KUZU OĞLUM

Hanımlar sakin olalım, eminim ki herkes kedi ve köpeklerine elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordur, ağzı burnu yenesi tatlılık abideleri üzerinden tartışmaya gerek yok değil mi

Açıklamam gerek diye düşünüyorum;

Ben sadece mama ve aksesuar satıyorum.
Ilkesel olarak can üzerinden para kazanmak yanlıştır diye düşünenlerdenim.

Ne kadar hayvan dostu olduğumu burda bile çok kişi biliyordur..

Size özel yazılmış olan bir yazı da yok orda. Genel görüş bildirmiştim sadece.
Editör olmasaydım 5 sayfa dolusu yanıt yazardım size!

Iyi günler

Herhangi bir vasfa sahip olmanız cevap yazma durumunuzu etkilemiyor. Benim daha uygun fiyatlı bir mama arıyorum konumun altına kilosu 5 liralık mama mı? sorusu geliyorsa kusura bakmayın ama sorgularım.

Editör olduğum için 5 sayfalık yanıt yazabilirim demiyorum dikkatinizi çekerim. Tam aksini söylüyorum. Bu daha dikkat çekici değil mi?

Herneyse..

Suçlamalarınız,aşağılamalarınız ki bunlar benim için hakaret niteliğindedir,çok saygısızca bulundu tarafımdan.

Öncelikle önerim,saldırıya geçmeden önce iyice okuyup ya da dinleyip o şekilde davranmanız olacak..
Siz 20 yaşındasınız sanırım,(profilinizde öyle yazıyor en azından) ve benim gibi bir "kedici kadından" feyz alarak belki de bugün olduğunuz kişi oldunuz kimbilir..

Hayvansever olmak "kedici kadın" teşviği beklemekle olmaz. Kimse beni teşvik etmedi hissettim ve buna yöneldim. "kilosu 5 liralık mamaylamı besleyeceksiniz" laflarına bakılırsa (ki ünlemli cümlelerin sözünü bile etmiyorum şuan) saldırıta geçen sizsiniz ben değil :)
Yaşıma gelince hassas olduğum bir konuda haddiniz olmayarak gereksiz münakaşa yaratacak o cümleyi kullanırsanız yaş mevki vasıf gözetemem üzgünüm..

Birazda tarafımdan bakıcak olursak bende bu sözleri saygısızca buluyorum.

Anlaşıldı.. Anlamıyorsunuz ve anlamayacaksınız da..
O mesaj size özel yazılmadı. Deneyim paylaşımı yapıldı o yazıda. 4 ayaklıların iyiliği için..

Fakat siz hayatta çok başarılı olursunuz.. Olun da inşallah..
Bu da naçizane düşüncem.

Ne kadar hayvansever olduğunu ben biliyorum M M e g minicik bir kediye annelik yapıp sahiplendirdiğini, sokaktaki bir sürü canın karnını doyurduğunu, onların canı üzerinden ticaret yapmadığını biliyorum. Bana sahiplendirdiğin minik kızımın da çok selamı var sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…