- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi merve_3535
-
onun mesleği neki anasının burnu 5 karış havadakv adayı işim gucum yok diye,evde iş yemek falan yapıyorum diye beni böyle goruyo sanırım.işim olsaydı da başka bahane olurdu gerçi.erkek arkadaşımın ustune gitmiyorum.bu konuyu pek açmıyorum şu an.ona guvenim tam..ama kendime guvenemiyorum ilerisi için.çunku ben cok naif bi bayanım.çirkefleşemem biliyorum. bana tavır takınsalar sap gibi kalırımannesi ona çoooook duşkun.oğlum da oğlum. o o kadar değil ama kırıcı biri de değil işte.sanırım ben yandım :)
kimsenin gunahı almak istemem ama benim de kafamda sorular oluştu bu durumla ilgili..kayınvalideden uzakta ev tutun madem. 41 yaşındaki adama karışan anneye de pesler olsun artik ne diyim. kesin ilk eşi bu yuzden boşanmıstır.
avukat..onun mesleği neki anasının burnu 5 karış havada
tamam da siz 30 eşiniz 41 yaşında bu durumda kv den onay mı bekleyeceksiniz ki
hani 20 yaşında olsanız kv haklı derdim de siz de küçük değilsiniz
belki siz evlenip boşanmadı iseniz denk değil oğluma demiş olabilir yani kötülüğünden değil de uyumlu olamazsınız diye
niye istemediği de önemli
sen gençsin bir şeyler istersin oğlu daha yaşlı diye de olabilir
ama yeterince büyüksünüz kv yi hayatınıza etki ettirmeyin
boşanmış sayılırdı derken o evliyken mi birlikteydiniziyi akşamlar kızlar..umarım hepiniz iyisinizdir :) aranızda yeniyim,ve sizlere bayıldım.. kısa yazmaya çalışcam.yaklaşık 3 yıllık bi ilişkim var.o henuz boşanmış sayılırdı tanıştıgımız zamanlarda.aramızda 11yaş fark var.0 41 yaşında.evli oldugu dönemlerde de çocukları olmamış.iyi de bi mesleği var.ben uniyi bırakmak zorunda kaldım.kısacası ev hanımı sayılırım.aramızdaki ilişkinin ciddiye binmesi tam 3 yılımızı aldı.inanın çok emek harcadım.ailesiyle geçen kış tanıştım.bikaç gun beraber geçirdik.bana hiç, ailemi ya da bana dair hiçbirşey sormadılar.sonra anladım ki annesi beni istemiyor.onu vaz geçirmek için demediğini bırakmamış.ama erkek arkadaşım beni seviyor çok şukur.ikna olmazlarsa da nikahı basarım diyor.aslında kadın beni hizmetçi gibi gördu bence,işim gucum yok die.çunku oğlum da kendisine bi hizmetçi arıyordu zaten demiş....bide yaş farkından dolayı beni ciddiye almıyolar sanırım.peki biz evlendik diyelim,ya annesi evliliğimizi burnumuzdan getirirse?evleri birbirine çok yakın ve ben korkuyorum ilerisinden..
ovv hesabı yanlış yapmışım en az 20 kat havadadır o zamanavukat..
hayır..tanıltığımızda o boşanalı 3 ay falan olmuş..boşanmış sayılırdı derken o evliyken mi birlikteydiniz
Hemfikirim. .Bir insan sadece dışarıda arkadaşlarıyla buluşuyor diye boşanmaz bence, bu işte bir iş var..
zavallı işsiz guçsuz ben:))ovv hesabı yanlış yapmışım en az 20 kat havadadır o zaman
iyi akşamlar kızlar..umarım hepiniz iyisinizdir :) aranızda yeniyim,ve sizlere bayıldım.. kısa yazmaya çalışcam.yaklaşık 3 yıllık bi ilişkim var.o henuz boşanmış sayılırdı tanıştıgımız zamanlarda.aramızda 11yaş fark var.0 41 yaşında.evli oldugu dönemlerde de çocukları olmamış.iyi de bi mesleği var.ben uniyi bırakmak zorunda kaldım.kısacası ev hanımı sayılırım.aramızdaki ilişkinin ciddiye binmesi tam 3 yılımızı aldı.inanın çok emek harcadım.ailesiyle geçen kış tanıştım.bikaç gun beraber geçirdik.bana hiç, ailemi ya da bana dair hiçbirşey sormadılar.sonra anladım ki annesi beni istemiyor.onu vaz geçirmek için demediğini bırakmamış.ama erkek arkadaşım beni seviyor çok şukur.ikna olmazlarsa da nikahı basarım diyor.aslında kadın beni hizmetçi gibi gördu bence,işim gucum yok die.çunku oğlum da kendisine bi hizmetçi arıyordu zaten demiş....bide yaş farkından dolayı beni ciddiye almıyolar sanırım.peki biz evlendik diyelim,ya annesi evliliğimizi burnumuzdan getirirse?evleri birbirine çok yakın ve ben korkuyorum ilerisinden..
arkadaşımın nişanlısının arkadaşı :)Nasil tanistginizi merak ettim...
boşanalı çok zaman olmamış demek istedim ben..ilk konum oldugu için heycan yaptım sanırımburda öyle yazmışsınız
ne mezunusun pekizavallı işsiz guçsuz ben:))
bana da öyle geldi.fakat çok ustelemedim.geçmişinden bahsetmeyi sevmiyor.Bir insan sadece dışarıda arkadaşlarıyla buluşuyor diye boşanmaz bence, bu işte bir iş var..
Bilmiyorum ya annesi ve kendi kişilik sorunları olabilir çok dikkat edin..esi calisiyormuymus mesleği neymiş..belkide ev kızı olsun ezeyim diyen tiplerden karısının kendi isteklerine gezmesine sosyalligine dayanamadı isearkadaşımın nişanlısının arkadaşı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?