kıvançın koltukaltı kılları da örülecek ya da topuz yapacak :83::83::83::83: kadar wardı
kızlar aşağıdakiler İLKŞAHIN msnden bana yazdıkları aynen kopyalıorum düşüncelerini belirtmezse içinde patlarmış slm söyledi birsüre gelemicekmiş...
diziyi tuttum tamam güzel ama o cemremidir nedir kızda ne sempatiklik ne çekicilik ne güzellik hiçbirşey yok bildiğin odun güzel de değil ayrıca rolü kötü olanlara bile hayranlık duyuyoruz ama bu kız tam bir fiyasko zaten ilk televizyon denEyimiymiş torpillidir yüzde bir milyon ilk deneyimi başrol ve bu odunlukla hiç yakıştıramadım senariste çok yazıK onun haRİcinde kıvanç olmazsa tutmayacak bir dizi ama kıvanç için izlenir..
Şebo nun babasıyla beraber olur kesin.
Matmazel de memnun olur...
assöyledim gitti
kıvançın koltukaltı kılları da örülecek ya da topuz yapacak :83::83::83::83: kadar wardı
ilk bölümdü ya özet felan yoktu o yüzden çabuk bitti gibine gelmiştir:)
yani özet diyerek millete bir önceki bölümü yayınladıkları için...
askere neden almıyorlar onu anlayamadım ben :44::44::44::44::44::44:
RTÜK dizi sürelerini kısalttı ya bi de, diziler artık en fazla 60 dakika olabilecekmiş.
Ameliyat olmuştu sanırım
Koltuk altı kıllarını nerde gördük yahu? Yatak sahnesinde mi? Kıvanç gözmü kör etmiş hiç bi kusurunu görmedim ben, pantolon çektiğini bile farketmedim siz söyleyene kadar..
Bıçaklanma olayı yüzünden diye düşündüm ben..
pantolonu çekmiyoduki çişi warmış gibi şeyini tutuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?