Kuzey Güney Kanal D

azgın teke hastalığına tutulmuşsun sen kanka ya
bana da ver bi dilim baklavalardan beraber yiyelim

sen baklava sevmezsin kanka

cemrede sanırsın holividda oynayacak bi afra bi tafra. her izleyişte kıl oluyorum

simay güzel kız ama neden ezdriyor kendini?

güneyde çekse ya cezasını

şu cemre insanı katil eder çokmu aramışlar bu kızı ya tam bir felaket bence ))::

sen baklava sevmezsin kanka

cemrede sanırsın holividda oynayacak bi afra bi tafra. her izleyişte kıl oluyorum

simay güzel kız ama neden ezdriyor kendini?

güneyde çekse ya cezasını

evet ben baklava sevmem nerden bildin bebekim
ama ev baklavasını seviyorum hazırları hiç sevmem
cemre ağlayınca daha bi güzel oluyor sanki yoksa normalde normal yani

cemre kişisine daha fazla tahammül edemeyeceğimi anlayarak dün gece izlemedim oh canıma değsin

[video=youtube;UB814t9Kro0]http://www.youtube.com/watch?v=UB814t9Kro0[/video]

ay inanmıyorum ya fragmanda gördüm tv de güneyle o sarışın kız sevişiyorrr

kimse bakmiyormu yaaa.gerci ben de muhtesem yüzyili tercih ederdim ama esim bunu izledigi icin bende buna tvden muhtesem yüzyila netten bakiyorum.

bu neee yaaa cemreye uyuz oluyorum diyenler sayfası açıcam bu kızı nasıl başrol yapmışlar yetenek bile yok ağlayamıyo bile içinden gele gele çok mu aramışlar simayı tercih ederim hem şekerde bi kız cemrenin nesi kıskanılcak böööööööööööööö abarttım

Doğru kadraj ve doğru makyajla insan ne hale gelıyor
Cemrenın o katalog resımlerı neydı öyle ya :)))
ama sonucta gercegı yınede kurtaramıyor kendını ..

Bu bölüm eğlenceliydi . iyiydi
pek keyfım olmadıgından ( yastayız ulkece ) rahatca ızleyemedım
ama kanal d'yıde kınıyorum herkez programları ıptal etmısken bır Kanal d bırde Show ıptal etmedıgı için ..

cemre fotolarda güzel çıkmış ama gerçekte hiç güzel ve çekici bi kız değil rolüne uymayan tek o var o da çok göze batıyor..

basrol secerken o kadar dikkatli olmak gerekiyorki.iste bu dizide gördügümüz gibi...
basrol öykü karayel yüzünden bu diziye isinamayanlar var,yada sirf onu görmemek icin diziyi birakanlar.
ne üzücü.bu kiz yüzünden diger oyuncularada haksizlik oluyor.ben kuzeyin annesinide hic sevmiyorum yaaa.
onunda oyunculugunu hic begenmedim.cok itici geldi bana.ama basrol cok daha önemli.
bu kizi sadece bir tiyatroda görüp hemen basrole oturtmak cok aceleci bir davranis degilmi???

zebanimmm

Seninki gene kızı rahat bırakmadı :119: haşin erkek :82:

Öfff bu cemre ye gıcık kapıyoruuum..

Reçelim

Allah onu bildiği gibi yapsın

Aynen o Cemre annesiyle konuşurken hani yakın çekim yaptılar ya anam o neydio nAsıl ağız hareketiydi,burun falan

Hayır ürün reklamı yurtdışında da olacak ürün satılmaz cemreyi görünce adamlar battı yani ne güzellik ne oyunculuk

Son düzenleme:
bi tek beğenen ben varım sanırım öykü karayeli

ama çok mu beğeniyorum hayır.. normal yani ama oyunculuğunu geliştirmesi için bi şans olur hem.. hem de hep aynı yüzleri görmemiş oluruz.hoş kız bence

güzel bi bölümdü gene ewt fotolarda güzel çıkmış cemre ayrıca kıyafetide çok güzeldi nişandaki hatta en iyi kıyafet onunkiydi banunun kıyafeti neydi öyle kızı kupkuru göstermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…