Kv adayinin belden asagi cumleleri...

Bazilari boyle oluyor alis garipseme, kimbilir daha neler duyacaksin cunku mesrep konya ovasi bunlarda..

bende sozluyken kv kp icin "bana sutyen aldiydi, peruk aldiydida takmadiydim"dedi ben sok..ama bu artciymis, asil deprem ardindan oldu..esimin abiside " taksaymissin takmamisinki boyle olmus" dedi (hep kavga ederlerdide kv kp onu kastediyor)..

Yani velhasil genislerse daha nelerini duyarsin..

canım sen daha sözlüyken bunları diyosa evlendiğinde sana neler neler der, hatta senin yatak odanın meselelerine bile karşr cok yüz verme bence mesafeli davran kaynvalidene..

ilk görüşmede bunları söylüsa, sonraki görüşmelerde çeşit çeşit fantezilerini dinlersiniz artık. oğlu ona çekmemiştir inşallah

Benim kv kp biz salonda otururken yatak odasina gidip islerini gorurler dusunun. Ar damari catlamak bu olsa gerek. :/ Seninki yine iyiymis benimkinin yaninda.

ohaaa eşin hiçmi uyarmıyo bunları

Arkadaşımın kayınvalidesi ütü masasının üzerinde seks yaptıklarını söylemiş kıza. Gül gül ölmüştük
masa özel yapım heralde yoksa nasıl dayansın

Bilemedim ki. Belki de özel bi taktikleri vardır ama soramadık ya la

aile yapınız uymuyor sanırım. sözlülük-nişanlılık döneminizi iyi analiz edin lütfen. ileride de sizi üzerler bu tarz insanlar.

varya şu yaptığın haraket gibi tam okurken gözüm açık kaldı şok oldum nasıl ya dünürünün yanında olmadı senin yanında bile bu tarz cümleleri kurması yanlış !! nişanlınız ne dedi

Müstakbel kayınvalidenizin libidosu biraz yüksek demek ki. Belli bir yaştan sonra insanların konuşma tarzlarını değiştiremiyorsunuz. Eğer size ters geliyorsa şimdiden mesafe koyun. Yoksa ileride sorun yaşarsınız.

Bakmayın böyle olduğuma gelinlerle yarışırım mı demek istemiş ne alaka yani perdeden muhabbeti aşna fişneye bağladı muhaha

Valla ayni evde yasamiyoruz. Oturmaya gittigimizde yapiyorlar. Esime kalk gidelim diyorum. Kalkip cikiyoruz genelde. Rezillik baska bisey degil ya. Her gittigimizde degil ama 3 senedir taniyosam on kere sahit oldum buna.
Yuh diyorummmm şok şok şok yani bir yaşıma daha girdim daha neler duyacagimm aceppp. EDEP YA HU!

Kv 50, kp 49 yasinda. Kayinvalidem hala regl olan biri.. Ben hamile kaldigimda o da "ben de geciktim bir bakayim" deyip idrar testi almisti.. Ama negatif cikti.

Ben hangi psikopatliklarini anlatayim bunlarin valla yildim ben.
Evde 15 yasinda kiz ve bunlar ses cikariyor... valla ben evime biri gelince durun bir seks yapip geleyim olmadi hic cok sacma evlerine adim bile atmazdim. Kocan hic mi birsey demiyor cok tuhaf

Benimki de aynı bu tipler rahatlıktan olecekler benim KV bana yatak odasını bile anlattı geçen gün surat ettim utandı.Derinde de olsa var bir ar damarı Annende bir daha şahit olursa hasbinallah vs gibi şeyler desin rahatsız etsin benimki de annemden cekiniyor.İlk başlarda bazıları böyle samimiyet ayağına yatip herseyini öğrenip sana karşı kullanmaya çalışıyor aman mesafeli dur diyim benim canım çok yandı.

Fazla samimi olma laflarına karşılık verme hep asık suratlı ol. Onu insan yerine koyma yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…