Kuzey Güney Kanal D

ay bu cemre sarıl elbisenin altında ne kadar kötü durmuş resmen bacaklarının çarpıklığı ortaya çıkmış bide o kız ne biçim yürüyo böyle odun gibi offf şu kızı çıkarsınlar diziden yaaa

aksamı heyecanla beklıyorum

yalnız sızde de oldu mu bılmıyorum ama ara ara o Cemre'nın annesını ızlerken hep matmazeli görüyorum ..

orda ıste isteme bolumunde özellıkle,kızımı üzmeyın onu boyle boyle büyüttüm fılan derken resmen matmazeldi yahu

ama Kuzeyı ızlerken hıc Behlul gelmıyor aklıma ..süper rol yapmıs herif..

zhebani nerdesin, topiği çok boş bıraktın bak kaparlar kuzeyi
burdayım canım
kkda kimse kapmaz kuzeyimio benmddir o benim

evet orda bende matmazeli gördüm,biraz stilini değiştirseydi böyle olmazdı belki

kuzey süper ya.aşmış o artık :92:

evet aynı şekilde bende behlülü görmüyorum, matmazel konusundada haklısınız
ama buakşamki bölüm çoook heyecanlı
cemrede kuzeye vuruldu kuzeyin ne yapcağını çok merak ediyorum
güneylede diğer kız arasındaki ilişki bu bölümde başlar... ohhh kebap biz bitane bulamıyoruz millet 2şer 2şer

almış eline içki şişesi annem yaaaa herkes üstüne geliyo kıyamam o gözlerine

almış eline içki şişesi annem yaaaa herkes üstüne geliyo kıyamam o gözlerine

ya bu kıvanç çok güzel rol yapıyor,bende o annenin bağırma sahnesinde resmen gözlerim doldu.çok güzel rol yaptı ikiside .içim ezildi resmen ya

Kıvanç Tatlıtuğ ağlayınca benımde ağlamam gelıyor yavrum ya nasıl kızarıyor bır cocuk gb yüzü , gözleri ..
Adam aşmış artık kendını , gercekten cok ama cok basarılı

Ölen cocugun annesıyle olan hesaplaşma sahnesi ve sonrasında içip ağlama sahnesi süperdi.. bırara baktım gözlerim dolmuş ..

İzleyemedim çok merak ediyorum...

sanırım aşık oluyorum. ramak kaldı o derece yani Aşk-ı Memnu da itici gelirken yakışıklılktan nasibini almamış neresini beğeniyorlar çok soğuk bir adam derken bu dizideki hali beni mest ediyor. evrim geçirmiş oyunculuğuyla, sıfatıyla, fiziğiyl.. halbuki ne yağuşuklu adammışsın sen Kıvaaaaaaaaaannnnnnnnnçççççççççççççççç...... oyyyyhhhh

Bu dizinin en çok ısıkları ve çekimleri hosuma gidiyor .. Sinema havasında .. Tek izlediğim sebebide bu zaten

Bu benimde dikkatimi cekti esimde o yuzden begenerek izliyor..

Aaa neden ben annesine çok üzülüyorum
Üçüyle de ayrı ayrı arayı yapmaya çalışıyo
Zavallım hep arada kalanlar anneler oluyo

Ay o kadina cok aciyorum yaa... napsin ara bulmaya calisiyor adamlarin icinde kalmis

dun dedim bari bi kizi olsaydi zavallinin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…