Kuzey Güney Kanal D

Kıvanç Çok Tatlıtuğ olur da ben bu diziyi izlemem mi ya Şimdiden takipçisiyim.

Dizinin fragmanında Buğra daha güzel rol yapıyor sanki... Kıvanç'ı normalde çok beğenirdim, ama fragmandaki o kısacık rolünü beğenmedim. Kızı da aynı şekilde beğenmedim. Ama en son Buğra çıkıyor, konuşmasıyla diğer ikisini bastırıyor, oyunculuğunu konuşturuyor sanki. Ayrıca bu oyunculara, böyle basit bir fragmanı yakıştıramadım doğrusu... Bu fragmanda başka oyuncular olsaydı, dizi hiç ilgi görmezdi... Fragman değil de oyuncular ilgi görüyor.. Dizi başlayınca çözülecek düğüm bakalım nasılmış göreceğiz...

keşke kız başka biri olsaydı
çok itici yaaa
kanal d nin tanıtım videolarında bile kasıntı kasıntı duruo hasbam...

;Çok merak ediyorum ben bu diziyi.Kıvanç'ı da çok özlemiştim, tadından yenmez artık..:98:

uvv matmazeli gördüm

yalnız kadro oyuncular çok sıkı
çok beğendim temmuz var ya
bayılıyorum o sayko tiplemelerine onun
acaba hangi gün oynucak:26:

offf offffyareppimmm şu datluluğaa bakkksarı kedimmbehlülümm

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
smokin nasılda yakışmış yiğidimeöyle herkese yakışmaz.diri ficudunu nasılda ortaya çıkarmış

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

bi de buğraya bakın:26:hayal kırıklığına uğrattı beninerde o fatmagülde ki kaslı,yapılı vural

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

psikopat temmuz ,matmazel de var vuuuuu,ikisi de renk katacak diziye ,badeyi de beğenirim ...
de başroldeki kız muallak umarım yakışır diziye :44:

yaaa 7 eylül çarşamba,muhteşem yüzyılla çakışırsa netten takip edebilirimmm ((((

ben unutulacak adam mıyım beeee hayırrr hayırrrr
çok hoş,vahşi kedim
eee sülüman var :26: napcam
olmadı netten izlerim :98:

'Matmazel' kuaför oldu!
'AŞk-I Memnu' dizisinin 'Matmazel'i Zerrin Tekindor, 'Kuzey Güney' adlı yeni dizisinin çekimlerine başladı. Tekindor, Kıvanç Tatlıtuğ, Öykü Karayel, Bade İşçil, Buğra Gülsoy gibi genç oyuncularla başrolleri paylaşıyor. 'Aşk-ı Memnu'da lüks yaşam süren 'Matmazel' yeni dizisinde bu kez tam tersi bir karakteri canlandırıyor. Zerrin Tekindor, kızı 'Cemre'ye (Öykü Karayel) iyi bir yaşam sağlayabilmek için çaba gösteren 'Kuaför Gülten' rolüyle yine özellikle kadın izleyicilerin ilgi odağı olacak.
gunes.com dan alıntı

önceleri şüpheleniyordumda şimdi eminim sapıhsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…