Kuzey Güney Kanal D

bir muhteşem yüzyılcı olarak aksama kuzey güney için heycan duyuyorum

felaketbir şekilde geliyor vallaaa .................muhteşemden sonra netten direk izleyeceğim

bir muhteşem yüzyılcı olarak aksama kuzey güney için heycan duyuyorum

felaketbir şekilde geliyor vallaaa .................muhteşemden sonra netten direk izleyeceğim

Bende Kuzey Güney'ci olarak Muhteşem Yüzyıl için heycanlanıyorum
akşama netten takip edicem artık Kuzey Güney'i bende

çok heyecanlı bitti ama cemreyle telefon konuşmasında dizi bitseydi daha kötü olurdu herhalde
seni seviyorumu duydum bi oh çektim
buna da şükür, beklicez artık 1 hafta

Son düzenleme:
süper bir sezon başlangıcı oldu bence bu sezon bomba gibi olacak...

yeni bölüm tekrar izliyorum o kadar özlemişimmmmmm

deli bir bölümdü. cemre zeynep sahnesi ayrı
kuzeyin ali ile veda sahnesi ve ferhat mimikleri apayrı.

ferhat ölsün çıksın diziden. mutlu kuzey mutlu cemre izleyelim birazcık.

Kıvanç a helal olsun adam çok iyi oyuncu ya gerçek hayatta kardeşini kaybetmiş gibi oynuyor o acıyı nasıl yaşattı,nasıl içimize işledi değil mi...morg sahnesi çok fenaydı çok soğuk dedi ya bittim resmen

süper bir sezon baslangıcıydı,morg sahneleri dramdı resmen
zeynebe sinir oluyorum ya soğuk nevale
güney banuya daha fazla dayanamamıs parada bir yere kadar demek ki
yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

evet gerçekten çok iyi bi oyuncu, o kadar gerçekçi ki ben ağladım o an.. helal olsun valla rolünün hakkını veriyor. mimikleri o damarlarının çıkışı..

Kıvanç çok zayıflamış gördüm seni bu sezon Birkaç kilo alı ver benim hatırıma çok zayıflık sana yakışmıyor canım benim

Kıvanç çok zayıflamış gördüm seni bu sezon Birkaç kilo alı ver benim hatırıma çok zayıflık sana yakışmıyor canım benim

Canım Yılmaz Erdoğan'ın filminde verem hastası bir şairi canlandırcakmış.Kelebeğin Rüyası filmi.O yüzden bu kadar zayıflamış.Bilinçli yani film çekimleri bitsin alır heralde yine eski formuna döner.Ama oturmuş da zaten,Ali'nin ölümünden sonra bu kadar zayıflaması senaryo gereği de uymuş gibi...

Bu arada çok özlemişim gerçekten.Gözyaşlarıyla izledim birçok sahneyi.Hayırlı olsun yeni sezon...

Son düzenleme:
benim bildiğim banu güneyi bırakmaz kolay kolay,zavallı güney hayatının hatasını yaptı
zeynebe acıdım akşam ya yazık,kötü bi durum sonuçta
kuzey fenaydı..o ferhatı kendi elleriyle gebertmesse rahat edemez çocuk
simayda gebersin gitsin
vural da fena değildi hani polis rolünde
güzel olacak bu sezon valla muhteşemi hiç izlemedim,izlemekte istemiyorum
zira kuzey güney yetiyo bana

yaaa aynen.muhteşem yüzyıl çok sıkıcı Hep aynı şeyler Ne olacağını biliyoruz paşada şehzade de ölücek.
Ama kuzey güney çok heyecanlı kıyaslanamaz bile bence.

Oh be sonunda Kuzey Cemre'ye aşkını itiraf etti
Sen söylemesen benimde gözüm açık gidecekti valla o derece rahatladım

muhteşemdii fevkaledenin fevkindeee tadından yenmez ne desem ne söylesem azdı

akşam netten izledim...........

baştan anlamadım ne olur dedim...sonra düştü jeton....

ali için çekilen sahnelerr muhteşemdi kıvancı tebrik ederim o nasıl bir oyun yaa nasıl indırıcılık tebrik ediyorum valla

ağladımm hıçkıra hıçkıraa yaaaaa.........

içim acıdı beeee

kuzey yeni sinema filimi için zayıflamış ama alıyormuşşş alsında yaww...

güney banulardaki sahtelikten bıkmışş fakir ama mutlu günlerin özlemi içinde iştee

ama içindeki hırs onu bu hale getirdi...tabi banun bu kadar sorunlu olduğunu göremedi...

şimdi karşısında ezik bir banu var......

barış salak neden gitmişkiii artı ebru hanım tam yetki verecek ya güneye

güney bunlara kazık atacak gbii yoksa handan hanım nasıl gelirde o eve bağrınır ???ya rüya yada dediğim gibii

zeynep baya hırslanmış gelmiş farkındamısınız kin dolu içten içe cemreye kin biriktiriyor...zaten gııcıktı

şimdi kuzeyi kaybetmesii artı babasınında engel olması aslında kuzeye daha çok itiyor onu ve bu yüzden hain planlara ortak olacak ve cemrenin başını yakacak.....

gülten teyzemm süperdi yinee......

sami bey deli olmuş gibi...............güneyde azcık kuzeye ilgili gibi....

en çokta fatmagülden transfer erdoyu tanıyamadım beee allahım o mu değilmi derken
konuşunca anladımm................

çok heycanlı ve geçen sezona göre çok başarılı buldumm

ay vural demişim ya erdoğan olacaktıı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…