kuzum

canım benim çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin yavrumun şimdi nasıl miniğim??

rabbim yardımcınız olsun şu mübarek gecenin hürmetine dualarımızı kabul etsin yavrun bir an önce iyileşsin inş.

güzel arkadaşım allah yardımcınız olsun.kolay bir durinşallah en yakın zamanda iyileşir.um değil ama ne güzel özel hastaneye götürecek durumunuz varmış.

Allah yar ve yardımcınız olsun minik melek inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun rabbim kimselere evlat acısı tattırmasın onlar minnacık bedenleriyle medet uman bakışlarıyla içimizi en çok acıtan varlıklarımız bizim canımız acısın da onlar hep sağlıkla kalsın inşallah.

Canım kuzuna okudum ve çok üzüldüm gerçekten..Rabbim bu hayırlı Cuma gününde kuzuna tez zamanda sağlık versin inşallah(
Dualarımızı kabul ettiği dualardan eylesin..Amin

Allahım sağlık ve şifa versin inşallah. Bu mübarek Cuma günü ve şu cuma saati hürmetine en kısa zamanda sağlığına kavuşsun evladınız. "La havla vela kuvvete illa billahil aliyyil azim." her derderde deva sizde bol bol okuyunuz .
Allah kimseyi evlatlarının acıları ve sağlığı ile sınamasın inşallah...

Mübarek Cuma gününde Yüce Rabbim çocuğunuza acil şifalar nasip eder ve sizinde yüreğinize ferahlık verir inşallah.Allah'ın her işinde bir hikmet vardır...

Son düzenleme:
bugun hastanedeki 30.günümüz. akcigerlerinde enfeksiyon varmis onuda atlatirsak insallah baska bisey cikmazsa taburcuyuz.surekli atesi cikiyo.serum takmaya kollarinda damar bulamiyolar şişiyor hemen.cok zor yarabbim yardimcisi olsun.

bugun hastanedeki 30.günümüz. Akcigerlerinde enfeksiyon varmis onuda atlatirsak insallah baska bisey cikmazsa taburcuyuz.surekli atesi cikiyo.serum takmaya kollarinda damar bulamiyolar şişiyor hemen.cok zor yarabbim yardimcisi olsun.

allah yardımcınız olsun.şifa versın inşaallah yavrunuza

bugun hastanedeki 30.günümüz. akcigerlerinde enfeksiyon varmis onuda atlatirsak insallah baska bisey cikmazsa taburcuyuz.surekli atesi cikiyo.serum takmaya kollarinda damar bulamiyolar şişiyor hemen.cok zor yarabbim yardimcisi olsun.

deneme.. ayrıca çok geçimiş olsun

geçmiş olsun çok üzüldümm Allah yavrunuzu size bağışlasın inşAllah
şu bayram gününde şifa bulur yüreğiniz ferahlar inşAllah

Rabbim tez zamanda bebeğinin şifasını versin,yüzünü güldürsün canım.Hayırlı haberler beklemekteyiz.

Rabbim sifa versin.....
insanin evladi olunca cok aci.....
umarim bu zor gunleri atlatirsiniz.....
yavrucagin gule oynaya evine gelir.....
bu zor gunleri biran once atlatip cok saglikli gunler diliyorum....

inşallah atlatır ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

arkadaşlar hepinize tşk ederim allah razı olsun. hastaneden taburcu olduk kuzum evde tedaviye devam ediyo ama şükür iyiye gidiyoruz.allahım kimseyi evladıyla sınamasın.hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…