- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bu kadin immmm neyseeeMerhaba arkadaslar,
Dun sozlumun ailesine ziyaretine gittik annemlerle. Annesi bir muhabbetin arasinda -perdelerden bahsediyorduk- aynen sunu soyledi;
''Ben cilveli kariyimdir perdeleri oyle her gun acik birakamam biz kocamla opusuruz de, sevisiriz de''
Aynen bu cumleyi aktardim kizlar size. Ne bir eksik ne bir fazla...
Normal mi kizlar ya?
Annem ve bana cok garip geldi. Bir insan dunurlerinin yaninda soyler mi o seyleri utanmadan? Acaba biz mi cok abartiyoruz bilemedim ya.. Size de danismak istedim kizlar...
Tesekkur ederim simdiden...
Merhaba arkadaslar,
Dun sozlumun ailesine ziyaretine gittik annemlerle. Annesi bir muhabbetin arasinda -perdelerden bahsediyorduk- aynen sunu soyledi;
''Ben cilveli kariyimdir perdeleri oyle her gun acik birakamam biz kocamla opusuruz de, sevisiriz de''
Aynen bu cumleyi aktardim kizlar size. Ne bir eksik ne bir fazla...
Normal mi kizlar ya?
Annem ve bana cok garip geldi. Bir insan dunurlerinin yaninda soyler mi o seyleri utanmadan? Acaba biz mi cok abartiyoruz bilemedim ya.. Size de danismak istedim kizlar...
Tesekkur ederim simdiden...
Anne napiyon yemek tarifimi aliyon diyecektinKaynanam bende kalirken birsey soylemek icin odasinin kapisini caldim gir dedi. O da bilgisayardan bisey acmis dinliyor. Bi sn dedi dinledigi videonun bitmesini bekledi bi 5 dk. Ama o 5 dakika gecmedi kizlar...
Videonun konusu ruhsal yolculukta seksin onemi, pozisyonlar falan vajinanin yapisiyla ruhsal gelisimin baglantisi... Gayette normal gozluklerini takmis kagidi kalemi almis not aliyor arada. Ben kizardim morardim diyecegim seyi de unuttum.
Kaynanalar bazen boyle ya.
Annemin kaynanasi da yani babaannem ruyalandim beni yika falan derdi. Tovbest...
Anne napiyon yemek tarifimi aliyon diyecektin
Babanende çok hoşmuş ne yapsın kadin cünüpmü dolaşsın
Vay anam vayy babanneye de bakin heleSanki bilimsel bir makale dinliyor gibi bir havasi vardi.
Babaanne de tv de opusmeli sevismeli sahneleri hic kacirmazdi. Milletin kapisini dinlerdi. E sonuclari boyle iste.
Vay anam vayy babanneye de bakin heledede yokmuydu hani onla
Ah yazıık öyle tatmin oluyo demekkiDede rahmetli. :) Yoksa enerjisini atardi bir sekilde.
Valla arkadasim sen bu aile ve bu evlilige dair cok tuhaf konular aciyorsun. Iyi dusun, kesin evlenecek misin?Demek biz de bir gariplik yokmus kizlar. Bir de oyle rahat soyluyor ki...
Gun icinde de kocacim diye gezdi butun gun. Oyle garip huylari var ki kizlar.
İlk kez gittigimiz yerde dumura ugradik resmen bu davranislarindan dolayi...
Aklim karmakarisik.....
Benim kv kp biz salonda otururken yatak odasina gidip islerini gorurler dusunun. Ar damari catlamak bu olsa gerek. :/ Seninki yine iyiymis benimkinin yaninda.
Canim aynen de soyledigin gibi cahil bir kadin. Akli fikri cinsellikte kafayi yemis@gunes_ay kv biraz cahil bir kadin mi?
Cunku bir tespitim var. Bence biraz cahil hanimlar o isve cilve olayini super disi olmak saniyorda...oradan mi ezmeye calisti acaba diyecegimde..
Canim daha cok yeni sozlendikValla arkadasim sen bu aile ve bu evlilige dair cok tuhaf konular aciyorsun. Iyi dusun, kesin evlenecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?