Kuzenleri yeter mi..

Buna herkes kendi yaşantısına göre cevap verir ki.. teyzemin dört çocuğu var ama kızlardan en büyüğüne sorsanız beni kendi 3 kardeşinden daha ayrı tuttuğunu söyler ve bunu herkes bilir. Zaten dört kardeş miras meselesinden dolayı neredeyse kanlı bıçaklı Öte yandan ben tek çocuk olduğum için çocuklarımı kendi isteğimle tek bırakmam dedim Allah'a şükür ikinciye hamileyim hatta sezaryen meselesi olmasa 3.yu de düşünürüm

Kuzenlerimin çoğunu severim. Bazılarıyla whatsapp grubumuz var devamlı yüz yüze görüşemesekte iletişim halindeyiz.

Ama kardeşlerimin yerini hiç biri tutamaz.

Birlikte zamanında aile apartmanında yaşadığımız yediğimiz içitğimiz ayrı gitmeyen kuzenlerim var mesela, artık sokakta görsek birbirimizi selam vermiyoruz, çünkü ailece kırgınlıklar girdi araya.

Kardeş ilaki olmalı demiyorum ama kuzenden kardeş olmaz onu biliyorum. Şuan küçükken oyun arkadaşı için kuzen güzel ama büyüdükçe değişebilir.

Kardeşin aranacak bir şey olduğunu sanmıyorum, varlığını bilmediğiniz şeyin hasretini çekmezsiniz.
Ama şartlar uygunsa kardeş olsun derim ben.
Kuzen ayrı, kardeş ayrı.
Kuzenleriyle hep görüşeceğinin veya kardeşiyle arasının kuzenlerinden iyi olanağının garantisi yok.

Slm kızlar..4 yaşında bi oğlum var,kardeşi olmalı mı olmamalı mı konusunda gelgitler yaşıyorum..Boşanmış bi ablam var çocukları var,evliyken pek sık görüşmüyorduk ama boşandıktan sonra destek olma amacıyla görüşüyoruz,yeğenlerimi de daha sık görüyorum,ben çalışıyorum hatta bi tanesi 1 aydır annemde kalıyor bende haftasonları yanıma alıyorum oğlumla beraber oynuyorlar,vakit geçiyorlar...Ablamın durumundan dolayı sık sık görüşeceğiz..Sizce kardeşe gerek yok mu,kuzenler kardeş boşluğunu doldurur mu..kardeş olmalı mı..
Bence 2 3 hatta imkan varsa 4. Her zaman bu düşüncedeydim ama olmadı. Artık mümkün değil. Kalabalık aileye hep özenmişimdir. Kuzenler zaten var onlar ayrı

Slm kızlar..4 yaşında bi oğlum var,kardeşi olmalı mı olmamalı mı konusunda gelgitler yaşıyorum..Boşanmış bi ablam var çocukları var,evliyken pek sık görüşmüyorduk ama boşandıktan sonra destek olma amacıyla görüşüyoruz,yeğenlerimi de daha sık görüyorum,ben çalışıyorum hatta bi tanesi 1 aydır annemde kalıyor bende haftasonları yanıma alıyorum oğlumla beraber oynuyorlar,vakit geçiyorlar...Ablamın durumundan dolayı sık sık görüşeceğiz..Sizce kardeşe gerek yok mu,kuzenler kardeş boşluğunu doldurur mu..kardeş olmalı mı..
Kardeşi olmalı diye düşünüp çocuk yapmayın lütfen siz bir çocuk daha istiyorsanız yapın. Kardeşi olmalı mı olmamalı mı bunu hiç bir zaman bilemeyiz. Kardeş olur hayırsız olur kardeşi olmaz harika dostları olur bu kısmı biraz kısmet. Tek söyleyebileceğim kuzen kardeş gibi olmaz.

va
valla ne kardesler var arasan abla abi yardım et desen ee bendede yok der yada isim var der kuzeni gec ne arkadas vardır sen daha a demeden gelir alır yardım eder o yuzden kardes isleride yaş hele ki bu zamanda 2040 ooo kimse kimseyi tanımıcak zaten hani buna kız kardeslerde dahil yani

Kuzenlerle çok sık görüşeceği için kardeşi aramaz mı diyorum,alakası bu
Kuzenleri olmasa da kardesi aramayabilir, kardes dogunca anlasamayabilir hatta surekli kavga edebilir, cok iyi de anlasabilir.
Bunlar muamma seyler kim bilsin
Bir cocuk icin bir cocuk yapmak mantikli degil. Oyun arkadaşı ismarlamasi mi bu?
Cocuga bakacak sizsiniz siz 2 tane bakmak isterseniz olur.

Kuzenle kardes bir olmuyor maalesef.. Yarın birgün birşey olduğunda kuzenleri değil kardeş koşar canım... Kardeş şart benimde kuzenlerim var Allaha yakın bana uzak olsunlar derim

Back
X