- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
Iste bu isin kotu yani kardes her zaman yoldas can olmuyor ama insallah sizin cocuklariniz birbirine destek olurAramız çok iyi sıkı fıkı değiliz,kötü gün dostuyum diyelim
Bence yapin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste bu isin kotu yani kardes her zaman yoldas can olmuyor ama insallah sizin cocuklariniz birbirine destek olurAramız çok iyi sıkı fıkı değiliz,kötü gün dostuyum diyelim
Öz kardesim yok,oglumun da yok,bir eksikligini hissetmedim kalabalik ailede buyudum, kardesi olanlari da goruyorum ,cevremde kimse kardesiyle mutlu degil. Ne mutlu tek olana deyip geciyorumoglum da tek cocuk olarak kalacak,kuzenleri de yok, birkac akraba var sadece onlar yetiyor hatta fazla bile geliyor cogu zaman.
İlla ki var olan birisini sevmeniz cok normal. Halihazirda dunyaya gelmis,reddetme ihtimaliniz yok.olmayınca bilmediğiniz bir duygunun eksikliğini hissetmemeniz çok normal. Tek çocuk olan herkes bunu söylüyor zaten.
Ama kardeş çok güzel bir şey. Benim 13 yıl sonra oldu bir kardeşim iyi ki yapmış annemler gözlerini karartıp. Her iki taraftan toplam 18 tane kuzenim var bugün hepsiyle koptuk bir şekilde beraber büyüdüğümüz halde. Kardeşim bambaşka. 19 yaşında daha. Aramızda o kadar güzel bir ilişki var ki. Her şeyimizi paylaşıyoruz artık. Bana genç delikanlı bir arkadaş oldu.
İlla ki var olan birisini sevmeniz cok normal. Halihazirda dunyaya gelmis,reddetme ihtimaliniz yok.
Benim babamin ilk esinden iki kizi var,beraber buyumemize ragmen simdi gorusmuyoruz. Tek babadan da olsa bir kan bagimiz var ama onlar da kendilerini iki kardes goruyorlar,ben de kendimi tek cocuk olarak goruyorum. Annemle babamin yetistirdigi bir evlatlik erkek kardesim daha var hatta,herkesten cok onu seviyorum ben. Kan bagiyla olmuyor kardeslik cunku,yasananlarla oluyor ki bu yasananlarin guzelligini bir yabanciyla da,kuzenle de yakalamak mumkun.
Kardeslerle miras paylasmadan ne olduklarini anlayamazsiniz zatentabi ki mümkün. bir de hiçbir şeyin garantisi yok. Kardeşler çok iyi anlaşacak olsa hayat güllük gülistanlık olsa 5 çocuk yapalım hepsi birbirine yoldaş olsun. Ama gerçekte öyle olmuyor.
Belki benim kardeşimle ilişkim de biraz yaş farkındandır çocuğum gibi elimde büyüdü.
yine de bence bir tane kardeş olmalı nolur nolmaz![]()
Kardeş ve kuzen asla aynı olmaz.. Kardeşin yerini hiçbirşey tutmaz.. Fakat ikinci çocuk için maddi durumunuz yeterli mi? Evladınız kardeşe hazır mı?? Siz ve eşiniz psikolojik olarak ikinci bir çocuğa hazır mısınız?? Bu zamanda tek çocuk bile çok zor yetişiyor ikincisine hazırsanız tabi ki kardeşin yerini tutacak birileri maalesef yok.. Bende kesinlikle kardeş şart diye düşünenlerdenim şuan hamileyim ilk bebeğim olacak inşallah ama şimdiden o kadar zor ki hem maddi hem manevi.. Hamilelik süreci bile beni yıprattı evladımı kucağıma almadan onun için endişelenmeye başladım.. Bütün ihtiyaçlarını eksiksiz tamamlayalım onu da alalım bunu da alalım o da lazımmış yeni duyduk falan derken gördüm ki gerçekten kolay değil ama herşeye değerSlm kızlar..4 yaşında bi oğlum var,kardeşi olmalı mı olmamalı mı konusunda gelgitler yaşıyorum..Boşanmış bi ablam var çocukları var,evliyken pek sık görüşmüyorduk ama boşandıktan sonra destek olma amacıyla görüşüyoruz,yeğenlerimi de daha sık görüyorum,ben çalışıyorum hatta bi tanesi 1 aydır annemde kalıyor bende haftasonları yanıma alıyorum oğlumla beraber oynuyorlar,vakit geçiyorlar...Ablamın durumundan dolayı sık sık görüşeceğiz..Sizce kardeşe gerek yok mu,kuzenler kardeş boşluğunu doldurur mu..kardeş olmalı mı..
Bence alakası yok.Kuzenlerle çok sık görüşeceği için kardeşi aramaz mı diyorum,alakası bu
Kuzenler kendi aralarinda kardes olacak.Daha saglam baglari olacak.Cocugunuz kuzen olarak kalacak belki alinganlik yapacak.Bi de burdan bakin.Bizim kuzenlerle sıkı bi ilişkimiz olmadı,ama ablamın durumundan dolayı çocuklarımız çok daha sık görüşecek gibi,tatillerde yanıma alıyorum falan..Yeri gelecek beraber yatıp beraber kalkacaklar o yüzden kardeş boşluğu dolar mı acaba