kv adayım beni istemiyor..

Tabi tabi. Ne diyecekti kv? Gelinin burnundan getirdim diyecek hali yok herhalde. Kaç diyorum.
Aynı fikirdeyim. Arkadaşlarıyla geziyormuşmuş, çok para harcıyormuşmuş. Bence kv nin istediği onun her dediğine he diyecek, onunla güne katılacak ya da o istediğinde evine gelip hizmet edeck bir gelin. Önceki eşi bu profile hiç uymuyor. Adamın beklentisi de annesiyle aynı yönde bence kadın muhtemelen boyun eğmedi ve ayrıldılar. Ayrıca da arkadaşlarıyla buluşunca evcimen olunmuyor muymuş? Para harcamayacak mı kadın? A tabii para harcarsa adam anneciğine kadının parasını yediremeyecek çünkü. Konu sahibi kusura bakma sert yazdım biraz ama lütfen bu forumdaki konulara bir göz gezdir. Ben şunu anladım; hiç bir kadın kolay kolay boşanmıyor. Eğer o kadın boşanıyorsa temeli de sağlam oluyor sorunun. Bir bilgi daha ekleyeyim. Boşanmaların sebebi yüzde 40 ailelerin karışmasıymış bakanlığa göre. Yani evliliklerin neredeyse yarısı bu problemlerden bitiyor. Haberin olsun.

eski eşi evli bi bayan gibi davranmıyomuş.dışarlarda takılıyomuş ve çok para harcıyomuş.

Eminiz öyledir.
Kadın yaşamayı gezmeyi tozmayı seviyormuş. Eee madem evcimen tip arıyorlar, ezmeye ev kızı arıyorlar sizi neden beğenmesin kv o zaman???

Adam böyle dediyse tek kuruş harcamadan evinde otur kafasında da olabilir dikkat.

Adam avukat ama annesinin sözlerini sana mı yetistirmis 41 yasında adamın yapacagı is degil bu
Aranızda meslek olarak fark var, yani annesi burada haklı biraz ama kendi oglu da bosanmıs
Ama sizi hizmetci gibi görmesi cok kabaca, orada dursun bir zahmet
Annesi ne is yapıyormus merak ettim.

eski eşi de çalışmıyormuş. belki annesiyle o yuzden anlaşamdı o kadın da..ilişkimizle ilgili kimseye bişey soramıyorum.evlilik meraklısı gibi gorunmek istemiyorum.napacağımı şaşırdım.çok da seviyorum.bana çok iyi davranıyo inanın.çok duşunceli saygılı bana karşı.ben bu saatten sonra evlenip cocuk yapmak istiyorum.çok yoruldum://

40 yaşındaki ogullara da karisiyosa bu kv ler valla hiçbir şey demiyorum çocuk mu bu be 40yyaşında

emekli muhasebeci.. beni istemiyor işte.napacağımı şaşırdım.

40 yaşındaki ogullara da karisiyosa bu kv ler valla hiçbir şey demiyorum çocuk mu bu be 40yyaşında
iş oğlunda bitiyor tabi..benim yararım dokunur zararım dokunmaz.burada kv ile ilgili yazıları okuyunca cok korktum açıkcası.başıma gelirse baş edebilir miyim bilmiyorum:/

şu durumda sanırım herşey olabilir:S beni bıraksın diye baya uğraşmış zaten..

emekli muhasebeci.. beni istemiyor işte.napacağımı şaşırdım.
Basta nasılsa sonra öyle gidiyor genelde, kadının oglunu düsündügü yok
Ben olsam oglum 41 yasına gelmis evlenip cocugu olsun sevdigiyle derim
Yani bu saatten sonra bile kadın halen kariyer pesinde
Bir de yakın yerlerde yasayacaksınız her seyinize dahil olur, huzur bırakmaz.

Bence eski eşini hem ev kızı hemde gzeip tozuyor diye iyice küçumseemişler..yani ev kızı olan sosyal olamaz saygıyı haketmiyor tavrı var kv adayınızda zor işiniz nisanliniz baskın bir karekter olmaliki ailesini hicbiseye karıştırmasın mutlu olasiniz onemlinolan esiniz olacak kisinin aile iliskileri anne bağımlısı mi milletin gazına gelirmi

Cnm işiniz zor açıkçası evlenirsenizde çok sorun yaşayacaksınız iyi düşünün bence

evet ben de burada kv lerin gelinlerine yaptıklarını görunce şok oldum.hayret içinde okuyorum yazılanları. çok haklısın valla ne diyeyim..

En azından evlenirsenizde evinizi uzak edin aileden yakın olursa daha da zor olur evliliginizde kv den başka konu olmaz

Erkek arkadaşının annesinden çok sen kendini ezik görüyor gibisin.
Niye bu kadar cekiniyorsun. Ne demek ayrılığıyla ilgili çok konuşmayı sevmiyor bende soramiyorum.

Seninle hayatını birleştirmek istiyor ise
Oturacak karşına herseyi tek tek konuşacak anlatacak.

Endişelerini giderecek. Soru işareti bırakmayacak.

Bu kadar naiflik iyi değil.
Şuan tek sorun kV değil. Biraz kendinden emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…