Kuzey Güney Kanal D

Barışla Banunun anneleri aynı babaları farklıydı galiba.. :44:
Yani Banunun babası Atilla Sinanerin oğlu değil.

Güney ne vicdansız çıktı ya bu nasıl bir kıskançlıktır ki,suçsuz Cemrenin hapse girmesine göz yumuyor...
ortalık delil ve parmak izi kaynıyor ve hala kimse inceleme yapmıyor,vuran adam kaçar orda öylece oturup kalmaz ki,şokta bile olsa...

Sonuna kadar izleyemedim yine ama dizi yine özlenen temposuna kavuştu sanırım,reytinglerinden belli:)

simayın parmak izlerinin elbisesiyle silmesi ne kadar saçmaydı
hiç mi iz kalmadı koca köşkte arka tarafta neden kamera yok?
handanın şerefle demete hamsili pilav yapması tam komediydi
kola reklamı için her hafta ayrı saçmalık çıkartıyorlar
can ile banuyu elele gören handan hemen fesatlık düşündü
sanki oğlu çok masum bütün hinlikler ondan çıkıyor...

güney sen ne iğrenç adamsın yahu kuzeyden hala ne istiyorsun kıskançlığından kuzeyi istan bul dışına bile gönderebiliyorsun inşallah banu sana iyi bir gol atar seni ortada bırakırda görürsün gününü aferin banuya güneye boyun eğmesin bu yolda dimdik yürüsün .en sinirle izlediğim bölümdü.

[video=youtube;OYK2wQ3EB9c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OYK2wQ3EB9c[/video]

bu bölüm süper süper aferin banuya boşan direk güneyin bütün pisliklerini ortaya çıkar

[video=youtube;EJiLWsTc6ls]http://www.youtube.com/watch?v=EJiLWsTc6ls[/video]

Haziranda finalse o zamanda kadar nasıl sürdürücekler acaba :44:

evet ya finale kadar ne kadar süründürecekler kuzeyi
güneyde belasını buldu ne olucak artık:44:
mıy mıy cemre kuzeyi baştan çıkartıcak bu hafta

Kuzey, Cemre yi geri getirip ,eve doğru yürüdüler ya sarılarak çok duygulandım ya.

bence mutsuz son olacak bu güney bunlari öldürür ya ikisini birden ya da kuzeyi, ben güneyden böyle bir atak bekliyorum aski memnu gibi bitecek zaar
bu arada simayi da ne hale getirdiler yazik ne cektin simay ne cektin

güney bittin oğlum nereye kaçarsan kaç kuzey seni öldürür bu sefer

Son sahneyi kaçırdım,nasıl bitti ?

Son sahneyi kaçırdım,nasıl bitti ?

canım hani güney simaya seni kurtarıcam demişti ya, neyse o an geldi çattı, güney kapıda göründü, simay yanına gitti bi gülümsemeyle tabii kurtarılcak sanıyo, o sırada arkadan ta ta tammmm komiser şeref gözüktü ve işte o an içimin yağları eridi, hak etti simay, kuzeye neler çektirmişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…