Kuzey Güney Kanal D

Güney niye öyle bişey yaptı ki ben onu anlamadım :44:
ne yararına olucak ki

en çokda kuzeyin banuyla konuşup güneyin yalanını ortaya çıkarmasını heyecanla izledim hatta bayıldımmmmmm oh olsun güneye hain pis.simayada iyi oldu zamanında az yapmadı güneyin paçavra gibi ortaya atılması tam yerinde oldubence banuyla can birlikte olsun yakışıyorlarrrgüneyin annesi cadı halaaa kuzeye takmış bu kadın ya

valla cemre ordan aglıyo ben burdan aglıyorum ya lutfen artık cemreyle kuzey evlensınlerrrrrrr

koskoca iki gün evde yanlız kaldılarda bi kere bile öpüşemediler yaaa

senaristler sabrımızı deniyo galiba ya kuzey önce yüz vermiyodu sonra cemre çekip gidince ne yaşancaksa yaşansın dedi sonra hoop güney arayınca geri içimde güney meselesini halletmeden olmaz diyo iki dakikada bir fikir değiştiriyo resmen yaa daral geldi

Hiç sorma ya o Handan Hanım kadar para ve lüks yaşam hırsıyla dolu ki ,Kuzey sanki düşmanın oğlu

Son düzenleme:

Kıyamam

kuzey karakterinde erkek kalmadı ki bu zamanda
Sen sevdiğin kızla başbaşa evde kal..gecede ayrı ayrı yat.Erkek sana dokunmasın,yok öyle bi dünya

Asıl ben ilerki fragmanlarda gösterilen zeynep'in silahı attığı bölümü m.ediyorum.Kimin silahı neden zeynep atıyor.Hemde burak çatalcalıyla birlikte.Daha bissürü bissürü kötülük yapacak bu kız.

onu gösterdiler ya bi kere canım :44:
zeynep burakla yakınlaşırlen silahını gördü ,sonra gitti göle attı.
sevgilim olmak istiyosan silah olmayacak dedi

zaten dizinin masumluğu orda
her dizide kız eniştesiyle kaçıyo, çocuk yengesine vuruluyo vs.. ama burda bu konu çok farklı işleniyo, kaldı ki kuzey zaten bunları güneyin yaptığını bilmiyodu, gene de kardeş işte, içine sindiremiyodu. ama artık her şeyi öğrendi, artık gerçekten hak ediyolar birlikte olmayı :81:

Evet,senaristler lütfen filmi mutlu bitirin,içimizi acıtmayın
Bildiğim kadarıyla kitabın sonu fena

Evet,senaristler lütfen filmi mutlu bitirin,içimizi acıtmayın
Bildiğim kadarıyla kitabın sonu fena

evet bu dizide en azından kuzey cemre gülten bi de ben sami ye de çok acıyorum o yeni karısıyla falan mutlu olarak bitirsinler. güneye simaya handana kötü şeyler olabilir

evet bu dizide en azından kuzey cemre gülten bi de ben sami ye de çok acıyorum o yeni karısıyla falan mutlu olarak bitirsinler. güneye simaya handana kötü şeyler olabilir

Olsun bnce.Kuzeyi sattı yine Handan hanımboşuna Handan hanım demiyor.Bir anne çocuk ayırırmı ki kuzeyın ewine muhtac kalmışken.ALlah öyle kaynanadan korusun:)

[video=youtube;yMEInCMG4Mc]http://www.youtube.com/watch?v=yMEInCMG4Mc[/video]

Güzel bölümdü dünkü bölüm valla heyecanla izledim
Kuzey karar değiştirmese bari artık
Güneyi ben bile boğmak istedim o nasıl bi yüzsüzlüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…