Kuzey Güney Kanal D

bence cemre ilk bölümden birini gidipte vurmaz..fragmanda gösterdikleri şey olayların akışının nasıl olacağına dair bir kare..
hatırlarsanız sezon finalinin fragmanında da kuzey kanlar içindeydi onun birini öldürdüğünü sandık halbuki alinin vurulmasına bir göndermeymiş..yani artık diziler soyut, göndermeleri olan fragmanlar yapmaya başladı..

artık insanlarla dalga geçmesinler yaa protesto etmek lazım hayali fragman diye gösteren dizileri izlememeli. umarım hayal değildir. bence değildir şöyleki dizi başlamadan önce saçlarıma taç yapmıştın kır çiçeklerinden gibi bişey diyodu cemre ve o sahne ilerleryen bölümde gösterildi. ilk bölümden cemre birini vurmaz ama sonradan olabilir diye benim düşüncem

diziyi zeynep girdikten sonra pek izlemiyordum, gicigim cünkü o kiza ama simdiki sezon fragmanina bayildim, kuzey nihayet cemreye tekrar baglandi... fragmani bir cok kez izledim... nasilda birbirilerine asiklar... tüylerim diken diken yaaa....

ali´de maalesef ölüyor, atv´de bir dizide oynayacakmis bu sezon kabadayimi karadayimi ne, öyleymis dizinin ismi...

bencede ilk dizi başlar başlamaz cemre içeriye girmez bu gösterdikleri fragman ilerki bölümlerde olacak bir bölümmüş gibi görünüyor ve zeynep yine bu dizide demekkki çıkmamış ve hala devam ediyor

Arkadaşlar Ali öldü hayal falan değil o cenaze sahnesi diziden çıkmış yeni bir projede başlıyormuş

ali öldü yaaa.ali ölünce dallas gibi olacak diziyi.simay gibi bir karakteri çıkarsaalrdı ya.

yalnız oyuncuların dizilerden çıkmalarını onaylıyorum.kendi kariyerleri adına.çünkü bu dizide olsaydı küzeye göre geri planda olacaktı.şimdi ali karakterinden de hayranları ve takipçileri var.

Kuzey Güney 2. fragmanda çıkmış.
Youtube ve Dailymotion'a düşmedi henüz. Link yasak olduğundan atamıyorum.

Handan Tekinoğlu (Kuzey-Güney'in annesi) anladığım kadarıyla Banu'nun evine yerleşmişler hizmetçilere bağırıp çaığırıyordu.
Banu ve anneside duyuyordu.

Fragman düşsün hemen atcam.

yeni fragmanı görünce çok şaşırdım...handan hanıma ne olmuş öyle istediği konuma ulaştı tabii hizmetçilere tripler falan bu sezon bayağı güzel geçicek gibi geliyo bana...umarım yanılmam...kuzey zeynepten ayrılmış olsun o bile yeter zaten güzel olmasına

Son düzenleme:
xxxxxxxxxxxxxxx
Burda var yeni fragman buyrun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız Banu'nun annesinin bakışları beğenmedim.. Sanki bi küçük görme durumları var..
Desenize bu sezon çok eğlenceli olacak..
Handan Hanım'ın ezilmezliği, Banu'nun annesinin nispeti falan derken.. Bakalım Güney napıcak artık?
Sabırsızlıkla bekliyorum

bence cemrenin hapse düsmesi kuzeyle alakalı bir sey değil gibi.Belki sirketten suclama yapmıslardır kızın adına gereksiz yere yatıyordur bir sürelik aklıma o geldi

kocanın evinde itler gibi çalışıyodun handan hanım, gıkın çıkmıyodu...
şimdi sosyete evine yerleşince kocanın evindeki hizmetçiliğini mi unuttunda diğerlerine bağırıp çağırıp hor görüyosun
adiliğini belli etmiş hemen gittiği yerde salak kadın ya
ev hanımı olmuş güya banularda
ben o hizmetçilerin yerinde olsam o törpüyle dibine kadar yolar atarım tırnaklarını, ayaklarınıda kaynar suda yakarım

kadın ömründe ilk defa rahat yüzü gördü, oturup sefa süreceğine çemkiriyor ne yapsan yaramaz bu gıcık kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…