Kv 10 gun daha kalacak anneci kocam yine deisti :(

nazarela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
254
191
18
34
Canlarimm bayramdan uc gun once gelen kv hala bende kaliyor.. ve bi 15 gun daha kalacakmis..
Esimle konusup problemlerimizi hallettik demistim hatta bi cogunuz kendin hayal kuruyosun demis ve inanmamisti.. ama olay tam da anlattigim gibi olmus ve arayi duzeltmistik (kv evde yokken) simdi ise kv yine yanimizda esime surekli bakislariyla belli ediyo bakislariyla etkisi altina,aliyo her firsatta fis fis fis beni kotuluyor.. esim de beni cok sevdigini soyluyor ama annesi varken yanima oturmaz konusmaz ilgilenmez .. mesela biri annesi hakkinda bisey desin (ablasi kardesi) hemen diger odadan gelir ve savunmaya gecer..
O derece. Bana komik geliyor ve sinir oluyorum.

Bu kadin gitmeyi dusunmuyor bende eskisi gibi annecim falan demiyorum yalandan guluyorum hic bi muhabbete girmiyorum ilgilenmiyorum evimi temizliorum yemegimi yapiorum esimin yaninda oturuyorum esime guluyorum ama onla konusmuyorum konusursamda nasilsin anne var mi bi istegin bitti ucuncu bi kelime cikmiyo agzimdan .. gitsin istiyorum evimin heryerinde saclarini tariyolar heryer sac kili oldu yataklarini bile ben topluyorum hic bi isin ucundan tutmuyolar dusuk tehlikem varmis doktorum istirahat dedi esim de duydu halbuki. Ama esime artik dinlenicem kendime iyi bakicam dedim dusuk tehliken falan yok abartma zaten uyuyosun evde annemler var oglen uykusu da neyin nesi dedi .

Yani adam annesinin yaninda bana soguk davraniyor bi cogunuz demistiniz kv gelsin anlarsiniz deisip deismedigini diye. Hakli ciktiniz.
Her gece dualar okuyorum esimin sevgisini kazanayim esim bana cocuguna bagli olsun kv ye,firsat vermesin diye. Aglayarak uyuyorum. Nasil olcak nasil duzelicek ne yapicam yardim edin cikmazdayim

Bi an önce kv gitsinde kurtul sende ya nedir bu bi okumaktan bıktım bu kv yaptıklarından bıkmadı

usuk tehlikem varmis doktorum istirahat dedi esim de duydu halbuki. Ama esime artik dinlenicem kendime iyi bakicam dedim dusuk tehliken falan yok abartma zaten uyuyosun evde annemler var oglen uykusu da neyin nesi dedi .

eşiniz anacı olmanın yanında düşüncesiz bi odun galiba.

ben olsam yatar uyur keyfime bakarım bu lafın üstüne. kendi pisliklerinde boğulsunlar.

Esimin hastanesine gittik bugun. Esime diyoki bizim bi akrabanin kizi da bu hastanede hemsireymis adi da esmaymis hatta seni taniyomus ( beni kiskandirma calismalari) esimde bilmiorum ben tanimiyorum dedi. Bende hic orali olmadim. Ne yapacagini sasirdi kadin. Yakin zamanda dugune gitmisti kiz evi bicok esyayi almislar hic oglan evine masraf yaptirmamislar uzerine yikilmamislar dedi (hic,agzimi acmadim)

düşük tehliken varsa kendini zorlama sakın...inşallah 10 gün çabuk geçer..hiçbirşeyi kafana takma..

ya bence senin eşin değişmez. bir de bunun lohusalığı var. en çok çocuk için üzülüyorum sütsüz kalacak muhtemelen. beni bu kadr yok sayan eşim olsa sanırım yollarımı ayırırdım. tabi ben ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür. kimseye muhtaç değilsen daha fazla katlanman kendini yıpratmaktan başka bir işe yaramaz.
ya duruma alış şikayetlenme ya da kurtul bu anacı adamdan şikayetlenme.

Düşüncesiz bir eşiniz var. Doktorun söylediklerine rağmen yine mi sizi yalancı gösteriyor. O zaman kendisi de hamile olmadığı için o evin işlerini halletsin sizin de anneniz gelsin laf etsin... Kaç yaşına gelmiş koca adam mahalleli koca karılar gibi hakkınızda laf işitiyor sanki. Kusura bakmayın ama annesinin yanında farklı, sizin yanınızda, tam bir ikiyüzlülük

Kız mı oğlanı almış oğlan mı kızı almış? Oğlan tarafı masraf yapmayacak kadar gurursuz muymuş? deseydiniz keşke.

.

Açtığın konulardan anladığım ;

Ne kayınvaliden değişecek .

Ne eşin değişecek.

Ne sen değişeceksin nazarela .

Umursamamaya çalış ne diyeyim .

Çünkü ses çıkar , hakkını koru , bi cinnet bazen tüm sorunları çözer ; yak gemileri şu kadınla desekte ....

Sen bi isteğin var mı annecim demeye devam edeceksin .

Bari normalleştir olayı , her olaya bi konu açıp sende yorulma ...

Sakin ol biraz nasılsa kv gidecek yine yalnız kalacaksınız. Eşinden çok şey bekleme bırak yanında oturmayı falan normal davran sohbet et gül konuş kendini fazla yormadan işlerini yap gerektirse onlardan yardım al iyiliğine utandır.

Eger bu evliligi devam ettireceksen bazi seyleri kabullenmelisin artik. Ne kaynanan ne de esin degisir. Bunu bil, sonra surpriz olmasin sana.

Son düzenleme:
Salonda yatiyolar mecbur topluyorum oturma odamiz

Toplama işte

Sen git yat oturma orada

Kv bir şey derse de anne eğilmem yasak sen hallediver ya da kalsın sorun değil de dön arkanı

O olmazsa da eşine pasla işleri annesi oğluna kıyamaz zaten

Sen de kendi karnındakini düşün ve gerekirse de belirt benim sorumluluğum bu aşamada sadece bebek diye

ay nazlan biraz. şuram ağrıyo buram ağrıyo midem bulanıyo de. Kafanı kullan biraz sen üzüleceğine onlar üzülsün

Bak canim ne esin nede kayinvaliden degismiycekler.. kendini lutfen esinin degistigine inandirma yaptigi en ufak bi iyi harekette... kimse deismiycek... muhtemelen hamilelegin dogumun logusaligin zehir edilecek ( insallahhhh yanilirim insallah boyle olmaz ) ama esin cok bencil bi insan lutfen sende sana verilmeyen degeri onlara verme artik ..
kimsenin degismiycegini hatasini anlamiycagini sende zamanla goruceksin canim ..

kız var ya az oyuncu ol ya yatagı al kucagına o anda bagırarark kıvranmaya calıs acil hastanelik ol nasıl olsa dr sana düsük tehliken oldugunu söylemis.dr sanada esinede o anda kızar yatak nasıl kaldırırsın falan dıye o zaman belki adam olur az kafanı kullan atalarımız ne demis dinsizin hakkından imansız gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…