Kuzey Güney Kanal D

bu cemrede bi yamukluk var yandan çekimlerde çok çirkin duruo ayyh ısınamadım itici bi kız

püf cemrede hakketen iş yok yaw

1.bölüme nazaran boş bir bölündü

Cemremidir nedir cok bozuyor ya dızıyı .. goruntusu hadı neyse banane ama oyunculuk konusunda fena ..
tam havaya gırıyorum uvv falan dıyorum kıvancın bakışları babasının konusması annesının caresızlıgı falan derken kız bır gırıo araya pofff... nerden torpıllı acaba ..

bızde bulsakta bızde oyuncu olsak

hakkaten cemre çokkötü olmuş ya o dizide. kız bi garip gözleri falan çok güzel ama bi yakışmıo. sesi bi garip genzinde et var gibi konuşuo. yani rol yapamıo. yani dizi süper tek rahatsz eden ayrıntı cemre

Cemre kime mavi boncuk dağıtacağını şaşırdı
Birde bu kız çok çirkin , yani nasıl olmuşta başrole seçilmiş anlıyamadım
Birde konuşması bozuk , kaba ve türkçesi düzgün değil..

Son düzenleme:
Bu bölümde Zerrin Tekindor konuşturmuş oyunculuğu süperdi...Ama kızıyla yatakta konuşurken üzerindeki geceliği bi kamera açısında önü kapalı bi kamera açısında önü açık duruyodu o çok dikkatimi çekti.Kuzeyle Güneyin fırının kasasından para çalma muhabbetine çok güldüm.Helede o Kuzeyin eelli ye taaaa leeee demesine koptum resmen

cemrede kuzeye yazılıyor pis karı
tabi gördü aslan gibi çocuğu
o anası yok mu çıldırtıyor beniolm insan evlat ayrımı yapar mı

YÜKSEL AYTUĞ : Dün hanımların başlıca konusu Kıvanç Tatlıtuğ idi... Kardeşimiz, yaz boyunca yememiş içmemiş, vücut geliştirmiş. Yönetmenin de yüreği bu çabanın 'boşa gitmesine' razı olmamış, soymuş da soymuş Kıvanç'ı... Kuzey ve Güney, hanımların gözünü gönlünü açarken, beylerin yüreğine kasvet salacak cinstendi...

canlarım dizinin magazin servisi olaraktan işte size yeni bilgiler:78:
çalıştım çabaladım sizler için buldum

Öykü Karayel*in gerçek aşkı Bartu Küçükçağlayan:86:zateee napsın bnm kuzeyim bunu:89:

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Geçtiğimiz hafta Kanal D ekranlarında başlayan Kuzey Güney dizisinde Kuzeyin Babası tarafından atılan tokat gerçek çıktı.O &#8220;baba ve oğul&#8221; tartışması daha gerçekçi olsun diye Kıvanç Tatlıtuğun gerçekten tokat atılamsını istemiş.Tokat sahnesinden Kıvanç Tatlıtuğun gözünün çevresindeki kızarıklıklardan gerçekten tokat yediği belli oluyor.
Fakat Kuzey babasına gerçekten vurmamış

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
&#8220;total prıme-tıme&#8221;sıralaması
show: 27.8

[ı]
kanal d: 15.8[/ı]

star: 8.9

atv: 6.6

fox: 4.7

stv: 3.3

kanal 7: 3

flash:1.1

&#8220;ab prıme-tıme&#8221; sıralaması
show: 37

[ı]kanal d: 16.6[/ı]

star: 8.4

atv: 8.2

fox: 2.6

stv: 1.5

kanal 7: 1.2

flash: 0.2

Son düzenleme:
kızlar yaaa dünki bölüme bittim heleki son sahneler cemreyle kuzeyin sahneleri süperdi... tabi benim için orda sadece kuzey ve kasları harikaydı çocuktan karizma akıyor yaaaaa... heleki o baklava dilimleri ayy sabah sabah noldu bana

kıvanç ın oyunculuğuna bayıldım gerçekten. çok doğal oynuyo ayrıca farklı karakterli bu kadar güzel canlandırabilmesi gerçekten her oyunucunun yapamayacağı bişey. bizim bildiğimiz tipik türk oyuncularının üzerine yapışmış bi insan tipi vardır ondan devam ederler. ama maşallah bu oğlan da yetenek var. tuttum. ama kızı beğenmedim pek. gerçekten mıy mıy. aham şaham bi güzelliğide yok. ahh ahh keşke bihter olsaydı şimdik:86:

oğlan hapisten çıktıktan sonra piskopat oldu ya. ne biçim bakıyo öyle . ben bile ürküyom:18:

filmler hep erkekler içindi.nihayet bizleride düşündüler tebriklerimi iletiyorum yapımcılara

Kızın oyunculuğu berbat konu iyi beğendim ,kız mavi gözlü diye mi rolü kapmış acaba? Oyunculuğu rahat değil,uyuşuk gibi sanki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…