Aslında olayın sorumluluğunu bir tarafa yükleyemiyorsun ama yazdıklarınızdan karşı tarafı pek samimi bulmadım,çıkarcı duruyorlar.aranızdaki bağ zayıf ne yazık ki.bir şaka yollu mesajınız,yetmiş onlara hiç ardını sormamışlar.hatta belki gelseniz de olur gelmeseniz de olur kafasında yaklaşmışlar.varlığınız ve yokluğunuz bir gibi.sizin onlara duyduğunuz vefa,sevgi ve değer onlarda mevcut değil.
Akrabalık günümüzde böyle çıkar gözetilerek sürdürülen bir ilişki.Yarının ne getireceği belli olmaz, o yüzden çok samimi olmadan da sürdürülüyor.siz de gereğinden fazla değer vermeyin ve beklenti içine girmeyin.yardımlarınızı da ölçülü yapın ki bu vazife gibi algılanıp iş dalgaya vurulmasın
Konu eksik kalmış.
Onlar gelmediğinde sizin onların aramasını bekliyormuş, bir sorun mu var gibisinden, aramazsanız alınırlarmış.
Ve herkesi tek tek davet etmek için aramışlar.
Gibi iki önemli bilgi yok :)
Evet haklısınız. Sonradan sitem etmenizi ben gereksiz buldum, olan olmuş, onlar kalitesini zaten belli etmiş, bunsaatyen sonra onlara fırsat vermek işleri daha da karıştırmaktan başka bir işe yaramaz, ki nitekim öyle olmuş.
Eşinize kadar laf gelmesi çok ayıp gerçekten...
Ne olursa olsun, bel altı vurmak kimseye yakışmaz.
Aslında olayın sorumluluğunu bir tarafa yükleyemiyorsun ama yazdıklarınızdan karşı tarafı pek samimi bulmadım,çıkarcı duruyorlar.aranızdaki bağ zayıf ne yazık ki.bir şaka yollu mesajınız,yetmiş onlara hiç ardını sormamışlar.hatta belki gelseniz de olur gelmeseniz de olur kafasında yaklaşmışlar.varlığınız ve yokluğunuz bir gibi.sizin onlara duyduğunuz vefa,sevgi ve değer onlarda mevcut değil.
Akrabalık günümüzde böyle çıkar gözetilerek sürdürülen bir ilişki.Yarının ne getireceği belli olmaz, o yüzden çok samimi olmadan da sürdürülüyor.siz de gereğinden fazla değer vermeyin ve beklenti içine girmeyin.yardımlarınızı da ölçülü yapın ki bu vazife gibi algılanıp iş dalgaya vurulmasın
Öyle yapmadığınızda sorun yapmıyorlarsa, bu inceliği anlayacak insanlar değillermiş, siz de beklememeliydiniz.yani ben öyle yapıyordum.neden gelemiyorsunuz diye arıyordum.onlarda işte o tarihte şu işim ,bu işim var diye mazeret bildiriyorlardı.gördüm ki bu bile yanlışmış,sık boğaz temek oluyormuş,halbuki ben bunu incelik olarak algılıyordum.
mesela benim erkek kardeşim ve ailesi de davetliydi.onu gündüz arayıp,ne getiriyorsun diye sormuşlar.
not:bu arada herkes kendi çapında birşeyler alıp götürür.mangal yapılır,ben de pazar günü zaten oradayım diye bir gün öncesi sorma gereğini duymadım.pazar günü giderken alacaktım.
Hayatta bu kadar naif olmayinyok özel davet beklemem.kolay kolay da kırılmam.ama onlar en ufak birşey de bana kırılır sitem eder,gönüllerini alana kadar uğraşırım.ama onlar ,bu olayda hemen benden vazgeçtiler.kolay vazgeçilebilirmişim.
nazlı gelin gibi mi?
biz yetişkin insanlarız.hastalık var sağlık var.sormakta ki amacım,sorgulamak değil,bir sorun olup olmadığnı öğrenmek.
demek ki yanlış yapıyormuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?