Siz şaka diye yazmışsiniz onlar ciddiye almış. Ortada yanlış anlaşılma var. Ama serumlara yine korkmuslarbence açık dile getirin tepkilerinin sizi kırdığı "gözün görmüyor mu" demeye gerek hiç yok. Ama galiba siz ailenin yumsak yüzlü tarafisiniz
bazılarınızın yorumları ağır olmuş.
aramızda ki samimiyete güvenerek ,tekrar ararlar diye yazdım.yani şöyle ki,daha önce bizim düzenlediğimiz davetlerde,sosyal mesajla davet ettiklerimden ,gelemeyecek olanları arar nedenini sorarım.hastalık gibi birşey var mı diye.aynı şeyi beklemiş olabilir miyim acaba?
ayrıca benim eşimin yaptığı şeyler üzerinden şaka yapılması bana ayıp gelir.bana her türlü şakayı yapabilirler ama eşime yapamazlar.
ergen muhabbeti diyenlere de hak veriyorum.benim kırılma sebebim de olayı onalrın uzatması ve hala dedikodu yapmaları.
nazlı gelin gibi mi?Bu yaptiginizda yanlis, milleti sorgular gibi. Mecburlarmi nedenlerini söylemeye? Bunu ben ayip karsilardim gercekten. Ve herkes sizin gibi düsünmek zorunda degil. Nazli yeni gelin gibisiniz kusura bakmayin.
bazılarınızın yorumları ağır olmuş.
aramızda ki samimiyete güvenerek ,tekrar ararlar diye yazdım.yani şöyle ki,daha önce bizim düzenlediğimiz davetlerde,sosyal mesajla davet ettiklerimden ,gelemeyecek olanları arar nedenini sorarım.hastalık gibi birşey var mı diye.aynı şeyi beklemiş olabilir miyim acaba?
ayrıca benim eşimin yaptığı şeyler üzerinden şaka yapılması bana ayıp gelir.bana her türlü şakayı yapabilirler ama eşime yapamazlar.
ergen muhabbeti diyenlere de hak veriyorum.benim kırılma sebebim de olayı onalrın uzatması ve hala dedikodu yapmaları.
Olayın bu hale gelmesinde her iki tarafın da kastı yok,en büyük sorun burda iletişim eksikliği.siz olayın düzenleneceği hafta önceden arayıp yardıma ihtiyacınız var mı diye yoklasaydınız,niyetinizin gelmek olduğunu anlarlardı.bazen şaka yollu gelinemeyeceğini de belirtebiliyor insan.
Bana göre eşinizin hayır için yaptığı yardımların alaya,şakaya alınması ayıp,buna çok bozulurdum.benimle sorunları varsa asla kimsenin çocuğumu,eşimi karıştırmasını istemem.
Yine de kendinizi üzmeyin bazen böyle şeyler olabiliyor can sıkıcı da olsa
Bence haklısınız gayet.
Tarih koymuşlar davet etmemişler. Siz bizi de davet eden olmadı manasında bir şey yazmışsınız yine davet eden olmamış.
Bu ne yahu çok ayıp etmişler. Ben siz gelseniz de gelmeseniz de önemli değil çok da tın havası aldım açıkçası, alınmakta haklısınız.
samimi iseniz normalde, yapılır bu tip şakalar.vardı, dikkat etmemişim.instadan değil de face yazmıştı.genellikle pazar günleri yaparız.davete katılamamaktan çok,sonradan bana yapılan yorumlar.beni incitti.gözlerine bir baktır,yaşlanmışsın sen gibi gibi
Ben gelemeyeceğim diyen kişiye "neden gelemeyeceksin" demeyi yanlış buluyorum. Ha "iyi misin" diye sorulabilir o ayrı ama insanlara yalan söyletiyor olabilirsiniz neden gelemeyeceklerini sorduğunuzda.
Belki onlar böyle art niyetli oldukları için sizi de öyle görmüş, o yüzden üstüne düşmemiş olabilirler. Sonra yaptıkları da şaka değil, ayıp. Bundan sonra yüzleri olmamalı eşinizden bir şey istemeye.
Ablacım bu arada seni aramaları kocana sebep bence , yine seni önemsediklerinden değil. Kuzenlerini kalitesiz ve nasıl diyeyim hesapçı, sığ buldum.
Onların iyi niyetli olmadıkları o yaptıkları şakadan belli zaten. O olmasa belki yanlış anlaşılma olmuştur derdim ama hiç masum bulmadım onları. Vay be, demek ki insanlar gerçek yüzlerini bu denli uzun zaman gizleyebiliyor :/işte samimiyetimize güvenerek,ne oldu bir terslik mi var diye sorardım.sanırım yanlış yapıyormuşum.ama benden başka herkesi de aramışlar.tek tek.
samimi iseniz normalde, yapılır bu tip şakalar.
ayrıca evet tarih yazılmış, siz farketmemişsiniz, üstelik gelmeyeceğiz demişsiniz, ama şaka ama gerçek, e sonra bi de yorum olarak davet edilmedik tribi atıyorsunuz. siz haksızsınız.
teşekkür ederim.konuyu anlatamamışım tam olarak. bakın trip atan ben değilim onlar.ben kısaca bir sitem mesajı yazdım.belki o an alınganlığıma geldi,hata yaptım.ama sonrasında onlar beni mesaj yağmuruna tuttular diyorum.hem de hiç alakası yokken,eşimi olaya karıştırdılar.ve bana küsen yine onlar.
Siz espri yapınca anlayış bekliyorsunuz ama onlar zam mı yapacak diye espri yaptıklarında küsüyorsunuz.
Tarih yazıyormuş, hatalısınız .
Yaranıza tuz basmak olacak sanırım ama çok belli pek önemsememişler.
O espri ise(eşinizle ilgili olan) yorumsuz, çok kötü.
Bir de bu tahammülsüzlük neden ki, gönül almak, yanlış anlaşılma olmuş demek zor değil.
Ama bir de şu açıdan bakarsam içinde bulunduğum iki ayrı grupta da birer kişi var ki özel davet beklerler.
Hepimiz eşitiz orda, plan birlikte yapılır ama onlara ayrıca söylemek gerekir.
Bir yerden sonra peşini bıraktık diye gönül koydu onlardan biri.
Durum uygun olmayabilir size, yine de o açıdan bakın istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?