Kuzey Güney Kanal D

Kıvanç ağlarken bende ağladım. canım benim yaaa o nasıl iç çekerek ağlamaktır ciğerimi parçaladın

Oyy o nasıl bir sezon finalidir ya çok duygulandım.. Kıvanç ağladı ben ağladım.. Çok iyi oynuyor ya
Ali'nin ölmesine de üzüldüm. Kıvançımın kimi kaldı şimdi.. Cemre'yle sevgili olabilse bari yeni sezonda..:26:

son bölümde nasıl ağladım yaa kıvanç ağlıyor ben aglıyorum ama annem ben nasıl iç çeke çeke alide gitti napcak kuzey tek başına zeynep ölseydi keşke ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

offfffffff benim dizi başlasada bir an önce izlesekkkkkkkkkkkkkkkk

Ay Yapım, Kuzey Güney dizisi oyuncuları için yeni sezondaki yol haritasının anlatıldığı bir toplantı yaptı. Basında gizli gerçekleşen bu toplantının sürprizi ise Rıza Kocaoğlu'ydu. Dizide canlandırdığı karakterin öldüğü ve Kuzey Güney'den ayrıldığı iddia edilen Kocaoğlu'nun orada olması, gelecek sezon da kadroda olma ihtimalini kuvvetlendirdi.

Kuzey Güney dizisinin sevenlerinin içinde bir umut oluşturan bu iki durum, Ali'nin diziye devam edeceği şeklinde yorumlandı. Son sahnede vurulan Ali'nin yeni sezonun ilk bölümünde yaralı hastaneye kaldırılacağı iddia edildi.

alintidir..

ali ölmesin ya lütfengüsellik yükünü yalnız mı bırakacak yoksa

Kuzey Güney ekibi yeni sezon çekimleri için 30 Ağustos’ta Dubai’ye gidiyor.

sinematelevizyonlifestyle.com'un haberine göre Ay Yapım’ın çekimler için ciddi bir hazırlık yaptığı, oradaki çekimlerin çok çarpıcı sahnelere dolu olacağı iddia ediliyor. Ekip Dubai’de 6 gün kalacak.

anam kimse gelmemişşş...yeni fragman çıkmış kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr............her ne kadar reyizimle çakışsada reyizden sonra netten izliyorum......çok heycanlı geliyor kızlar....cemre hapiste ama neden??????çok karışmış ortalık daha bitmeden fragman verdiklerinde....elinde silah vardı acaba cemremi üstelendi kuzey bişey yaptıda???birde dikkatimi çekti cemre güney dedi kuzeye yoksa hayalmi????çokkk fenaaaaaaaaaaa geliyorrrrrrrr çokkk

şimdi tekrar izledimde güney diye başka bişey için demş:)

çok heyecanlı olacak yeni sezon cemre neden hapiste acaba ferhatı mı öldürdü ki kuzeyin başı derde girmesin diye.bide ağzı filan yaraydı

fragmanı izlerken kalpten gidiyordum çok güzel bi fragmandı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
offf hemen yayınlansın yeni bölüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…