canım hani güney simaya seni kurtarıcam demişti ya, neyse o an geldi çattı, güney kapıda göründü, simay yanına gitti bi gülümsemeyle tabii kurtarılcak sanıyo, o sırada arkadan ta ta tammmm komiser şeref gözüktü ve işte o an içimin yağları eridi, hak etti simay, kuzeye neler çektirmişti
Güney niye öyle bişey yaptı ki ben onu anlamadım :44:
ne yararına olucak ki
en çokda kuzeyin banuyla konuşup güneyin yalanını ortaya çıkarmasını heyecanla izledim hatta bayıldımmmmmm oh olsun güneye hain pis.simayada iyi oldu zamanında az yapmadı güneyin paçavra gibi ortaya atılması tam yerinde oldu bence banuyla can birlikte olsun yakışıyorlarrr güneyin annesi cadı halaaa kuzeye takmış bu kadın ya
koskoca iki gün evde yanlız kaldılarda bi kere bile öpüşemediler yaaa
senaristler sabrımızı deniyo galiba ya kuzey önce yüz vermiyodu sonra cemre çekip gidince ne yaşancaksa yaşansın dedi sonra hoop güney arayınca geri içimde güney meselesini halletmeden olmaz diyo iki dakikada bir fikir değiştiriyo resmen yaa daral geldi
senaristler sabrımızı deniyo galiba ya kuzey önce yüz vermiyodu sonra cemre çekip gidince ne yaşancaksa yaşansın dedi sonra hoop güney arayınca geri içimde güney meselesini halletmeden olmaz diyo iki dakikada bir fikir değiştiriyo resmen yaa daral geldi
Artık sadece filmlerde olur böyle sahneler,kimse gerçek hayatta böyle oluyor sanmasın aman:)[/QUOTE
Kızlarda bunu izleyip sevgilisinden beklemesin:))) yok çünküü.Film işte.
Artık sadece filmlerde olur böyle sahneler,kimse gerçek hayatta böyle oluyor sanmasın aman:)[/QUOTE
Kızlarda bunu izleyip sevgilisinden beklemesin:))) yok çünküü.Film işte.
aynen,sonu kötü olur yoksa,burda yeni yeni konular açmak zorunda kalmasınlar
Asıl ben ilerki fragmanlarda gösterilen zeynep'in silahı attığı bölümü m.ediyorum.Kimin silahı neden zeynep atıyor.Hemde burak çatalcalıyla birlikte.Daha bissürü bissürü kötülük yapacak bu kız.
onu gösterdiler ya bi kere canım :44:
zeynep burakla yakınlaşırlen silahını gördü ,sonra gitti göle attı.
sevgilim olmak istiyosan silah olmayacak dedi
zaten dizinin masumluğu orda
her dizide kız eniştesiyle kaçıyo, çocuk yengesine vuruluyo vs.. ama burda bu konu çok farklı işleniyo, kaldı ki kuzey zaten bunları güneyin yaptığını bilmiyodu, gene de kardeş işte, içine sindiremiyodu. ama artık her şeyi öğrendi, artık gerçekten hak ediyolar birlikte olmayı :81:
Evet,senaristler lütfen filmi mutlu bitirin,içimizi acıtmayın
Bildiğim kadarıyla kitabın sonu fena
evet bu dizide en azından kuzey cemre gülten bi de ben sami ye de çok acıyorum o yeni karısıyla falan mutlu olarak bitirsinler. güneye simaya handana kötü şeyler olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?