Kuzey Güney Kanal D

Anam bi okudum herkes burda Kivanca sulaniyor

Esleriniz, sevgilileriniz gormesin haa esim de diyor valla yakisikli adam cokta guzel rol yapiyor diye..

Benim esim de kimseyi begenmez hic Turk dizileri izlemez dusunun

Bu arada farkettinizmi Kuzey telefonu nasil tutuyor, gulmekten oldum.. Iyice dikkat edin olurmu :)
Tek parmakla kulaga tutuyor, havaya bak, yisinler

Yerim yerim ben onun telefon tutuşunuuuuuuuuuuuu.

Ölen çocuğun annesiyle konuşrken suçlu küçük çocuklar gibi sallandı, gözlerini devirdi falan yaa içimin yağları eridi, sarılıp teselli edesim geldi, zaten benim o görüntümden sonra eşim kanal değiştirdi Kıskanç

Oldum olası, ağlayan, acı çeken erkeğe dayanamam; anaç duygularım kabarıyo Eşim de tarih(muteşem sülüman) bilgim artsın diye beni kuzeyimden uzak tutuyo

Bende acidim valla o telefon tutusunu bendemi yapsam diyor esim, dedim sakin benim iphone 4 le deneme dusurursun

senin ki kiskanc kiskaaanc her gun o kadar guzel kadin cikiyor TV ye biz aynisini yapsak admiz cikar birde, Kivanc iyi ki varsin catlatiyorsun adamlari

Muhtesem Yuz yila ozellikle bakmiyorum boykot ediyorum guzel tarihimizi ne hale getirdiler, ne bilgisi canim bahane

Onlar ıphone5 i de öyle tutsalar bir kıvanç etmezler Olamazlar yani

Benim tarihim iyidir, güya kendi sebeplenio

Onlar ıphone5 i de öyle tutsalar bir kıvanç etmezler Olamazlar yani

Benim tarihim iyidir, güya kendi sebeplenio

Kivanc tamamen yepyeni bi karaktere burundu istedigi havayi yaratabiliyor kendinde, iphone 5 tutsalar nolacak hehe aynisi asla olmaz

Bence TR'den Hollywood oyuncusu cikacaksa bu suphesiz Kivanc olur baskasini dusunemiyorum cunki..

ayy süper bi görüntü yakalamışsınız adamım yaaa çok tatlı

offf allamm şu yaguşukluluğa bakoff offf yok böyle bi şeyşaheser,yunan tanrısı,seksü irkekim

zebani seni hatır hutur yer dizide simay senaryoyu bahane ederek nasılda öptü ee haklı aslında.öylesi benim elime geçse ben daa beterini yapardım

bakmayın öyle haksızsam haksız diyin

ister misininz kuzeyde dizide manken olsun yakışır kaplanıma hakkaten avrupai bi tipi var

oo ölen çocuğun anesi nasıl ağladı,içim gitti bekuzeyin ağlaması bile o kadar etkilemedi.aama adam aşmış

kusması bile çok gerçekçi.o nasıl öğürmedir öyleaz çok dizinin gidiişatı belli oldu ama yine de izlerim be.kuzey için izlerim

ayy süper bi görüntü yakalamışsınız adamım yaaa çok tatlı

hehe her baktigimda gozume carpiyor en son bolumde de oyle telefonu bi parmakla kulagina tuttu

simdi yeni telefonu blackberryi de oyle tutacakmi merak ediyom

zhebani alemsin kiz yidin bitirdin kimseye kalmadi Kivanc

esim bokslu sahnelerde hem kiskaniyor hem begeniyor, yigidi oldur hakkini yeme diyor aslan kocacim.. e guzele guzel diyince de ben sinir oluyorum tabii

zebanicimmm cok güldüm yorumuna yaa aslnda o kadar keyifsizdim ki bayıldım

Ben gene izleyemedim 1 haftadır erkenden yatıyorum (aşk acısı cekiyorum da ) netten izleeceğim artıkın.

ya gerçekden ya nerden bulmuşlar bu salak kızı ya yürüyüşü bile tuhaf bacakları yamuk heralde bide boynu yok kızın bi acaiplik var ya kızda çok sinir bozucu bi tip hele sesine deli oluyorum burnunda etmi var nee çıldırıyorum o aptal konuşurken..acil o salak çıksın diziden kaliteyi düşürüyor..banuyla kuzey yakışıo bence..Banu çok güzel....

zhebani döktürmüş yine

yenilmeycek gibi değil ki

ahh istanbula gitsem benim olcakta:123: iişte bi gidemedim
zebanicimmm cok güldüm yorumuna yaa aslnda o kadar keyifsizdim ki bayıldım

Ben gene izleyemedim 1 haftadır erkenden yatıyorum (aşk acısı cekiyorum da ) netten izleeceğim artıkın.
reçelimm güldürebildiysem ne mutlu bana üzülme aşkın acısı bile güzeldir (söylüyorum ama inanmıyorum iyi mi)

bak şu şarkı benden sana gelsin: şebnem ferah_her şey insanlar için
zhebani döktürmüş yine

kıvanç için romanbile yazarım ben

Kıvanç topiği olmuş burası.özellikle çok sev diyor ya reklamda sanki bana diyor
oyunculuk konusunda çok yetenekeli kesinlikle bir dünya starı.

zebanicim Kıvancın baklava dilimlerini sen hakediyorsun benden söylemesi

Bende inanmiyorum malesef ama teşekkür ederim yine de

Son bölümü şimdi netten izleeyeceğim, yazarım

zebanicim Kıvancın baklava dilimlerini sen hakediyorsun benden söylemesi

Bende inanmiyorum malesef ama teşekkür ederim yine de

Son bölümü şimdi netten izleeyeceğim, yazarım

reçelim ben o baklavaları varyaa tA göbeğinden başlayıp yirim:125: yani baklavanın :121:tepsinin ortası daha iyi pişer ya ondan şeyettim :131:

yoksa kötü bi niyetim asla olamaz

reçelim ben o baklavaları varyaa tA göbeğinden başlayıp yirim:125: yani baklavanın :121:tepsinin ortası daha iyi pişer ya ondan şeyettim :131:

yoksa kötü bi niyetim asla olamaz

azgın teke hastalığına tutulmuşsun sen kanka ya
bana da ver bi dilim baklavalardan beraber yiyelim

ya kıslar mühteşem yüzyılla aynı saatte onu geçen yıldan izliyoruz bunuda çok beğeniyorum bi çare bulunsun buna yaaaaaa

Nasıllll güzel bir bölümdü yaa :) Bi adama serserilik, gözyaşı, aşk, terslemek bu kadar yakışır mı? Döktürdü döktürdü dün akşam

Ben de ağzımı sile sile izledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…