- 26 Ağustos 2020
- 1.559
- 788
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Görmemen lazım uzanıp iteliyorsun derine sonra zaten eriyor .yarın daha derine itersin .İlk defa fitil kullanıyorum mantar sebebiyle fakat yanmam var bu normal mi ayrıca fitili koydum ama bacaklarımı açtığımda fitili görebiliyorum ileri itmeye çalıştım ama erimeye başladı fitil kullanan bayanlar ne yapmam lazım normal mi ?
Canım bende kullandım ama gece yatağa girdigim zmn fitili iyice geriye itip uyumuştum bende yanma felan olmamıştı ama siz iyice itmediğiniz için yanma hissetmiş olabilir misiniz acabaİlk defa fitil kullanıyorum mantar sebebiyle fakat yanmam var bu normal mi ayrıca fitili koydum ama bacaklarımı açtığımda fitili görebiliyorum ileri itmeye çalıştım ama erimeye başladı fitil kullanan bayanlar ne yapmam lazım normal mi ?
İnanın öyle mantar kadar kötü bişey var mı bilmiyorum yani itekliyorum ama gitmiyor acaba kasıyor olabilir miyim onuda bilmiyorum ilk defa yaşadığım için şuan yine yapıcamOrta parmakla itebildiğin kadar derine bırakacaksın. Çıkmayacak dışarıya rahatsız edici amamecbur kalınca katlanıyor insan.
Sanırım öyle iteklemeye çalışıyorum ama sanki bir türlü gitmiyor beni de bu rahatsız etti ya korktum ya da kasıldım anlamadım orta parmakla denicem bideCanım bende kullandım ama gece yatağa girdigim zmn fitili iyice geriye itip uyumuştum bende yanma felan olmamıştı ama siz iyice itmediğiniz için yanma hissetmiş olabilir misiniz acabarahatsızlık veriyor çünkü uç tarafta kalınca.
Normal ama fitili gece yerleştir uzan.İlk defa fitil kullanıyorum mantar sebebiyle fakat yanmam var bu normal mi ayrıca fitili koydum ama bacaklarımı açtığımda fitili görebiliyorum ileri itmeye çalıştım ama erimeye başladı fitil kullanan bayanlar ne yapmam lazım normal mi ?
biraz daha zorlayin.. bir elinizle hafif actirin, diger elinizle iyice itin. tahris oldugu icin yaniyordur.İnanın öyle mantar kadar kötü bişey var mı bilmiyorum yani itekliyorum ama gitmiyor acaba kasıyor olabilir miyim onuda bilmiyorum ilk defa yaşadığım için şuan yine yapıcam
Dün gece öyle yaptım ve ayyy ne kötüydüNormal ama fitili gece yerleştir uzan.
Çok teşekkür ederim denicembiraz daha zorlayin.. bir elinizle hafif actirin, diger elinizle iyice itin. tahris oldugu icin yaniyordur.
Amann varsa o koku,akintidan iyidir.Bende geçmek bilmiyordu.Meger spiral yapiomus.Defalarca o fitilleri kullandim azicik yakio ama yapacak bir sey yok temizliyor diye dayaninDün gece öyle yaptım ve ayyy ne kötüydü
Hala yapmaya cesaretim yok dün gibi olursa diye yaAmann varsa o koku,akintidan iyidir.Bende geçmek bilmiyordu.Meger spiral yapiomus.Defalarca o fitilleri kullandim azicik yakio ama yapacak bir sey yok temizliyor diye dayanin
Olabildiğince içeri ittim fitili göremiyorum çok sağolunCanım bende kullandım ama gece yatağa girdigim zmn fitili iyice geriye itip uyumuştum bende yanma felan olmamıştı ama siz iyice itmediğiniz için yanma hissetmiş olabilir misiniz acabarahatsızlık veriyor çünkü uç tarafta kalınca.
Orta parmakla yaptım çok teşekkür ederim oldu yanmam yok şuanOrta parmakla itebildiğin kadar derine bırakacaksın. Çıkmayacak dışarıya rahatsız edici amamecbur kalınca katlanıyor insan.
Yan etki yapabilir benim vajinam şişmişti balon gibi olmuştu afedersiniz ama doktorum kullanmaya devam et demişti yarın daha derine it yan etkisi de öyle zarar felan vermez korkma gyno max kullandım bende mantardan dolayıBi yan etkisi yapmaz dimi şuan oldukça yanmam var Gyno fem fitilin adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?