Kv adayinin belden asagi cumleleri...

Valla ayni evde yasamiyoruz. Oturmaya gittigimizde yapiyorlar. Esime kalk gidelim diyorum. Kalkip cikiyoruz genelde. Rezillik baska bisey degil ya. Her gittigimizde degil ama 3 senedir taniyosam on kere sahit oldum buna.

Saka gibi resmen. Size inat mi yapiyorlar ne?

özel hayatını anlatmaya pek meraklıymış teyze bazıları gibi

bende rahtsız olurdum şahsen bize ne senin kocanla ne yaptığından

Bize çok ters
Allahım Görgülü, aklı başında insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Cahile tahammül çok zor,insanın başına gelmeyen kalmaz.
Hele ki dünür

hıc de ıyı bır aıle ızlenımı vermedı vermez de kımseye.

Allah Allah ya,
Siz oturmaya gitmişsiniz, e biz bir sevişip gelelim mi diyorlar?

boyle kaldim yeminlen

Oooo kayinvalide cosmus

Saka gibi resmen. Size inat mi yapiyorlar ne?

Kayinvalidem cikiyor mesela odadan, bes dk gecmiyor kp de cikiyor. Sonra sesler duyuluyor. Farkinda degiller mi bilmem ama esimin 15 yasindaki kiz kardesi de bana yenge surekli ses geliyor nasil susun diyecegim ben falan diyordu. Diyemezsin gec odana otur demistim hatta.

Çok psikopatça, baya korkunç yani.

yaşları kaç? çok merak ettim

Benim kv kp biz salonda otururken yatak odasina gidip islerini gorurler dusunun. Ar damari catlamak bu olsa gerek. :/ Seninki yine iyiymis benimkinin yaninda.
Menapoza girdiyse bişey olmaz yavv çocuk felan beklemeyin canları çekmiş besbelli yazıık

Sizde kulaklikla oturun rahat bırakın gençleri işleri bitince nasılsa gelirler dimi yani töbe töbe

Bu kadar mı azmışlar ? Başımıza taş yağacak ne günlere kaldık yaff

Çok psikopatça, baya korkunç yani.

yaşları kaç? çok merak ettim

Menapoza girdiyse bişey olmaz yavv çocuk felan beklemeyin canları çekmiş besbelli yazıık

Sizde kulaklikla oturun rahat bırakın gençleri işleri bitince nasılsa gelirler dimi yani töbe töbe

Bu kadar mı azmışlar ? Başımıza taş yağacak ne günlere kaldık yaff

Kv 50, kp 49 yasinda. Kayinvalidem hala regl olan biri.. Ben hamile kaldigimda o da "ben de geciktim bir bakayim" deyip idrar testi almisti.. Ama negatif cikti.

Ben hangi psikopatliklarini anlatayim bunlarin valla yildim ben.

@gunes_ay kv biraz cahil bir kadin mi?
Cunku bir tespitim var. Bence biraz cahil hanimlar o isve cilve olayini super disi olmak saniyorda...oradan mi ezmeye calisti acaba diyecegimde..

Kimbilir yaşlandıklarını kabul edemiyorlardır size göstermek içinde ........?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…