- 21 Haziran 2016
- 624
- 1.035
- 113
Doktoruma gizlice ozel bisey sorcam diye yanina girip esim varken istirahat etmem gerektigini tekrarlarmisiniz inanmiyor diyecem. Doktorum zaten cok iyi birisi beni anlar ve yardimci olur. Esimin derdi gunu annesinin yuzunun gulmesi.. annesi mutluysa o da mutlu annesi uzgunse oda uzgunBir daha doktora gittiğinizde açıkça sorun eşinizin yanında bu istirahat gerekli mi değil mi tehlike var mı yok mu hatta gerekirse "eşim inanmıyor da" diye doktora da söyleyin düzgünce anlatsın eşinize.Peki düşük tehlikesi varmış istirahat etmem gerekiyormuş diye kayınvalidenize söylediniz mi ne diyor?Oğlum öyle bir şey söylemedi sen yalancıymışsın mı diyor?Benimki de çocukluk ama belki kayınvalidenin olduğu yerde (her işi yapıp bitirdikten sonra) bir fenalaşma numarası yapabilirsiniz.Bir bardak da su getirse veya üstünüzü örtse akşam eşinizin yanında ballandıra ballandıra anlatın "iyi ki annen gelmiş valla annecim sen olmasan napardım en iyisi ben doktoru dinleyip istirahat edeyim" dersiniz.
Aynen haklisiniz bende oyle dusunuyorumSizin başınız en çok doğum sonrası ağrıyacak benden söylemesi.. Eşinizin tavrı değişmediği sürece
Off bu anneci kocalar kabahatli. Bitane de bende var. Yeni gönderdim ve ödüm kopuyor tekrar gelir diye. Gidin bi rahat bırakın bizi yaa.Canlarimm bayramdan uc gun once gelen kv hala bende kaliyor.. ve bi 15 gun daha kalacakmis..
Esimle konusup problemlerimizi hallettik demistim hatta bi cogunuz kendin hayal kuruyosun demis ve inanmamisti.. ama olay tam da anlattigim gibi olmus ve arayi duzeltmistik (kv evde yokken) simdi ise kv yine yanimizda esime surekli bakislariyla belli ediyo bakislariyla etkisi altina,aliyo her firsatta fis fis fis beni kotuluyor.. esim de beni cok sevdigini soyluyor ama annesi varken yanima oturmaz konusmaz ilgilenmez .. mesela biri annesi hakkinda bisey desin (ablasi kardesi) hemen diger odadan gelir ve savunmaya gecer..
O derece. Bana komik geliyor ve sinir oluyorum.
Bu kadin gitmeyi dusunmuyor bende eskisi gibi annecim falan demiyorum yalandan guluyorum hic bi muhabbete girmiyorum ilgilenmiyorum evimi temizliorum yemegimi yapiorum esimin yaninda oturuyorum esime guluyorum ama onla konusmuyorum konusursamda nasilsin anne var mi bi istegin bitti ucuncu bi kelime cikmiyo agzimdan .. gitsin istiyorum evimin heryerinde saclarini tariyolar heryer sac kili oldu yataklarini bile ben topluyorum hic bi isin ucundan tutmuyolar dusuk tehlikem varmis doktorum istirahat dedi esim de duydu halbuki. Ama esime artik dinlenicem kendime iyi bakicam dedim dusuk tehliken falan yok abartma zaten uyuyosun evde annemler var oglen uykusu da neyin nesi dedi .
Yani adam annesinin yaninda bana soguk davraniyor bi cogunuz demistiniz kv gelsin anlarsiniz deisip deismedigini diye. Hakli ciktiniz.
Her gece dualar okuyorum esimin sevgisini kazanayim esim bana cocuguna bagli olsun kv ye,firsat vermesin diye. Aglayarak uyuyorum. Nasil olcak nasil duzelicek ne yapicam yardim edin cikmazdayim
Kaynanan gelince hemen düşük tehlikesi vay vay vay böyle kocanı daha soğutursun bunu yüzüne vuracak çünkü öyle birşey yok aklına gelince senden nefret edecek ne olursun olsun biray kalsın ucunda olum mu var yani bazı kadınlar sabah 5 te kalkıp kaynanala beraber inek sagiyorslar onlar cennetlik bir kadın sen ??????
Umarım erkek annesi değilsinizdir yazık olur gelininize! Zihniyete bak, meraklıysanız bütün kaynanaları nüfusunuza geçirin.Sinir oldum artık bir daha okumam türk kadınlarınan nefret etmeye başladım erkeklerinize sabır versin
Kaynanan gelince hemen düşük tehlikesi vay vay vay böyle kocanı daha soğutursun bunu yüzüne vuracak çünkü öyle birşey yok aklına gelince senden nefret edecek ne olursun olsun biray kalsın ucunda olum mu var yani bazı kadınlar sabah 5 te kalkıp kaynanala beraber inek sagiyorslar onlar cennetlik bir kadın sen ??????
Sinir oldum artık bir daha okumam türk kadınlarınan nefret etmeye başladım erkeklerinize sabır versin
Nazarela insanlığın cok güzel ama az biraz kendi değerini de bilsen?Arkadaslar julia89 ne dedigini bilmiyor bence birkain uzerine gitmeyin kimin cennete gidecegini Allah bilir şirke giriyor bilmeden yanlis yapiyor.. neyse ben akillanmam arkadaslar
Az once kv kayinpederle telefonda,tartisti kira,meseleleri yuzunden..
Kp biraz sorumsuz ve eviyle ilgilenmiyor telefonda tartisip birbirlerine telefon kapattilar.
Kv agladi herseyi ben dusunuyorum yoruldum artik diye..
Ben de dayanamadim uzulme kirayi bak bakalim babam ayarlayacak mi ayarlayamazsa yetisemedigin yerde bize haber et destek oluruz canini skma bunun icin dedim . Icimden gelerek dedim agladigini gorunce dayanamadim dedim..
Ama ben neden kotuluk gordugum insanlara boyle davraniyorumsanirim ben kimseye kizmamam lazim hata bende
Neyse onu soyledikten sonra biraz yumusadi sagol kizim Allah razi olsun dedi . Insallah biraz merhamet gelir de bizi kocamla basbasa birakir yada oglunu doldurmaz artik
Nazarela insanlığın cok güzel ama az biraz kendi değerini de bilsen?[/QUOTE
Iste tek hatam bu . Kendime deger vermiyorum. Sonra karsimdan ayni inceligi goremeyince kiriliyorum . Kimse istedigin gibi olmaz ki..
insallah bebegim olunca akillanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?