- 6 Şubat 2016
- 286
- 162
- 18
- Konu Sahibi merve_3535
-
mezun olmadan bıraktım.coğrafya bölumunde okuyordumne mezunusun peki
bu hırsla devam et işte sonrada bi dkiş tutturursun zatenmezun olmadan bıraktım.coğrafya bölumunde okuyordum
Aynı fikirdeyim. Arkadaşlarıyla geziyormuşmuş, çok para harcıyormuşmuş. Bence kv nin istediği onun her dediğine he diyecek, onunla güne katılacak ya da o istediğinde evine gelip hizmet edeck bir gelin. Önceki eşi bu profile hiç uymuyor. Adamın beklentisi de annesiyle aynı yönde bence kadın muhtemelen boyun eğmedi ve ayrıldılar. Ayrıca da arkadaşlarıyla buluşunca evcimen olunmuyor muymuş? Para harcamayacak mı kadın? A tabii para harcarsa adam anneciğine kadının parasını yediremeyecek çünkü. Konu sahibi kusura bakma sert yazdım biraz ama lütfen bu forumdaki konulara bir göz gezdir. Ben şunu anladım; hiç bir kadın kolay kolay boşanmıyor. Eğer o kadın boşanıyorsa temeli de sağlam oluyor sorunun. Bir bilgi daha ekleyeyim. Boşanmaların sebebi yüzde 40 ailelerin karışmasıymış bakanlığa göre. Yani evliliklerin neredeyse yarısı bu problemlerden bitiyor. Haberin olsun.Tabi tabi. Ne diyecekti kv? Gelinin burnundan getirdim diyecek hali yok herhalde. Kaç diyorum.
eski eşi evli bi bayan gibi davranmıyomuş.dışarlarda takılıyomuş ve çok para harcıyomuş.
eski eşi de çalışmıyormuş. belki annesiyle o yuzden anlaşamdı o kadın da..ilişkimizle ilgili kimseye bişey soramıyorum.evlilik meraklısı gibi gorunmek istemiyorum.napacağımı şaşırdım.çok da seviyorum.bana çok iyi davranıyo inanın.çok duşunceli saygılı bana karşı.ben bu saatten sonra evlenip cocuk yapmak istiyorum.çok yoruldum://Bilmiyorum ya annesi ve kendi kişilik sorunları olabilir çok dikkat edin..esi calisiyormuymus mesleği neymiş..belkide ev kızı olsun ezeyim diyen tiplerden karısının kendi isteklerine gezmesine sosyalligine dayanamadı ise
iyi akşamlar kızlar..umarım hepiniz iyisinizdir :) aranızda yeniyim,ve sizlere bayıldım.. kısa yazmaya çalışcam.yaklaşık 3 yıllık bi ilişkim var.o henuz boşanmış sayılırdı tanıştıgımız zamanlarda.aramızda 11yaş fark var.0 41 yaşında.evli oldugu dönemlerde de çocukları olmamış.iyi de bi mesleği var.ben uniyi bırakmak zorunda kaldım.kısacası ev hanımı sayılırım.aramızdaki ilişkinin ciddiye binmesi tam 3 yılımızı aldı.inanın çok emek harcadım.ailesiyle geçen kış tanıştım.bikaç gun beraber geçirdik.bana hiç, ailemi ya da bana dair hiçbirşey sormadılar.sonra anladım ki annesi beni istemiyor.onu vaz geçirmek için demediğini bırakmamış.ama erkek arkadaşım beni seviyor çok şukur.ikna olmazlarsa da nikahı basarım diyor.aslında kadın beni hizmetçi gibi gördu bence,işim gucum yok die.çunku oğlum da kendisine bi hizmetçi arıyordu zaten demiş....bide yaş farkından dolayı beni ciddiye almıyolar sanırım.peki biz evlendik diyelim,ya annesi evliliğimizi burnumuzdan getirirse?evleri birbirine çok yakın ve ben korkuyorum ilerisinden..
