Kv 10 gun daha kalacak anneci kocam yine deisti :(

Bir daha doktora gittiğinizde açıkça sorun eşinizin yanında bu istirahat gerekli mi değil mi tehlike var mı yok mu hatta gerekirse "eşim inanmıyor da" diye doktora da söyleyin düzgünce anlatsın eşinize.Peki düşük tehlikesi varmış istirahat etmem gerekiyormuş diye kayınvalidenize söylediniz mi ne diyor?Oğlum öyle bir şey söylemedi sen yalancıymışsın mı diyor?Benimki de çocukluk ama belki kayınvalidenin olduğu yerde (her işi yapıp bitirdikten sonra) bir fenalaşma numarası yapabilirsiniz.Bir bardak da su getirse veya üstünüzü örtse akşam eşinizin yanında ballandıra ballandıra anlatın "iyi ki annen gelmiş valla annecim sen olmasan napardım en iyisi ben doktoru dinleyip istirahat edeyim" dersiniz.

Hepinize cok tesekkur ederim canlarim.. bikac gundur cok neseli ve sakin olmaya calisiyorum sema maraslinin evlilik okulu kitaplarini okuyorum ve israrlaaaa odun kocami evine bagli ornek bi es yapma ve ornek bi es olma yolunda emek harciyorum . Rabbim insallah guzel sonuclar almami nasip eder. Kv nin kalmasindan rahatsiz degilim canlarim kv ogluna imali bakiyor yani icten ice beni kucumsuyor oglunun sevgisini kullaniyor inanin yanimda olsaniz anlardiniz ne demek istedigimi.

Yapsin bakalim olsun buda gececektir insaallah moralimizi bozmuyoruz bebegim saglikli olsun da baska bisey istemem.
Insallah kocam beni az da olsa anlar annesinin yaninda degismez ve aile bilinci oturur bende kv gelmis kp gelmis onun lafini etmem. Zaten oyle bi kiz degilim cok sukur ama benim en hassas zamanlarim ve bu kadinin boyle beni uzmesini anlamiyorum. Neyse siz iyiki varsiniz .. ben kv ye saygisizlik yapmiyorum sebebi esimin gozunden dusmekten korkuyorum. Hakliyken haksiz olmayim diye. Neyse bi 15 gun daha kalacak sonra gidecektir insaallah sabir .. o gidince esim cok iyi bana karsi. Ama onemli olan da o varken iyi olmadi.. sabir

Doktoruma gizlice ozel bisey sorcam diye yanina girip esim varken istirahat etmem gerektigini tekrarlarmisiniz inanmiyor diyecem. Doktorum zaten cok iyi birisi beni anlar ve yardimci olur. Esimin derdi gunu annesinin yuzunun gulmesi.. annesi mutluysa o da mutlu annesi uzgunse oda uzgun

Sizin başınız en çok doğum sonrası ağrıyacak benden söylemesi.. Eşinizin tavrı değişmediği sürece

Off bu anneci kocalar kabahatli. Bitane de bende var. Yeni gönderdim ve ödüm kopuyor tekrar gelir diye. Gidin bi rahat bırakın bizi yaa.

Sinir oldum artık bir daha okumam türk kadınlarınan nefret etmeye başladım erkeklerinize sabır versin
Umarım erkek annesi değilsinizdir yazık olur gelininize! Zihniyete bak, meraklıysanız bütün kaynanaları nüfusunuza geçirin.

Herkes yazmış buraya eşin tam bi odun, düşüncesiz, eşine inanamıyorum nasıl böyle yapar vs. vs. Yahu ben asıl size inanamıyorum. Kendinize hiçmi değer vermiyorsunuz canınızın hiç mi kıymeti yok arkadaşım? Anneniz sizi bu sıkıntıları çekesiniz diye mi doğurdu? Neden adam akıllı tepki vermiyorsunuz eşinize ve kv nize? Hala eşinizi savunabiliyosunuz annesi olmasa çok iyi şöyle böyle diye. Pes yani. Yahu bu adamın size azıcık saygısı olsaydı, sizi bir gram sevseydi kimin yanında olursa olsun hayat arkadaşına, çocuğunu doğuracak kadına bu kadar kötü davranmaz böyle ezdirmezdi. Kendinizi kandırmayın artık. Polyannacılık oynamayın. Böyle konuları okuyunca gerçekten sinir oluyorum. Ama konuyu açan kişilere daha çok sinir oluyorum. Bu kadar şey yaşamanıza rağmen hala eşinizin ve kv nizin etrafında pervane oluyorsunuz. Eşimin gözünden düşmek istemiyorum diyebiliyorsunuz hala. Hakediyorsunuz ya gerçekten hakediyorsunuz şu muameleyi. Çok kızıyorum böyle kadınlarımızı görünce. Siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç değer vermez konu sahibi. Bunu kafanızın bir köşesine yazın. Anne babanız sizi gözünden sakınırken böyle karakter yoksunu insanlara ezdirmeyin kendinizi. Kendinize değer verin biraz ya bu kadar ezik, pasif olmayın ya. Eşinizin gözündeki olmayan değerinizi, kv nizin rahatını düşüneceğinize karnınızdaki o masum yavrunuzu düşünün azıcık. Ay vallahi sinir oldum yeminle.

