Kuzey Güney Kanal D

Bu analarına çok gıcık oldum daha ilk bölümden.
Bu kadar evlat ayrılır mı ya ?
Kıvanç bence tarihinin en yakışıklı halinde ,sarışın erkekten nefret ederim.
Ama kendisini izletiyor.

Yeni izledim bende..
Çok ama çok beğendim..
Kıvanç NAsıl geliştirmiş,yetiştirmiş kendini bravo..
Oyunculuğu bir numaraydı..
Hemde çok yakışılıydı..
Bu sezon bir dizim oldu çok mesudum..:)

dizi güzeldi.kıvanç ciddden süper oynamış sanki rol değil gerçek o kavga sahnelerinde falan çok başarılı..buğrada iyiydi ama öykü o neydi öyle yaa başka bi kız bulsalarmış cidden yada kıvanç onu sevmesin artık.. diziye yeni biri gelsin kıvanç ona aşık olsun ondan sonra psikolojisi düzelmeye başlasın falan hatta kız psikolog olsun kıvançta hasta hem böylece yengeci kıvanç,yengeler nerde kıvanç orda laflarından kurtulur .. böyle giderse yeni bi dizi çıkarcam ortaya.. artık ece yörnç, melek gençoğlu ve ayçaaaaaaa:90:

Bayıldıııııımmm Sanki dizi değilde sinema filmi seyrediyormusum gibi geldi

Senaryo değişik,oyuncular kaliteli,özellikle Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi oynamış,hakkaten o kavga sahnelerinde içim

acıdı,etkilendim,

Kardeşi olan çocuk da iyi oynuyo,Ezelimizin meşhur psikopat katilini sütyen takıp satarken görmek de güldürdü

beni,ama Rıza Kocaoğlu çok usta oynuyo helal olsun,

Yalnız o kız gerçekten hiç olmamış ya,başka birini bulsalardı daha iyi olurdu,

Bir de şu aynı kişiye iki kardeşi aşık etme klişesinden kurtulsalar senaristler çok sevinicez,baydı artık yani...

Evet ben temmuz'u unutmuşum.:)
zaten herşey ezel'i hatırlatıyor..
Kıvançı izlerkende bak ezelde sekiz rolündeydi orda çok şişmandı diye düşündüm..:)

Evet ben temmuz'u unutmuşum.:)
zaten herşey ezel'i hatırlatıyor..
Kıvançı izlerkende bak ezelde sekiz rolündeydi orda çok şişmandı diye düşündüm..:)

Evet kilo vermiş sanırım rolü için,iyi olmuş ama beğendim....

tatlı behlül sapığım benim ee o adam da beğenilmicek gibi değil yani ya bi daha ki haftaya gene izlerken seni düşüncem sende beni düşün bak aklından geçeyim

kankamm 1 yıl yoktunn hep aklımızdaydın.bak incele geçmişi
bende seni düşüüncem tatlı kankitom

Kıvancın sarışınlığıı beğenilmemişş amaa esmerrr kıllı erkekkten iyidirr ben çok beğeniyorumm

kankamm 1 yıl yoktunn hep aklımızdaydın.bak incele geçmişi
bende seni düşüüncem tatlı kankitom

ne kadar geride kankiş ya bulamıyom ben bak bak ama biliyorum senin aklından çıkmadığımı canımmm benim benimde hep aklımda sen varadın yaa şekercikim benimseninle muhabbetleri çok özlemiştim hani sen bana tanga örücektinn çeyizime ya

süper bir dizi. hele ki dizi müziği çaldıgında kalbim yerinden çıkıyo
kıvançın bazı sahnelerinde gözlerim doldu bir çocuga bu kadar mı kötü davranılır ve bir çocuk o kadar mı içine atar herşeyi
güneyin kız arkadaşını hiç ama hiç beğenmedim bu kız oynayamıyo senaristlere sözüm bu kızı diziden çıkarın hem çirkin hemde oyunculukla alakası yok bade götürüyo diziyi kız oyuncu olarak ahhh kuzey yarın olsada izlesem seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

KANAL D’nin yeni dizisi “Kuzey Güney”, sezona bomba gibi başladı. Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in başrolünde oynadığı dizi, ilk bölümüyle izlenme rekorları kırdı ve sosyal medyanın da gündemine oturdu. Aynı kıza aşık olan iki kardeşin öyküsünü anlatan yapım, yarın akşam saat 20.00’de ikinci bölümüyle ekranda olacak. Dizinin bu bölümünde, boks yapan serseri ruhlu bir genci canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ’un sokak dövüşü sahneleri de yer alacak. Kuzey rolü için aylarca vücut geliştiren ve boks dersleri alan yakışıklı oyuncunun dövüş performansı çok konuşulacak.
hurriyet.com

Kıvanç Tatlıtuğ'un oyuncu koçluğunu ezel'in annesi yapmış (İpek bilgin)..

4. falan oldu izliorum
bu cemre sosyeteye özeniyor belli bu kulübe seçkin insanları alıolar içeride birsürü ünlü var istanbulun en lüks mekanına gidioruz falan filan

öykü karayeli nasıl desem ya böyle mıy mıy gördüm.beğenmedim.konuşması falan ne bileyim

keşke "güzel"oldukları için oynamasalar da "oynayabildikleri" için oynasalar

Dün gece biraz baktım beğendim. Kıvanç'ın o Nejat İşler halleri hoşuma gitti. Sert erkek yakışmış, az da kas yapmış köpek Behlül zamanlarında böyle rolde oynacak deseler hadi ordan beceremez o derdim ama cidden güzel oynuyor. Eylül Karayel dizi tanıtımlarında güzeldi yaaa ne ara çikinleşmiş bu kız. İlk bölümleri netten izleyeceğim bakalım. Fılaşbekli dizi pek sevmem ama bu güzel gibi duruyor.

bu cemre içten içe hoşlanıyo kuzeyden bence kuzey daha yakışıklı daha akıllı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…