• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenlerin evliliği ve sevgili ilişkisinin düzeyi ...

Bir önceki sayfada yazdım hala sağlıklı diyorsunuz görümcemde sağlıklı sorun yok ama çocukları hep hasta hep birşeyleri var çoçuklarda olmasa da çocuklarında olabiliyor

Yani bu Rabbimizin takdiri ne diyelim
Herkes saglikli hayirli evlat ister
Akraba olmayaninda engelli cocugu oluyor
Bilemedim

Kuzen dediğin bana göre kardeştir. Hiç aksi gözle bakmadım.
Eşimle evlilik öncesi cinsel ilişkim oldu evet. Evlendik 1.5 yıl oldu. Bu konuda herhangi bir problemimiz yok. Herhangi bir soğukluk, uzaklık vs olmadı.

Arkdşlar başlık karışık gibi biraz ama merak ettiğim iki şey var herangi birisi başına gelmiş olanlar yanıtlayabilirlerse sevinirim ; öncelikle kuzeni ile evli olan var mı varsa evlilik nasl gidiyo mutlu musunuz ikinci olarkta erkek arkdşyla evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan ve sonra evlenen var mı evlilik devam ediyor mu bu normal mi sizce tam bir cinsel birliktelikten bahsediyorum ( cinsel birleşme)yeterince açık oldu sanırım erkek soğur mu acaba başına gelen var mı bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm şuan bi erkek arkdşm var aynı durumdayım fikirlerinizi bekliyorum
Şöyle bir eski konulara baktım kısaca bı evlilik yaşamış bir çocuğunuz var ayrıldıktan sonra hemen sozlenmissiniz sonra kocanizla tekrar barışma ddusunmussunuz şimdide kuzeninizle birlikte oldunuz doğrunun???ve tüm bunları mayıstan bu yana yasadiniz. Ve yaşınız 23. Bence kuzeninizle bir evlilikyasamayacaksiniz.yorulmadinizmi bu hizda peki.hayatin devam etmesi için bir erkek şart degil

Her ne kadar medeni kanuna gore kuzenle evlenilebilse de bence mantik dışı. Evet boyle evlenip mutlu olanlar var midir? Elbette vardir. Ama empati yaptigimda asla!

Arkdşlar başlık karışık gibi biraz ama merak ettiğim iki şey var herangi birisi başına gelmiş olanlar yanıtlayabilirlerse sevinirim ; öncelikle kuzeni ile evli olan var mı varsa evlilik nasl gidiyo mutlu musunuz ikinci olarkta erkek arkdşyla evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan ve sonra evlenen var mı evlilik devam ediyor mu bu normal mi sizce tam bir cinsel birliktelikten bahsediyorum ( cinsel birleşme)yeterince açık oldu sanırım erkek soğur mu acaba başına gelen var mı bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm şuan bi erkek arkdşm var aynı durumdayım fikirlerinizi bekliyorum
Erkeklerin soğuyup soğumaması konusunda bence şöyle bir durum var, erkekler zor kızları seviyor bu 1, evliliğe inanmayan kişiler birliktelik yaşayabilirler sıkıntı etmezler belki farklı kültürlerde ama bizim toplumumuz pek öyle değil gerçekçi olmak lazım muhtemelen erkek arkadaşın daha rahat davranacaktır ilgisi azalmasa bile, kaldı ki toplumun geneline bakarak büyük ihtimalle bilinçaltında maalesef gözünden düşeceksiniz (bu benim düşüncem) kuzen konusunda kuzenim kardeşimden farksızdır benim için, hiç birbirini görmeyen kuzenler var demişsin ama bu durum akraba evliliğinin getirdiği sakat ve hastalıklı doğum riskini değiştirmiyor. Kesinlikle mantıklı değil.

Kuzeninle sevişiyorsun veya cinsel birliktelik yaşıyorsun bunun adını aşk koyuyorsun sonra hiç birbirmizi tanımamıştık ama biz kuzenmişiz diyorsun.

Bunların hepsini sen mi yaşadın gerçekten?

Herkesin bakış açısı farklıdır beni ilgilendirmez ama hiç tanışmamış olsamda akrabalık bağı varsa o iş olmaz olamaz!.

