Kuzenlerime nasl davranmalym ?

bence de merhaba hoşgeldiniz de. iyi davran. iyilikten kimseye zarar gelmez. onlara çok meraklıymışsın gibi davranma ama bu güzel günün saf, temiz kalması güzel olur. zaten çok fazla muhattap olmazsın. o gün ne kadar iyi niyetli geçerse senin de için o kadar rahat olmaz mı?
nişanın da şimdiden hayırlı olsun. çok mutlu olursun umarım. opuyorumnanaktan

ay canım çok sağol iyi niyetlisin çok belli
allah inşallah hepimizi mutlu eder cnım benim ma.s.:1hug::1rolleyes:

çok teşekkür ederim :))
ben de çevreden biliyorum aza çok bu işlerin nasıl olduğunu. anlıyorum yani seni. benim daha böyle resmiyete binmiş bir durumum yok ama etraftakilerden görüyorum evlenenleri falan kıskanan tipleri.
takmadan aynen devam!!! kaydirigubbakcemile5

onların sana davrandığı gibi davranma bu bayağılık olur ne yazık ki tatlım
sen yine hoş davran
tatlı dille de aşkolsun çok kırıldım sözümü tebrik etmediniz hiç ama nişanımda yanımdasınız yaa yinede sağolun fln diyebilirsin
gel sen yakıştırma kendine onların yaptıklarını yapmayıyerimseniben

annem gelmemiştii ama daha gitmeden böyle olucanı biliyordu tabikii
babam farketmedii farketmez o farketsede laf söyletmez sülalesineee

amaan çok önemli sanki ,niye bu kadar kafana takıyorsun ki senin en güzel gününde onlara nasıl davransam acaba diye düşünmen bile onlara gereğinden fazla değer verdiğini gösteriyor herkeze hakettiği değeri ver boşver en mutlu günlerinden biri doyasıya yaşa herkezde görsün ne kadar mutlu olduğunu kıskananlar çatlasın (bu arada Allah nazarlardan , kem gözlerden korusun inşallah seni ) hoşgeldiniz de geç öyle muhabbet etmene gerek yok sitem de etme siz beni kutlamadınız falan diye hiç umrunda değilmiş gibi davran en büyük ceza bir insanı yok saymaktır , yok say gitsin. Ben de şimdiden tebrik ederim seni , Allah tamamına erdirsin , mutluluklar dilerim...

canım haberleri vardıda çağırmadık çünkü evimiz çok küçüktü ailede çok kalabalık sadece
en büyük amcam ve en büyük halımı çağırdık herkesi çağırmamıza imkan yoktuu söyledik zaten kuzenimin nikahına gititk ne söz ne nişan nede düğünde haberimiz vardı 3 gün önce davetiye yi getirdi dediki oğlumun nikahı varr...
zaten yıllarıdırr böyleler neyse canım sağol

allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok sağol cnm

bende aynısını onlara yapardım çok sinir bi durum hemde sözlünün yanındalmaz:lmaz:

bu nasıl bir tespit böyle canımı yaktı,iki tane kız yeğenim var;çocuklarım kadar severim onlarda beni çok severler anne babalarıyla tartışsam bile beni asla yok saymazlar,o konu sizi ilgilendirir biz halamızı görmeden duramayız derler,canlarım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bence kotuyle kotu olunmaz
sizi cekemeyenler vs hepsi nede olsa ettigini bulmicakmi?
yada kiskandigiyla kalmicakmi
inanin sinirinizi bozmaya dahi degmezler
bosverin gitsin siz onlara iyi davraninki belki utanirlar ettiklerinden
bu arada mutluluklar:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…