• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv adayı bana iş bulmuş!

Daha çok gençsiniz. Size gel şurada çalış dediğine göre illa bir şey vardır ya yoğunsunuzdur oğlundan bunu duymuştur ya da daha rahat et istemiştir ne var bunda oğluyla resmiyetiniz olmayabilir ama sizi tanıyor ne gibi art niyet olacak teşekkür ederim işimden memnunun dersiniz olur biter bu kadar büyütecek ne var ohooo daha evlenene kadar neler olacak neler her söze yapılana böyle sinir olursanız işiniz var demektir biraz takmamayı öğrenin gülüp geçin hem durun bakalım askerlik filan varmış daha ortada bir şey yok.

Ayyy nasıl sinirlendiim şu an sözde beni çok düşünüyor. Bir de oraya gitsin iyi yer demiş kadına bak

var öyle ruh hastaları sana zorla iş bulmaya calısırlar hatta bulurlar cok üsteleme kafana takma ama cevabını da ver..önemli olan sen istiyor musun yada esin bu duruma nasıl bakıyor:26:

var öyle ruh hastaları sana zorla iş bulmaya calısırlar hatta bulurlar cok üsteleme kafana takma ama cevabını da ver..önemli olan sen istiyor musun yada esin bu duruma nasıl bakıyor:26:

Canım benim işim var zaten evli değiliz.
Konuştuk anlattım olmuycağını tamam haklısın dedi sevgilim.

Daha çok gençsiniz. Size gel şurada çalış dediğine göre illa bir şey vardır ya yoğunsunuzdur oğlundan bunu duymuştur ya da daha rahat et istemiştir ne var bunda oğluyla resmiyetiniz olmayabilir ama sizi tanıyor ne gibi art niyet olacak teşekkür ederim işimden memnunun dersiniz olur biter bu kadar büyütecek ne var ohooo daha evlenene kadar neler olacak neler her söze yapılana böyle sinir olursanız işiniz var demektir biraz takmamayı öğrenin gülüp geçin hem durun bakalım askerlik filan varmış daha ortada bir şey yok.

Ben de kadının karşısına geçip cazlamadım zaten.
Sevgilime bile annen iyi düşünmüş ama olmaz dedim ona bile bağırmadım.
Benim sinirlendiğim şey kadın benle konuşmuyor bile bana iş buluyor bunda iyi niyet aramıyorum.
İşimin gayet rahat oldugunu biliyorlar.
El altında tutmaya çalışıyor ben bunun farkındayım mesafemı koruyorum.

benim eşimin maddi durumu çok iyi olduğu halde,bir gün görümcem geldi sana iş buldum dedi,
ben çalışmayı düşünmüyorum dedim..sonra görümcem evine gidince dedim ki kocama..amacınız beni çalıştırmak heralde,ben işmi istedim ondan dedim..
zorlarına gidiyor evde oturmam:1:

neden kimse oğlanın lafına takılmamış?:53::53::53: çocuk anasının bi lafıyla sevgilisine gidip ""çalışıver nolcak ""diyor yaaa.... kızın fikri,zihni hiç önemli değil..anası ne demişse o olsun diyor.. şimdi küçük bi laf gibi duruo ama yarın annesinin daha büyük ve saçma bi telkini olsa da demek sorgulamadan sevgilisine diretecek:53::53::53::53::53: çokkkk saçmaaaa bence konu sahibi kaynanasına değil sevgilisine sinirlenmeli.... kadın iyi niyetli de demiş olabilir bilemeyiz ama oğlan da hemen her lafa atlıo yani:53::53:

Son düzenleme:
neden kimse oğlanın lafına takılmamış?:53::53::53: çocuk anasının bi lafıyla sevgilisine gidip ""çalışıver nolcak ""diyor yaaa.... kızın fikri,zihni hiç önemli değil..anası ne demişse o olsun diyor.. şimdi küçük bi laf gibi duruo ama yarın annesinin daha büyük ve saçma bi telkini olsa da demek sorgulamadan sevgilisine diretecek:53::53::53::53::53: çokkkk saçmaaaa bence konu sahibi kaynanasına değil sevgilisine sinirlenmeli.... kadın iyi niyetli de demiş olabilir bilemeyiz ama oğlan da hemen her lafa atlıo yani:53::53:

Şu an çalıştığım yeri sevgilim sevmiyor.
Ona bu iş mevzusu hediye gibi gelirdi yani.
O yüzden gitsen ne olur filan dedi.
2 yıldır tanıyorlar beni ve bana zorla hiç bir şeyi yaptıramaz.
Annesinin lafına gidicek bir insan değil yani.
Tecrübeyle sabittir:1::1:

Çok fevri davranmışsınız. Belkide sevgiliniz annesinden rica etti iş bulması için, sizden de çekindiği için söyleyemedi. Olamaz mı? Annesi daha konuşmuyormuş, siz çok güzel anlamlar çıkarmışsınız. El altında tutmak istiyor gibi... Böyle giderse çok sıkıntı yaşarsınız.

Back
X