emekli muhasebeci.. beni istemiyor işte.napacağımı şaşırdım.Adam avukat ama annesinin sözlerini sana mı yetistirmis 41 yasında adamın yapacagı is degil bu
Aranızda meslek olarak fark var, yani annesi burada haklı biraz ama kendi oglu da bosanmıs
Ama sizi hizmetci gibi görmesi cok kabaca, orada dursun bir zahmet
Annesi ne is yapıyormus merak ettim.
iş oğlunda bitiyor tabi..benim yararım dokunur zararım dokunmaz.burada kv ile ilgili yazıları okuyunca cok korktum açıkcası.başıma gelirse baş edebilir miyim bilmiyorum:/40 yaşındaki ogullara da karisiyosa bu kv ler valla hiçbir şey demiyorum çocuk mu bu be 40yyaşında
şu durumda sanırım herşey olabilir:S beni bıraksın diye baya uğraşmış zaten..Eminiz öyledir.
Kadın yaşamayı gezmeyi tozmayı seviyormuş. Eee madem evcimen tip arıyorlar, ezmeye ev kızı arıyorlar sizi neden beğenmesin kv o zaman???
Adam böyle dediyse tek kuruş harcamadan evinde otur kafasında da olabilir dikkat.
Basta nasılsa sonra öyle gidiyor genelde, kadının oglunu düsündügü yokemekli muhasebeci.. beni istemiyor işte.napacağımı şaşırdım.
şu durumda sanırım herşey olabilir:S beni bıraksın diye baya uğraşmış zaten..
Bence eski eşini hem ev kızı hemde gzeip tozuyor diye iyice küçumseemişler..yani ev kızı olan sosyal olamaz saygıyı haketmiyor tavrı var kv adayınızda zor işiniz nisanliniz baskın bir karekter olmaliki ailesini hicbiseye karıştırmasın mutlu olasiniz onemlinolan esiniz olacak kisinin aile iliskileri anne bağımlısı mi milletin gazına gelirmieski eşi de çalışmıyormuş. belki annesiyle o yuzden anlaşamdı o kadın da..ilişkimizle ilgili kimseye bişey soramıyorum.evlilik meraklısı gibi gorunmek istemiyorum.napacağımı şaşırdım.çok da seviyorum.bana çok iyi davranıyo inanın.çok duşunceli saygılı bana karşı.ben bu saatten sonra evlenip cocuk yapmak istiyorum.çok yoruldum://
evet ben de burada kv lerin gelinlerine yaptıklarını görunce şok oldum.hayret içinde okuyorum yazılanları. çok haklısın valla ne diyeyim..Aynı fikirdeyim. Arkadaşlarıyla geziyormuşmuş, çok para harcıyormuşmuş. Bence kv nin istediği onun her dediğine he diyecek, onunla güne katılacak ya da o istediğinde evine gelip hizmet edeck bir gelin. Önceki eşi bu profile hiç uymuyor. Adamın beklentisi de annesiyle aynı yönde bence kadın muhtemelen boyun eğmedi ve ayrıldılar. Ayrıca da arkadaşlarıyla buluşunca evcimen olunmuyor muymuş? Para harcamayacak mı kadın? A tabii para harcarsa adam anneciğine kadının parasını yediremeyecek çünkü. Konu sahibi kusura bakma sert yazdım biraz ama lütfen bu forumdaki konulara bir göz gezdir. Ben şunu anladım; hiç bir kadın kolay kolay boşanmıyor. Eğer o kadın boşanıyorsa temeli de sağlam oluyor sorunun. Bir bilgi daha ekleyeyim. Boşanmaların sebebi yüzde 40 ailelerin karışmasıymış bakanlığa göre. Yani evliliklerin neredeyse yarısı bu problemlerden bitiyor. Haberin olsun.
Cnm işiniz zor açıkçası evlenirsenizde çok sorun yaşayacaksınız iyi düşünün bence
hayırlı olsun diyorum ben artık.dua etmekten başka yapacak bişey yok.
İyi düşün canım olur mu?evet ben de burada kv lerin gelinlerine yaptıklarını görunce şok oldum.hayret içinde okuyorum yazılanları. çok haklısın valla ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?