Kuzey Güney Kanal D

etti kanka etmez mi

adamda boy pos var maşallah

çok beğeniyorum çok kaplanım benimm:98:

o kaplan yesin seni
çok karizma bakıyo valla kıvançtan hiç ummazdım bu kadar karizmatiklik resmen çizgi film jonny bravo var ya üçgen vücutlu ona benzemiş dimi

dün aksam sülüman yanım ağır bastı onu izledim...kuzey güneye reklam arasında bile bakmadım...oda çok heycanlıydı ..tüm merakımı bugüne bırakıp işi gücü bitirince netten izledim...

yine harikaydı...yine muhteşemdı....

herkes gibi aynı fikirdeyim başroldeki o kız berbat ....keşke başka biri olaydı...

bu bölümde...matmazeli tebrik ettim(adı aklıma gelmedi) nasılda güzel oynuyor tam o tayfanın hatunu giibi...

kızı içn ajansta dediler ya çok güzel ama oyunculuğu berbat dedi ya yönetmen ...işte gerçeği yansıttılar....inş. anlarlar...

sonra cemre hanım ajansa giderken annesi taksi ile git dedi bu halde taksiye binme dedi.o otobüsle gitti...dönerken banunun abisi bırakırken jeepte bacakları mıcına kadar açıktı ....acaba çocğun dikkatini çekmek içinmi öle gevşek oturdu..yoksa öleydide otobüste hiçmi öküz yoktu bakmadı??........kıvıncım harikaydı o tezgahtar kızın bitişine çook güldüm..

bu cemre anası paragöz kızında gözü yüksekte ....satışa getirecek gibi güneyi..banuda güneye takık merakla bekleyeceğim artık....

Ayy cok gülüyorum suan yaaa Kuzey in hapisten önceki hali ne şekermiş Güneyle halleri cok komik

Bu arada Güneeeey , Bade ( dizideki ismini unuttum ) onunla olsun cok yakışıyorlar bence

Kıvanc Tatlıtuğ komedide de başarılı olur kesin

ya bu cemredeki iticilik nedir ya? sanki kızın yüzünün içine balon koymuşlar öyle şişik gibi duruyo bu diziden derhal çıkarılmalıı ya

o kaplan yesin seni
çok karizma bakıyo valla kıvançtan hiç ummazdım bu kadar karizmatiklik resmen çizgi film jonny bravo var ya üçgen vücutlu ona benzemiş dimi

delüüüsüper teşhis kanka

bu arada matmazel gerçekten iyi oyuncuuymuş herkesi ne güzel taklit etti öylee:92:

fragman çıktıııı:92:

3. Bölüm Fragmanı / Kuzey Güney / Diziler / Video / Kanal D Web TV

Kuzey*den haberler

Kıvanç Tatlıtuğ, Kuzey Güney dizisinde gösterilmeyen dövmeleriyle ilgili konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ "Kuzey Güney" dizisinde canlandırdığı Kuzey karakterinin "Dövüş Kulübü"nde rol alan Brad Pitt'e benzetilmesine "Dünyada dövüşen tek adam Brad Pitt değil. Sahneler benzeyebilir ama bu çok ayrı bir hikaye" diye yanıt verdi. Tatlıtuğ dizide gösterilmeyen dövmeleriyle ilgili de "Dizide 45 dakikada dövmelerim kapatıcı kullanılarak kapatılıyor. Şimdilik böyle devam ediyor; ancak ilerleyen bölümlerde onların da bir hikayesi olacak" dedi.

Son düzenleme:
Merak ediyorum yeni bölümüüüüüüüüüüüü.... gel çarşamba gel... sülüman halt etsn yanında leyn kuzey

Yine gecikmeli izledim..yine çok güzeldi..
Sadece takıldığım neden her seferinde soyunup duruyor kıvanç.:))
Anladık daşşş gibin olmuşda,sürekli yakın çekim yapıp teşhir ediyorlar .:)

Dediğiniz gibi matmazel çok iyi iş çıkarmış.

Bade acaip güzel kız..Allah vergisi..

[video=youtube;iN9Gdyzqm_A]http://www.youtube.com/watch?v=iN9Gdyzqm_A[/video]

muhteşeeeemmmyok yaa bu erkek değil başka bi şeyya da bu erkekse diğerleri ney

Son düzenleme:
[video=youtube;iN9Gdyzqm_A]http://www.youtube.com/watch?v=iN9Gdyzqm_A[/video]

muhteşeeeemmmyok yaa bu erkek değil başka bi şeyya da bu erkekse diğerleri ney

Karizma böyle bişey heralde!!Ağzımın suyu aktı.:92::98:

dizi harika ezel tarzı bir dizi ama ezel gibi kafa karıştırmıyor .kuzeyin gençlik hareketleri hiper aktifliği harika kahkaha atıyoruz.
offf ama muhteşem yüzyılla aynı gün
bence pazartesiye alınsın dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…