Kuzey Güney Kanal D

Ba-yıl-dım ..
Normalde tv.önünde yarım saatten fazla kalamayan ben yapıştım tv.ye ..

Bir ara bağrıma basmak geldi kıvanç'ı :))
o kadar yaralı ki . çaresizliği kırılganlıgını hırcınlıgını o kadar guzel yansıtmış ki ..
Kıvanç Tatlıtuğ Aşmış kendini ..

Birde fiziksel özellikleri değişmiş : zayıflamış vucud çalışmış saçlar gitmiş ..
Taş olmuş bildiğin taş :)) Adam yaşlandıkça güzelleşiyor maşallah ..

Diziye geleyim : Casting çok iyi yapılmış .. herkez rolune oturmuş
2.kişi hariç ..
1.Onur Öztürk ( nam-ı diğer Sarı Hoca ) .. itici geldi bana çok acemiceydi .. rolune oturamamış
2.Başrolde ki kız .. off çok boş bakış atıyor .. paslaşamıyor karşısındakı oyuncuyla .. begenmedim onu .

Hikaye Tanıdık , bilindik .. ama Bu sezonun altın dızısı budur .. Tabı bozmaslarsa ..
Kıvancın rolunu çok beğendim : serseri, güçlü , deli , hayatı sallamış görünen ama içinde kıyametler kopan bir karakter birde sesi etkıleyıcı olmuş bu konuda da geliştirmiş kıvanc kendını ..

Özetle Aranan kan bulundu :)) dizi budur

Diziyi ben beğenmedim nedense...Kıvanç'a serserilik oynatıyorlar tamam ama bazı yerlerde çok abartmışlar eğreti duruyor göze batıyor abartmaya gerek yoktu bence...

Selam söyle İlkşah'a.Onsuz dizi yorumları eksik kalıyo..Hemen döner inşallah aramıza.. Ayrıca yorumuna da kesinlikle katılıyorum. Sadece Kıvanç var die izledim bu bölümü..

......mesaj tekrarı........

Son düzenleme:
kıvançın koltukaltı kılları da örülecek ya da topuz yapacak :83::83::83::83: kadar wardı

Koltuk altı kıllarını nerde gördük yahu? Yatak sahnesinde mi? Kıvanç gözmü kör etmiş hiç bi kusurunu görmedim ben, pantolon çektiğini bile farketmedim siz söyleyene kadar..

ilk bölümdü ya özet felan yoktu o yüzden çabuk bitti gibine gelmiştir:)
yani özet diyerek millete bir önceki bölümü yayınladıkları için...

RTÜK dizi sürelerini kısalttı ya bi de, diziler artık en fazla 60 dakika olabilecekmiş.

RTÜK dizi sürelerini kısalttı ya bi de, diziler artık en fazla 60 dakika olabilecekmiş.

hımm bunu bilmiyordum ben.aman böyle daha iyi olmuş o ne öyle gece 12 ye kadar.sündükçe sünüyor dizi

başroldeki kızı hiç beğenmedim onca güzel oyuncu varken...kimden torpilli acaba :/

diziye gelince çok sevdik izlemeye değer...

kivanc bu tipiyle karizmatik olmus normalde cok sevmem...

Koltuk altı kıllarını nerde gördük yahu? Yatak sahnesinde mi? Kıvanç gözmü kör etmiş hiç bi kusurunu görmedim ben, pantolon çektiğini bile farketmedim siz söyleyene kadar..

pantolonu çekmiyoduki çişi warmış gibi şeyini tutuyodu

Kıvancın oyunculugu super bence ama

guneyın sucunu almış gıbı gelmedı bana kaza onun yuzunden oldu...onun sınırlı hallerı yuzunden

guney hapıshanede yatsaydı daha ınıtkam alsaydı olurdu

kuzey zaten hem suclu hem guclu

Annenin Kuzeye karşı bu ezik tavırlarının nedeni de belli oldu.
Vicdan azabı çekiyo tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…