Kuzey Güney Kanal D

tek kelimeyle süperdi kıvancınnn oyunculuğuuuu harikaydıı tam bir serseriydi helal olsun diyorum .. süper bir dzi olmuş sadece anne rolündeki kadın oraya olmamış berbat bence oyunculuğu yada diğerleri çok iyi

daha baslamamis bir suru dizi var bakalimmm neleri izleyecez...

Bayanlar lisedeki halleri biraz garip olmamış mı
Kıvanç orda kaç yaşlarında 16 falan mı:26:

kafama bşey takıldı yahu bu güney öss ye gircekken kaza yapıyo ya... ee bu durumda 18 yaşında fln ... kuzeyde ondan 2 yaş küçük e nasıl hapse girio çocuk hapsi 4 yılmı olurmuş

Dizi kasvetli geldi bana, sevemedim. Diziye tek bağlayan olay Kıvanç'ın ta kendisi...

dizi konusu da oyuncuları da mükemmel.. takip ederim bundan sonra bozmazlarsa tabi..

pantolonunu çekmesinin sebebi şu....
kardeşinin kotunu giydi kuzey beli ince olduğu için geniş geliyor onun için çekip duruyor...
güneyin gardolabından giyindi...

bir dizi daha hayatımıza girdi. ben genelde başladığım dizinin gerisini de getiririm. bu da öyle olacak galiba. cemre parayla değişecek bir tipe benziyor benden söylemesi. mağazadaki halleri,kadının çantasında gözü kaldı falan. hatta çok fesadım ama sanırım banunun abisiyle bişeyler yaşar.kıvanç rolüne iyi çalışmış belli. vücudunu çk gösterdiler.duştan sonra üstünü giyerken jean reklamı gibi olmuş.bi de kızla yatak sahnesinde. amma gösterdiler yaa.öte yandan ne kadar gerçek bi hikaye. kuzey gibileri o kadar çokki.

ayrıca ezel dizisi gibi sürekli flashbackler var. geçmişe gidip durduk ne kadar da çok. bir de baba oğul sahneleri ali kaptanın akıllara zarar şiddetini hatırlattı bana.

güneyin sevgilisi cemre ayyy gicik oldum yaa hic iyi bi oyuncu degil,güzel degil cok itici ve bos buldum.

Kıvanç olduğu için takip edeceğim bu dizinin ilk bölümünü beğensem de Cemreyi hiçmi hiç beğenmedim.

yavrum behlül, ne asabi bi tip olmuş öyle..çok zayıflamış,daha bi çıtır olmuş..

golf sahasındaki kedi olayına amma güldüm..zenginlere sırnaşma manasında mı diyor..:86:
cemre güneyin patronunun oğluna dikkatlice baktı..patronun kızı güneye yanık...noolcak acaba:97:

Son düzenleme:
çok güzel başladı çok beğendim inş.böyle devam eder...

kıvanç rolünün hakkını veriyor.. cemre yi de çok beğendim öykü karayeldi sanırım adı çok hoş kızmış

kıvanç yaa çok iyiydi.
dizi iyi başladı inşallah güzel gider.
konuda güzel flahbacklerde görüldüğü gibi kuzey önceden çok şen şakrak deli dolu bi cocukmus yaşadıkları onu naısl bir karaktere sokmuş .çocugun hayatını mahfettıler ezel kıvamında bı dizi görünüyo hadi hayırlısı
bu arada cemreyıde sevemedım hele o sesı cok uyuz etti beni niyeyse

güzel bir dizi.insallah sacmalamazlar ileride,kivanc cok zayiflamis,saci basi vücudu tam bir serseri havasi yaratmis rol icin yakismista,muhtesem yüzyilla ayni saatte olmasi kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…