Kuzey Güney Kanal D

bu kivanc ne diye donunu cekistirip duruyor gicik oldummmm:86::86:

kızlar aşağıdakiler İLKŞAHIN msnden bana yazdıkları aynen kopyalıorum düşüncelerini belirtmezse içinde patlarmış slm söyledi birsüre gelemicekmiş...

diziyi tuttum tamam güzel ama o cemremidir nedir kızda ne sempatiklik ne çekicilik ne güzellik hiçbirşey yok bildiğin odun güzel de değil ayrıca rolü kötü olanlara bile hayranlık duyuyoruz ama bu kız tam bir fiyasko zaten ilk televizyon denEyimiymiş torpillidir yüzde bir milyon ilk deneyimi başrol ve bu odunlukla hiç yakıştıramadım senariste çok yazıK onun haRİcinde kıvanç olmazsa tutmayacak bir dizi ama kıvanç için izlenir..

kivancin yataga atti kizda ayni seyler gibi konusuyo anlayin iste tiirispi

Başıma ağrılar girdi.. Benim bünyem kaldırmaz bu diziyi. Dizilerdeki şiddetten ,duygu sömürüsünden gına geldi.. Dehlül de olsa izleyebileceğimi sanmıyorum.

Bu kadar kaynatınca kaçırdığıma pişman oldum .Gideyim bari birazdan tekrar başlar

Son düzenleme:
Serseri pozları
oyle serseri pozumu olur olsa olsa pantolonu buyuk gelen adam pozu

ilksaha selamimi soyleee bak soylee haa sorarimm geldigindee soyledinmi soylemedinmi:86::86:

izleyemeyenler, yeniden başladı dizi bittiği gibi..

dizi ve oyuncular çok etkiledi beni
bu sezon takip edilecek ilk yeni dizi belli olmuştur benim için

kıvançın koltukaltı kılları da örülecek ya da topuz yapacak :83::83::83::83: kadar wardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…