- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Yok artik ya.. Benim kv adayi da cok meyilli emin ol canim. İlerde ne gorecegim hic belli degil..Benim kv kp biz salonda otururken yatak odasina gidip islerini gorurler dusunun. Ar damari catlamak bu olsa gerek. :/ Seninki yine iyiymis benimkinin yaninda.
Benim kv kp biz salonda otururken yatak odasina gidip islerini gorurler dusunun. Ar damari catlamak bu olsa gerek. :/ Seninki yine iyiymis benimkinin yaninda.
Canim, yanimizda sozlumun babasi veBana tuhaf gelmedi..samımı bulmuş olabilir..
Haa benim konuşma tarzın bu şekıl degıl ama yadırgamadım ben..sonuçta kadın kadına sohbet diye bakarım olaya
Ama seninkiler mokunu çıkarmış..Benim kv kp biz salonda otururken yatak odasina gidip islerini gorurler dusunun. Ar damari catlamak bu olsa gerek. :/ Seninki yine iyiymis benimkinin yaninda.
Ee kocasi bise demedi miCanim, yanimizda sozlumun babasi ve
sozlum vardi. Yani kadin kadina degildik ki...
Benim kv kp biz salonda otururken yatak odasina gidip islerini gorurler dusunun. Ar damari catlamak bu olsa gerek. :/ Seninki yine iyiymis benimkinin yaninda.
Hayir arkadasim..Ee kocasi bise demedi mi
Nasıl yani ?
Aynı evde mi yaşıyosunuz?
Söylüyorlar mı duyuyorsunuz nerden biliyosunuz?
Neeey??
Yok artik ya.. Benim kv adayi da cok meyilli emin ol canim. İlerde ne gorecegim hic belli degil..
Şimdi bayılırım
Ama seninkiler mokunu çıkarmış..
Hem o yaşta..
Hem siz varken..
Gençlıklerını düşünemiyorum..
Supermis. Siz napiyosunuz o sirada
Valla ayni evde yasamiyoruz. Oturmaya gittigimizde yapiyorlar. Esime kalk gidelim diyorum. Kalkip cikiyoruz genelde. Rezillik baska bisey degil ya. Her gittigimizde degil ama 3 senedir taniyosam on kere sahit oldum buna.
ohaaaa!!!Benim kv kp biz salonda otururken yatak odasina gidip islerini gorurler dusunun. Ar damari catlamak bu olsa gerek. :/ Seninki yine iyiymis benimkinin yaninda.
Oooo kayinvalide cosmusCanim, yanimizda sozlumun babasi ve
sozlum vardi. Yani kadin kadina degildik ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?