şimdi bu bi de ewlatlık çıkarsa şaşırmayınnnnnnnnnn:84::84:
Biz Öyle Bir Geçer Zaman Ki de kaldık galiba twiti
bu kivanc ne diye donunu cekistirip duruyor gicik oldummmm:86::86:
Serseri pozları
oyle serseri pozumu olur olsa olsa pantolonu buyuk gelen adam pozuSerseri pozları
kızlar aşağıdakiler İLKŞAHIN msnden bana yazdıkları aynen kopyalıorum düşüncelerini belirtmezse içinde patlarmış slm söyledi birsüre gelemicekmiş...
diziyi tuttum tamam güzel ama o cemremidir nedir kızda ne sempatiklik ne çekicilik ne güzellik hiçbirşey yok bildiğin odun güzel de değil ayrıca rolü kötü olanlara bile hayranlık duyuyoruz ama bu kız tam bir fiyasko zaten ilk televizyon denEyimiymiş torpillidir yüzde bir milyon ilk deneyimi başrol ve bu odunlukla hiç yakıştıramadım senariste çok yazıK onun haRİcinde kıvanç olmazsa tutmayacak bir dizi ama kıvanç için izlenir..
Başıma ağrılar girdi.. Benim bünyem kaldırmaz bu diziyi. Dizilerdeki şiddetten ,duygu sömürüsünden gına geldi.. Dehlül de olsa izleyebileceğimi sanmıyorum.
Bu kadar kaynatınca kaçırdığıma pişman oldum .Gideyim bari tekrar başlar birazdannn
bu cemremidir cemilemidir cok havali para icin basina is acar bu soylemedi demeyin...
oyle serseri pozumu olur olsa olsa pantolonu buyuk gelen adam pozu
ilksaha selamimi soyleee bak soylee haa sorarimm geldigindee soyledinmi soylemedinmi:86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?