Yerim yerim ben onun telefon tutuşunuuuuuuuuuuuu.
Ölen çocuğun annesiyle konuşrken suçlu küçük çocuklar gibi sallandı, gözlerini devirdi falan yaa içimin yağları eridi, sarılıp teselli edesim geldi, zaten benim o görüntümden sonra eşim kanal değiştirdiKıskanç
Oldum olası, ağlayan, acı çeken erkeğe dayanamam; anaç duygularım kabarıyoEşim de tarih(muteşem sülüman) bilgim artsın diye beni kuzeyimden uzak tutuyo
Bende acidim valla o telefon tutusunu bendemi yapsam diyor esim, dedim sakin benim iphone 4 le deneme dusurursun
senin ki kiskanc kiskaaanc her gun o kadar guzel kadin cikiyor TV ye biz aynisini yapsak admiz cikar birde, Kivanc iyi ki varsin catlatiyorsun adamlari
Muhtesem Yuz yila ozellikle bakmiyorum boykot ediyorum guzel tarihimizi ne hale getirdiler, ne bilgisi canim bahane
Onlar ıphone5 i de öyle tutsalar bir kıvanç etmezlerOlamazlar yani
Benim tarihim iyidir, güya kendi sebeplenio
Anam bi okudum herkes burda Kivanca sulaniyor
Esleriniz, sevgilileriniz gormesin haaesim de diyor valla yakisikli adam cokta guzel rol yapiyor diye..
Benim esim de kimseyi begenmez hic Turk dizileri izlemez dusunun
Bu arada farkettinizmi Kuzey telefonu nasil tutuyor, gulmekten oldum.. Iyice dikkat edin olurmu :)
Tek parmakla kulaga tutuyor, havaya bak, yisinler
Eki Görüntüle 268628
ayy süper bi görüntü yakalamışsınızadamım yaaa çok tatlı
offf allammşu yaguşukluluğa bak off offf yok böyle bi şey şaheser,yunan tanrısı,seksü irkekim
zebani seni hatır hutur yerdizide simay senaryoyu bahane ederek nasılda öptü ee haklı aslında.öylesi benim elime geçse ben daa beterini yapardım
bakmayın öylehaksızsam haksız diyin
ister misininz kuzeyde dizide manken olsunyakışır kaplanıma hakkaten avrupai bi tipi var
oo ölen çocuğun anesi nasıl ağladı,içim gitti bekuzeyin ağlaması bile o kadar etkilemedi.aama adam aşmış
kusması bile çok gerçekçi.o nasıl öğürmedir öyleaz çok dizinin gidiişatı belli oldu ama yine de izlerim be.kuzey için izlerim
oda yakışmış ama :)eşim dio yoktu ben diyorum varmıydı acaba:)
ya bu cemre çok çirkin yaa bu kızı nerden bulmuşlar yürümeyi bile bilmiyor lütfen başka bir kız getirsinler diziye izlerken sıkılıorum onu
offf allammşu yaguşukluluğa bak off offf yok böyle bi şey şaheser,yunan tanrısı,seksü irkekim
zebani seni hatır hutur yerdizide simay senaryoyu bahane ederek nasılda öptü ee haklı aslında.öylesi benim elime geçse ben daa beterini yapardım
bakmayın öylehaksızsam haksız diyin
ister misininz kuzeyde dizide manken olsunyakışır kaplanıma hakkaten avrupai bi tipi var
oo ölen çocuğun anesi nasıl ağladı,içim gitti bekuzeyin ağlaması bile o kadar etkilemedi.aama adam aşmış
kusması bile çok gerçekçi.o nasıl öğürmedir öyleaz çok dizinin gidiişatı belli oldu ama yine de izlerim be.kuzey için izlerim
yenilmeycek gibi değil kihehe her baktigimda gozume carpiyor en son bolumde de oyle telefonu bi parmakla kulagina tuttu
simdi yeni telefonu blackberryi de oyle tutacakmi merak ediyom
zhebani alemsin kiz yidin bitirdin kimseye kalmadi Kivanc
esim bokslu sahnelerde hem kiskaniyor hem begeniyor, yigidi oldur hakkini yeme diyor aslan kocacim.. e guzele guzel diyince de ben sinir oluyorum tabii
reçelimmzebanicimmm cok güldüm yorumuna yaa aslnda o kadar keyifsizdim kibayıldım
Ben gene izleyemedim 1 haftadır erkenden yatıyorum (aşk acısı cekiyorum da) netten izleeceğim artıkın.
zhebani döktürmüş yine
zhebani döktürmüş yine
yenilmeycek gibi değil ki
ahh istanbula gitsem benim olcakta:123: iişte bi gidemedim
reçelimmgüldürebildiysem ne mutlu bana üzülme aşkın acısı bile güzeldir (söylüyorum ama inanmıyorum iyi mi )
bak şu şarkı benden sana gelsin: şebnem ferah_her şey insanlar için
kıvanç için romanbile yazarım ben
zebanicim Kıvancın baklava dilimlerini sen hakediyorsun benden söylemesi
Bende inanmiyorum malesef ama teşekkür ederim yine de
Son bölümü şimdi netten izleeyeceğim, yazarım
reçelim ben o baklavaları varyaa tA göbeğinden başlayıp yirim:125: yani baklavanın :121:tepsinin ortası daha iyi pişer ya ondan şeyettim :131:
yoksa kötü bi niyetim asla olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?