Hic tanışmamış olmaları, kuzenlerin kuzen oldukları gerçeğini degistirmez. Oldu olacak anne babasini, oz kardesini ic tanımayanlara da nikah düşsün?

Diger konuya gelince bence insandan insana değişir, benim için evlilik öncesi yaşanmaması gereken bir şey, ben yaşasam kendimi cok kotu hissederim, yani bana gore özel bi durum. Ama bu konuda ne bir baskasi benim Fikrime karisabilir ne de ben evlilik oncesi birlilte olan birine yanlis diyebilirim. erkeklerde de durum boyle. Onem verenler / vermeyenler. Bu sebeple buradan bir sonuca varacağını sanmıyorum.

Kuzen kardeştir deyip duranlar kardeşe nikah düşmez ama kuzene düşer peygember efendimiz de hala kizi hz zeyneple evlenmistir annem de amca oğlu olan babamı aldı ve élhamdullilah hepimiz saglamiz ablamda teyzeogluyla evlendi çocukları gayet sağlıklı bu akraba evliliği çocukları hasta edecek zihniyetini bırakın!!

Ama şu evlilik öncesi cinsellik zina bunun farkında mısınız 'ne diye yapacağınız günahı böyle ifşa edip buradakileri de ortak ediyorsun

Gerçekten bazen insan hayret ediyor...

Kuzenle en son 20-30 sene önce evleniliyodu şu an kardeşten öteyiz bu tip evliliklerde genellikle sıkıntı oluyor bu sıkıntı ailelerin de arasının açılmasına sebep oluyor,,

Kuzene nasil asik oluyolar aklim almiyo cok enteresan gercektenn.. yani butun kuzenlerimle kardes gibiyiz hele bideee cinsellikkkkk

Hattaaaa bazi kisilere abarti gelebilir ama Annemin kuzen cocuklariyla bileee oyleyizz kardes gibi buyuduk aklimiza asik olmak gelmedi demek:KK51: bizde böyleee..

Eşimle akrabalığımız yok katta iki Farklı şehir... ama ikinci seçeneği yanıtlayabilirim tatlım mükemmel bir evliliğim var ve şunu da belirtmek isterim ilkim bile değildi eşim (ikinci evliliğim olduğu için ) buna rağmen çok mutlu çok huzurlu bir evliliğim var soğumak değil konusu dahi geçmez yani. Tabi bu kişiden kişiye değişir Diye düşünüyorum :)

Etrafımda kuzeniyle evli olan bir tanıdığım var ama yaşça baya büyükler...
Küçüklükten itibaren bir arada büyündüyse garip bir durum ama bazısı da birbirini çok seyrek görmüş oluyor. O zaman belki bi ihtimal.

Evlenmeden cinsellik sorusuna net bir cevap vermemeyeceğim. Kişiden kişiye değişir. Hayata bakış, beklentiler vs.

Annemle babam kuzen 2017 yazında 32.yıllarını devirdiler maşallah. Her dakika görüşmüyolarsa kardeş değildir kuzenler aynı ana babadan doğmuyolar sonuçta. Aranızda nasıl bir ilişki olduğuna bağlı bence. Diğer soruna gelince önceleri çok karşıydım evlilik öncesi ilişkiye erkek soğur amaan aldım alacağımı der zannederdim ama öyle olmuyormuş. Doğru adamın o olduğuna eminsen senin bedenin senin kararın.

İlk sorunuza cevap vereyim.benim annem babam kuzen.halalarım,Teyzem,dayım da kuzeni ile evli.benim için de kuzen kardeş gibidir ama karşı da değilim. İki taraf da istiyorsa seviyorsa sevgili olunabilir evlenilebilir

Ikisi ne alakasiz sorular ya?
Kuzeniyle evlenip mutlu olan da vardır, bosanan da..
Ayni sekilde, evlilik öncesi birliktelik yasayip, sonra evlenip mutlu olan da vardir, ayrılan da..
Millete gore mi karar verip rota cizeceksin? 30 kisi "ben mutluyum" dese, sen de kesin mutlu mu olacaksin?
Milyonlarca insan evli ve kimi mutlu kimi mutsuz.. Hangisine sorsan baska yanit alirsin, "evlilik cok guzel" diyen de cikar, "aman uzak dur" diyen de..
Birakin bu anlamsiz anketleri..

Back
X