kv adayım beni istemiyor..

Belli kadının derdi bence. Oğluna üniversite mezunu, kendi gibi çalışan bir eş istiyormuş. Yeni nesil erkek annelerinin çoğu böyle ki. Siz lise mezunu ev hanımı olunca, hizmetçi diye aşağılamış. Benim gördüğüm durum budur.
Yalnız adamın yaşı yeni yetme değil, 41 yaşında. Bu yaşta annesinin çok etkisinde kalmaması gerekir diye düşünüyorum. Ama bana kalırsa siz bu kişiyle mutlu bir evlilik yaşayamazsınız. Ne olursa olsun annesi, hep yakınında olacak. Yarın birgün bu adamın da düşünceleri değişebilir bu yönde.

onu bunu bilmemde daha şimdiden ezdirme kendini bu kadar küçükte değilsin canım yahu

Bence adam anneci ve ilk esinden bosanmasinin ardinda kayinvalide de etkili
Geçmişini sorgulamadim üstünde durmadim demissiniz acikcasi ben olsam uzerinde dururdum kisinin geçmişi önemlidir ve şeffaf olmali ki o konuda akilda sorular kalmasin bir de avukatmis hukuki meselerde isi kilifina uydurmayi da bilir pek guven vermiyor erkek arkadasiniz

+1
Bu adamdan pis kokular geliyor bana

konu sahibi iyi düşün bence ortada cadı gibi sinsi kaynana ve avukat sevgili üstelik avukat bide anasının genlerini
taşıyosa yandın

iş oğlunda bitiyor tabi..benim yararım dokunur zararım dokunmaz.burada kv ile ilgili yazıları okuyunca cok korktum açıkcası.başıma gelirse baş edebilir miyim bilmiyorum:/

Amaann adamı tanimadan ve avucunun içine almadan evlenme de bir kayinvalide sendromu daha kaldirabilir mi bu forum bilmiyorum valla benim mustakbel kayinvalidem dunya iyisi kadin olmasina ragmen ufak tefek seyler bile sinirime dokunur oldu buralari okuya okuya surati asik mi duruyo acaba beni mi istemiyo hmm mutfaga gitti bana yemek yaop dmeek mi istiyo diye paranoyak oldum resmen

sevgili kızlar, yorumlarınız için çok teşekkür ederim. kafam karışık biraz. hiçbir şeye adapte olamıyorum,çok yoruldu beynim.umarım yeni güzel gelişmeler olur hepimiz için.yeni konularla gelicem muhtemelen yine.öpüyorum hepinizi <3

Yazılanlar çok kopuk kopuk.
Sanki siz 30 yaşında değilde 18 yaşında gibisiniz.
Biz görüşmeye başladığımızda ayrılalı 3 ay olmuş sanırım diyorsunuz.
Geçmişiniz kurcalamak istemiyorum diyorsunuz.
Kompleksleriniz var gibi ve bunları rahatlıkla yazabiliyorsunuz

Bizim bi komsumuz vardı kadın hep çalıştı hala daha evde gelinlik diker. Çok iyiydi hostu fakat evde duran kadını boş is yapmıyo gözüyle bakardı. Öyle de gelin arardi hala bulamadı tabi. Çalışan emekli olan kadınlar da böyle bi bakış açısı vardı. Eşinden dayak yerdi. Çalıştığı halde kendi ayakları üzerinde de duramadı ama yine de çalışıyorum diye havası vardı. Annemlere oh rahat minvalinden bakardı. Bu kafada bi insanla muhatap olmak zor olur çünkü siz gezseniz de gözüne batar evde otursaniz da. Yani yaranamazsiniz oglusumun parasini yiyor der. Doldurur. Mesele burda erkek arkadasinizin tavrında. Ve de kendinizde. Sizde uni kazanabilmissiniz sonuçta yarım da olsa ilkokul mezunu gibi muamele ediyorsunuz şu an kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…