Kv adayinin belden asagi cumleleri...

Bu kadin immmm neyseee

İyyyy çok itici bir konusma simdiden boyleyse seviye yerlerde olacak demektir

Kaynanam bende kalirken birsey soylemek icin odasinin kapisini caldim gir dedi. O da bilgisayardan bisey acmis dinliyor. Bi sn dedi dinledigi videonun bitmesini bekledi bi 5 dk. Ama o 5 dakika gecmedi kizlar...

Videonun konusu ruhsal yolculukta seksin onemi, pozisyonlar falan vajinanin yapisiyla ruhsal gelisimin baglantisi... Gayette normal gozluklerini takmis kagidi kalemi almis not aliyor arada. Ben kizardim morardim diyecegim seyi de unuttum.

Kaynanalar bazen boyle ya.

Annemin kaynanasi da yani babaannem ruyalandim beni yika falan derdi. Tovbest...

Ay bi gulme aldi beni daha ilk oturmada boyle soylemesi garip olmus tabii, biraz samimi olup insanlari tanimak lazim once. Biraz patavatsiz bence. Ama kaynananla her turlu cinsellikli sey hakkinda bilgi alabilirsin komik kadin sevdim bu kadini

Anne napiyon yemek tarifimi aliyon diyecektin

Babanende çok hoşmuş ne yapsın kadin cünüpmü dolaşsın

Anne napiyon yemek tarifimi aliyon diyecektin

Babanende çok hoşmuş ne yapsın kadin cünüpmü dolaşsın

Sanki bilimsel bir makale dinliyor gibi bir havasi vardi.

Babaanne de tv de opusmeli sevismeli sahneleri hic kacirmazdi. Milletin kapisini dinlerdi. E sonuclari boyle iste.

Sanki bilimsel bir makale dinliyor gibi bir havasi vardi.

Babaanne de tv de opusmeli sevismeli sahneleri hic kacirmazdi. Milletin kapisini dinlerdi. E sonuclari boyle iste.
Vay anam vayy babanneye de bakin hele dede yokmuydu hani onla

Patavatsızlıktan başka şey değil. Bencede hoş değil. Kadın dediğin ağırlığını bilmelidir. Annemden öyle gördüm ben. :) size kötü geldiğine göre sizde öyle görmüşsünüz. Daha çooook pot kırar o kadın :) demedi demeyin ve acı gerçeği kabullenin. :)

Valla arkadasim sen bu aile ve bu evlilige dair cok tuhaf konular aciyorsun. Iyi dusun, kesin evlenecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…