kuzum

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
arkadaslar kuzuma dua edin nolur.apandisti patlamis özel hastaneye goturduk bir hafta oyaladilar bizi.sonra baska hastaneye getirdik ameliyata aldilar hemen.bagirsagi delinmis icorganlarina enfeksiyon yayilmis.12gundur hastanedeyiz.cigerleri su toplamis bugun cigerlerinden 2.ameliyatini oldu 7yasinda kuzum. dua edin yavruma nolur iyilessin kuzum

Ay kıyamam canım ya Allah Korusun...
Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur..
Çok geçmiş olsun dualarım mink yavrunuzla Rabbim acısını göstermesin...

Allahim yardim etsin yavrunuza minik bedenine guc kudret versin.Size de sabir dilerim.Cok uzucu bir olay.

Son düzenleme:

geçmiş olsun,inşallah kısa zamanda kavuşur sağlığına...

Canım çok geçmiş olsun Allah sabır kolaylık versin iyileştirsin inşallah dua ettim umarım kabul olur

Allah yardımcınız olsun arkadaşım .Dua edicem sizin için ve tüm hasta çocuklar için.

Allah yardımcınız olsun.Acil şifa nasip etsin inşallah.

çok çokkk geçiş olsun okuyunca çok üzüldüm hemen dua mı okudum umarım Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşturur..

Allah acil şifa ve sabır versin annelik okadar zor ki hele böyle çaresiz olunan durumlarda.
Dualarımız sizinle geçmiş olsun

Allahim kuzucugunu sana bagislasin..): insallah insallah iyilesir yavrucugun kavusursunuz bir an evvel..cok zor cok.allah sabir versin.)):

Çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yavruna en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah

Rabbim yavrunuzu size bağışlasın...Çok çok geçmiş olsun

allah yar ve yardımcınız olsun bol bol ya şafi ismini zikredin..inşaallah bi an önce şifasını bulur yavrunuz..

Bir an evvel sağlığına kavuşur inşallah dualarımız sizinle ve evladınızla. Çok geçmiş olsun.

canım benim yaa, çok üzüldüm...rabbim şifa versin yavruna....
hastalıklarıyla acılarıyla imtihan etmesin rabbim...inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur yavrucak...
dualarımız sizinle, gün doğmadan neler doğar, umudunuzu kaybetmeyin...rabbim kurtarsın hastane köşelerinden....inşallah sağlığına kavuşsun yavrunuz...bütün yavruları korusun rabbim...

hepinizden allah razi olsun.okadar cok dua ediyorumki allahim kabul eder insallah kuzumu bana bagislar.bide beni mahveden agrisinin ilk basladigi gun hastaneye gitmemiz ama ordaki dr ishal deyip gonderdi bizi.eve geldik cocuk kivraniyo ertesi gun yine gittik naz yapiyo dedi kardesi var ilgi cekmeye calisiyo dedi.ama yavrumun ilk gun patlamis apandisti:-( allahimmmm kendime okadar cok kiziyorum ki o dra inandimda kuzumu dinlemedim.yavrum insallah bi iyilwssin mahkemeye vercem o dr

Çok geçmiş olsun.okuyunca çok üzüldüm.benimde 7 yaşında kızım var.içim acıdı derdinle.Allah acil şifalar versin evladınz ve hasta olan tüm çocuklara.dualarım sizinle.lütfen gelişmelerden haberdar edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…