Kv 10 gun daha kalacak anneci kocam yine deisti :(

Kaynanan gelince hemen düşük tehlikesi vay vay vay böyle kocanı daha soğutursun bunu yüzüne vuracak çünkü öyle birşey yok aklına gelince senden nefret edecek ne olursun olsun biray kalsın ucunda olum mu var yani bazı kadınlar sabah 5 te kalkıp kaynanala beraber inek sagiyorslar onlar cennetlik bir kadın sen ??????

Sinir oldum artık bir daha okumam türk kadınlarınan nefret etmeye başladım erkeklerinize sabır versin

Sinir oldum artık bir daha okumam türk kadınlarınan nefret etmeye başladım erkeklerinize sabır versin

Ne nefretinden bahsediosun be sen nazarellanin onceki konularini okudunmuda boyle rahat atip tutuosun ... algilamani bi gozden gecir bence kayinvalidesi kalio diye deil bu tavri yasattiklarindan oturu ...ne demek nefret ettim falan usluba bak ...

dusuk tehliken falan yok abartma zaten uyuyosun evde annemler var oglen uykusu da neyin nesi dedi .

Kendisi 5 tane taşıyıp doğurduğu için konuya hakim demek ki(!)
Bu ne biçim bi boşvermişliktir, vicdansızlıktır ya?

Şuraya üye olduğumdan beridir okuduğum hiçbir anacı koca konusundan gelinlerin istediği gibi bir sonuç çıkmadı, moralini bozmak istemem. Ya bu düzene bir şekilde alışacaksın, hiçbir şeyi takmayacak, bu halde yüzün gülecek mutlu olmanın yoluna bakacaksın ya da okkalı bi tepki koyacaksın eşini de kapının önüne koymaya kadar gidecek. Gördüğüm kadarıyla bu işin ortası yok. Böylesi erkekler eşleri ile ayrı bir aile olduklarını idrak edemiyor.

Sen sağ inegini konu sahibine ne bundan?

Nazarela hicbir iş yapma guzelim. Alttan alta da laf sok bilmem kimin kvsi gelini neler yapmasına rağmen yardimci oluyor diye.

Erkek misin?

.

J Julia89 siz cok iyi bir kadin oldugunuz icin mi k.validenizle anlasamadiginizdan esinizle ayrildiniz. Konunuzda oyle yazmissiniz zira. Keske sizde onunla inek sagacak kadar fedakar olsaydiniz da ayrilmasaydiniz. insanlarin hangi durumda olduklarini bilmeden yorum yapmamiz cok sacma degil mi? Siz nasil o donem zor durumdaysaniz suan konu sahibide kendine gore zor durumda olabilir. Biraz empati lutfen.

Konu sahibi arkadasim afedersin ama esin tam bir odun. Boyle erkeklere inanamiyorum karin hamile annene gelmis hizmeti de goruluyor ama kadina gunduz uykusuna ne gerek var falan diyebiliyorlar. K.validen zaten evlere senlik, restini cek ve gerisini onlara birak. Allah kolaylik versin

Başlıkta eşim deistti yazmışsınız bende deist oldu sandım. .meğer değişti yazmaya çalışmissiniz..
Bence eşinizle konuşun. Çocuk gibi annesinin ağzına bakmasın..

Arkadaş inek sağmadığı için kocasının yanında yer edinememiş zaten, o yüzden boşanmış.
Kendisi yanmış, biz yanmayalım diye bizimle engin tecrübelerini paylaşıyor.

İş işten geçmeden önlemimizi alalım diye yani

Ay ne fedakar, ne düşünceli bir hemcinsimiz

Ah ben nasil dusunemedimm. Cok ama cok dogru bir tespit gercekten, fedakar hemcinslerimizi bulmak zor

Şekerim allah sabırlar versin eşin gerçekten tam bir odunnn...

Yazık değil mi bebeğine ya? Göz göre göre risk bu yani... boşver yapma ya kirlensin evin de çok çok kv gidince yavaş yavaş temizlersin yat uzan ay belim ağrıyor karnım ağrıyor de... hele ilk haftalarda ben ne haldeydim ki düşük tehlikem falan da yoktu....

Hani kv ve eşin gerçekten seni düşünse yavaş yavaş yardım et derim ama öyle birşey göremedim yap sen de nazını bacım

Salonda yatiyolar mecbur topluyorum oturma odamiz
Hamileyim oram agriyor buram agriyor de yat yerine odana gir uyu gerekirse hasta gibi davran sancim var de hastaneye git doktor zaten o zaman istirahat verir.şu kocan sinirlerimi bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…