kuzum

masallah kuzuma burnundaki hortumu cikarttilar azcik su icmeye basladi ama cok korkuyo kuscam diye.kusarsam yine takarlar demi anne diyo:-(.allahim yardim et yavruma

GECMIS OLSUN.Kendimi yerinize koymam zor olmadi,allah sana sabir kuzuna da sifalar versin insallah.

Allah yardımcınız olsun umarım tez zamanda şifa bulursunuz.

Çok şükür.
İnşallah tamamen iyileşir.
Allah yardımcınız olsun.

Allah tez zamanda sağlık sıhhat versin inşallah, hem yavrunuza hem size. Herkesin evladını bağışlasın.

Çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda tatlı kuzunuza şifa versin. Bir daha sıkıntı göstermesin inşallah...

Allahım bu yavrumuzu koru gözet saglıgına kavuşmasını sağla,hem onun hem ana babasının işlerini kolaylaştır.uzun ve saglıklı ömür nasip et amin...

dualarım seninle ve yavrunuzla ,

içim cız etti evlat diyince insanın boğazı düğümleniyor bende hasta bir çocuğun yüzünü izlemenin ne demek olduğunu çok iyi bilenlerdenim rabbim şifa versin arkadaşım mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat dilerim yavrunla...

Of yaaa Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim.Evlat acısı ile düşmanımı dahi sınamasın.Amin..
Doktorlar olsa bir dert olmasa bir der ya Rabbim.Ne desem ki bilemedim.Apandisti patlayan bir çocuk 1 hafta oyalanır mı ya hu
Off şu an kimseye güven kalmadı.İnsan başına gelmeyince anlamaz.Canım benim güzel haberlerle dönesin inşallah.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Allah şifalar versin canım çok zor 6-7 ay önce bende oldum içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum güçlü olmalısın herkes için

Rabbimden acil şifalar inşallah. Tazecik bir bedeni var onun, inşallah tez zamanda toparlansın, çok çok iyi olsun tekrar.

Bir gelişme var mı acaba ? dilerim en yakın zamanda hayır haberler alırız...Rabbim tekrar yardımcınız olsun...acil şifalar ...amin

cnm çok çok geçmiş olsun.. rabbim acil şifa versin yavruna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…