olmaz, o yüzden çok samimi olmadan da sürdürülüyor.siz de gereğinden fazla değer vermeyin ve beklenti içine girmeyin.yardımlarınızı da ölçülü yapın ki bu vazife gibi algılanıp iş dalgaya vurulmasın

yok özel davet beklemem.kolay kolay da kırılmam.ama onlar en ufak birşey de bana kırılır sitem eder,gönüllerini alana kadar uğraşırım.ama onlar ,bu olayda hemen benden vazgeçtiler.kolay vazgeçilebilirmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…