merhaba,
fatihde baktıklarımın içinde en güzeli ipekböceği idi, ancak oldukça pahalı, ben inci çocukevine başlattım yılbaşından sonra, 1 hafta çok güzel severek gitti ama o haftasonu öyle hasta olduki, 10 gün yatak döşek 40 derece ateşle oda bende hasta yattık. dahada korkudan göndermedim.
inci çocukevi çok iyi diyemem, tam gün olsa göndermem ama ben yarım gün oynasın sosyalleşsin diye gönderecektim ama devam edemedik..
masal kahramanlarını hiç bilmiyorum ama ipekböceği ile kesinlikle görüşün. müdürü çok tatlı bir bayan..Çok teşekkür ederim. Bilemiyorum ya bir kaç tane yerle görüştüm ama pek içime sinmedi. Ipek böceği ile görüşmeyi düşünüyorum. Masal kahramanları ile ilgili bir bilginiz var mı
Merhaba benim oğlumda Eylül'de kreşe başlayacak. Şimdiye kadar babaannesi baktı ama önümüzdeki sene kreşe gidecek. Kreşe başladığında 22 aylık olacak. Kreşe problem yaşadığında nasıl anlayacağım? çünkü tam konuşamıyor daha. Istanbul fayihte kreş tavsiyeniz var mı?
canım benim oğlumda 20 aylıkken krese başladı..benim oğlumda konusamyordu...tek güvencemiz kameralar...
Peki sorun yaşadınız mı hiç
masal kahramanlarını hiç bilmiyorum ama ipekböceği ile kesinlikle görüşün. müdürü çok tatlı bir bayan..
aktiviteleri atölyeleride çok güzel..
merhaba,
benim oğlum 15 aylık. 3 ay sonra tam gün olarak ipekböceği anaokuluna başlatmayı düşünüyorum. nette olumsuz bir yorumla karşılaşmadım. sizin görüşünüz nedir, lütfen paylaşabilir misiniz? bir de fiyatları tam olarak ne kadar, şu an bilgi toplama aşamasındayım ve çok yardımcı olacaksanız bana inanın :)
biz kayıt yaptırdık ama 23 ağustosta başlayacağız.
ben de çarşafları lastikli yaptırıyorum 55-130 ölçüsünde.
bez ıslak mendil ve pişik kremi istediler onları halletmek de kolay.
benim asıl merakım yedek kıyafet ihtiyacı. benim kızın elbisesi çok ama tehminim kreşte elbise pek kullanışlı olmaz. sıcak dönem
için özellikle tayt ya da ince pantolon, tşört kış içinse uzun kollu body yelek ve eşofman stoklamayı düşünüyorum ve tabii bol bol iç çamaşırı.
benim kız kışın üstünü örtmez battaniyesine tutunup uyur. o nedenle yorgan ve nevresim vermyi düşünmüyorum. sıcak aylarda pijama kışın -zaten kreş çok sıcak oluyormuş-
uyku tulumu vermeyi düşünüyorum.
sen yorgan vrmiş miydin?
inşallah kızım çok mutlu olur. kayıtta çok mutluydu oradan oraya koştu ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?