Kuzey Güney Kanal D

tam istediğim gibi bir son oldu bayıldım kuzeyin cemreye sarılmasına kuzeyi çıkarsız yalnız seven cemreydi zaten helal olsun boncukkkkkkkkkkkk

çok güzel bir bölümdü hayatımda zeynep kadar yapışkan bir kız görmedim kuzey onu senle konuşmak istemiyorum dediği halde hala cezaevine gidiyor lafa karışıyor cemre konuşurken başka şeyler anlatıyor kızın sözünü kesiyor gıcık oluyorum şu zeynebe ya
son sahne mükemmeldi mükemmel kuzey cemreye sarıldı ya sanki bana sarıldı sandım nasıl heycanlandım anlatamam harikaydı bu bölüm

[video=youtube;RwSgzrlPaeY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RwSgzrlPaeY[/video]

bu hafta daha yeni izleyebildim..hergeçen gün kıvanç muhteşem oluyor vallaa.....

barışı benzetmesine, hapisteki çocuğu koruma sahnesine bayıldımmmmmmmmmmmmmmm

zeyneppp ığğğğğğ diyorum.....yazın gösterilen fragmanda bu bölümde vardı demekki burağın kendisini koruması için aldığı silahi atmış...

cemrede barışa tazminatı ödeyemeyeceği için hapse girecek bence.....

barış simay sahneside ığğğğyy dı yanii....tabi barışı venüsle nişanlılık döneminden beri bir kadınla yatakta görmedik..

abazalığını yansıtmışlar......simayda artık yol geçen hanı oldu.....parayı görüncede bozuldu ne sandı...

handana üzüldüm nedense içim acıdı yav
cemre de bence babasının bıraktığı parayı alsın barıştan boşansın
kuzeyyyy bi kerecik adım at şu kızcağıza
zeynep defolup gitse artık
demete ben de kırgınım vallahi
ahh gülten ahh, yaa görüyo musun şimdi o zamanında çok istediğin barış nelere mal oldu
güney seni görünce midem bulanıyo :120:
cihan çok şeker bişey yaa
neyse dizi son 2-3 bölümdür daha iyi oldu, bi ara çok durgundu, soluksuz izledim

artık cemreye hapis yolu gözüktü sanırım
durmadan o şeyi de elledi zaten off her ne olduysa onun üstüne kalcak belli

kesin gircek hapse cemre orası allahın emri... bitmese ya bu sezon bu dizi yaaaaa... yada kıvanç hemen başka dizide oynamaya başlasın izlemezsem namerdim

cemrenin gece gece oraya gitmesi saçmalıktı
bile bile belaya davetiye çıkardı
simay mı öldürdü yani simaya bak bulaşmadığı pislik kalmadı

66. BÖLÜM FRAGMANI :18::18:

[video=youtube;E6VNw4XXSrQ]http://www.youtube.com/watch?v=E6VNw4XXSrQ[/video]

Bence Cemre kendini korumak icin yapti bunu, o sahneyi ilerde gosterirler..

Ama belli olmaz bu dizi ters kose yapmayi seviyor..

Gulten hanim cildiracak

simay yapti belli cemre eve gelince kiskancliktan ikisininde kafasina bisey gecirdi.

ya evet cemrenin oraya gece gece gitmesi cok sacma olmus, sucsuz yere hapse girdi simdide ..

sinir oldum guneyede bildigi halde soylemiyor simayin yaptigini.

Amma saçmalamıslar yanı ..
Bardakta sımayın parmak ızı yok mu ? ayak ızlerıne neoldu
Hemen ne cabuk cemreye kaldı ıhale , ustelık kızın agzı burnu kan ıcınde ..

Guney acık ara son bes yılın en ıgrenc ınsanları arasına gırer o kadar yani..
Guya cemreyı sevıyor la oğlum ınsan sevdıgını parmaklıklar arkasına yollar mı

mantık hatalarıyla doluydu zaten bölüm..
barışın telefon kayıtları hiçmi incelenmedi?ne biliyim o sopadan simayın parmak izi falan çıkmadımı..
Güneyde gidip özgürsün , hadi sıkıyosa çıkar cemreyi demeye getirdi..
Daha farklı olabilirdi sanki.. :44:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben kuzeyt güneyi yeni sıkı sıkı takip etmeye başladım belki biliyorsunuzdur benim aklıma yeni geldi. Barışın soyadı neden hakmen. Yani sinanerlerin oğlu değil mi? Banunun kardeşi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…