Ya sen ?? Sen de erkeksin garanti !! Hic bir kadının böyle mal bir yorum yapacagina inanmıyorum. Kimin cennetlik olduğunu da Allah bir. Cennete ev işi yapmakla girilmiyor.

Sinir oldum artık bir daha okumam türk kadınlarınan nefret etmeye başladım erkeklerinize sabır versin

Yahu bırakın şu Julia89 manyağını.Kendi konusunda yazmıştı kayınvalideyle anlaşamayıp boşandığını,kızını annesine bırakıp yeni bir evlilik düşündüğünü.Yanlış anlamayın yeniden evlenmeyi asla kınamıyorum.Ama gelip burada üstelik hamile bir kadını bu şekilde kınamaya kırmaya kimsenin hakkı yok.
Lütfen zahmet edip şikayet butonuna basın hepiniz,bu kadın bu siteden atılsın hangi milletin kadınlarını beğeniyorsa onlarla muhatap olsun.Bu saatten sonra yardım istediğinde cevap da verilmesin.Bu çarpık zihniyeti dışlamayı hiç ayıp bulmuyorum kendi adıma.Böyle böyle azalarak bitecekler bu ilkellerle yaşamaya mecbur değiliz.

Ya bu insanlar hic mi görgü nedir bilmezler peki? Yattigin yatagi toplamak gorgudur ya.
Ben kaynanama bi yatak aciyorum sabah bi geliyorum kadin toplamış etrafi da toplamis guzelce oturuyor kendine. Kendi evinde bile birakmaz ben toplayayim siz gencsiniz gobeginiz falan düşer der.
Bu gorgudur iste. Hamile kadina bu kadar eziyet etmek nasil bir mantik urunu ben anlayamiyorum gerçekten.
Allah korusun bebegin düşse mutlu olacaklar mi? Pis insanlar ya..

Arkadaslar julia89 ne dedigini bilmiyor bence birkain uzerine gitmeyin kimin cennete gidecegini Allah bilir şirke giriyor bilmeden yanlis yapiyor.. neyse ben akillanmam arkadaslar
Az once kv kayinpederle telefonda,tartisti kira,meseleleri yuzunden..
Kp biraz sorumsuz ve eviyle ilgilenmiyor telefonda tartisip birbirlerine telefon kapattilar.
Kv agladi herseyi ben dusunuyorum yoruldum artik diye..
Ben de dayanamadim uzulme kirayi bak bakalim babam ayarlayacak mi ayarlayamazsa yetisemedigin yerde bize haber et destek oluruz canini skma bunun icin dedim . Icimden gelerek dedim agladigini gorunce dayanamadim dedim..
Ama ben neden kotuluk gordugum insanlara boyle davraniyorum sanirim ben kimseye kizmamam lazim hata bende
Neyse onu soyledikten sonra biraz yumusadi sagol kizim Allah razi olsun dedi . Insallah biraz merhamet gelir de bizi kocamla basbasa birakir yada oglunu doldurmaz artik

Nazarela insanlığın cok güzel ama az biraz kendi değerini de bilsen?

Sen boyle yaparsan o kadin sana daha cok kotu davranir.ne demis atalarimiz dostuna yakin ol ama dusmanina daha yakin.ben senin yerinden olsa o kadinin gozunu boyamak icin herseyi yapardim. Madem anneci kocan sen daha cok anneci ol hemde kocanin gozune girmis olursun..

Evet arkadaşım sen gerçekten akıllanmazsın. Buraya konu açıyorsun bu kadar insan sana gözünü açman için yorum yapıyor ama sen milletle dalga geçer gibi şöyle yaptım böyle acıdım demeye devam ediyorsun. Bu kafayla daha çok şey yaşarsın sen. Diyecek bişey bulamıyorum artık. Belliki fazla iyi niyetli ve safsın. Ama kendi düşen ağlamaz. Sen hakediyorsun bu yaşadıklarını. Böyle devam edersen daha neler göreceksin kim bilir. Doğmamış yavruna üzüldüm doğrusu. Karaktersiz bir baba, bencil, düşüncesiz bir babanne üstünede böyle pasif, herşeyi sineye çeken bir annesi olacak. Yazık gerçekten.

Bir isteğin var mı? mı? bir isteği varsa kalkıp yapar sorma boşver. Oğluşunun evi sonuçta bu kadar sahiplenip uzun uzun kaldığına göre utanıp çekinme yok belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…