Kv adayinin belden asagi cumleleri...

Ahahah çok tatlı ya harika valla. Söylemesi değil tabi :)) allah izin verirse uzun yaşarlar valla.
Bu arada sözlünüz aşk çocuğumus bundan eminiz en azindan

Mustakbel kayinvalideniz hic o yasta insana yakisacak bir sey soylememis.
Ama cahil insanlar deyip sineye cekeceksiniz eger sozlunuzle devam etmek istiyorsaniz.
Bundan sonrada boyle bir konu acarsa yine, kibar bir sekilde ozelinizi duymak hic hos degil, sizin mahreminiz olsun deyip kapatirsin, bir dahada konusamaz.

Bazi teyzeler böyle konuşurlar. Direk muhabbetleri budur
Matrak bir tipe benziyor. Bence gülün geçin.
Allah mutlu etsin

Akli basinda bir insan ozelini anlatmaz cnm.. bu cahillikten baska birsey degildir.. belkide senin agzini ariyordun.. benim eski esim benimle olan ozelini teyzesinden tut, annesine varana kdr anlatirdi pislik, anneside siz yaparsinizda ben yapamammi derdi, ablasida ben her gun vermiyorum kocama her iki haftada bir diyordu guya geri zekali benimde ona anlatacagimi zannediyordu, evliligide evlilik olsa bagri .. ahlaksizligin bu kadarinada pes dedim.. migde birakmadilar bende be..

Ortam bayanlar arasında olur hadi zorlariz kendimizi anlamak için. Babanızdan da cekinmemis çok garip. Yalnız ben sözlunuz duydu mu ne tepki verdi onu merak ettim.

Canim, yanimizda sozlumun babasi ve
sozlum vardi. Yani kadin kadina degildik ki...
oglunun yanunda kocamla sevisirimmi dedi
ben çok geri kafaliyim herhalde millet aya çikacak yakinda senin kv dede ilk aya ayak absna kadin falan olur yada ilk kabilenin içine kesin girer bu modernliklle

Valla ayni evde yasamiyoruz. Oturmaya gittigimizde yapiyorlar. Esime kalk gidelim diyorum. Kalkip cikiyoruz genelde. Rezillik baska bisey degil ya. Her gittigimizde degil ama 3 senedir taniyosam on kere sahit oldum buna.
belki baska bi isleri vardir bekleyip sonucu hiç gormedinizmi :)

senin kv'ninde libido tavan yapmış anlaşılan... Hey allahınm yaa :))

hqyrina al sende kalsin o kiz nolursun
yazik ama yaaaaaaa (

Ortam bayanlar arasında olur hadi zorlariz kendimizi anlamak için. Babanızdan da cekinmemis çok garip. Yalnız ben sözlunuz duydu mu ne tepki verdi onu merak ettim.
Canim benim babam vefat edeli 5yil oluyor. Biz oraya annem kiz kardesim ve ben gittik. O laflari soylerken kocasi da oglu da yanindaydi ama.... Kimse bir tepki vermedi utancimizdan sustuk.....

ruyalanma ne beee
o erkeklerde olmuyomuydu sadece
Allahim ben nasil bi konuya dustum boyle

Ee kp kizarmadimi hic o an?
Sozlun ne dedi o an?

Sonradan konusu gectimi?

cinsel hayatından çok ayrıntılı bahsedip isterik isterik espri yapan kadınların büyük bir çoğunluğu cinsel tatminsizlik ve mutsuzluk içinde bence...
bu konularda yerli yersiz bu tarz konuşan kadınlar kadar hoşlanmadığım birileri varsa onlar da bu konularda yerli yersiz bu tarz konuşan "yaşlı" kadınlardır.
konu sahibi işin zor... eğer bu aileye gelin gitmeye kararlıysan baştan mesafe koymak ve tabiri caizse buzdolabı gibi olmak sinirlerinin yıpranmasını önleyecektir.

Canim benim babam vefat edeli 5yil oluyor. Biz oraya annem kiz kardesim ve ben gittik. O laflari soylerken kocasi da oglu da yanindaydi ama.... Kimse bir tepki vermedi utancimizdan sustuk.....
Bende ilk başta kadın kadına sandım ne ayıp heleki annenin yanında ne ayıp, nasıl söyleyeceğimide bilmiyorum ama Kocasını mı kıskandı acaba annenden sözlüne söyle ne kadar ayıp de böyle konuşması, oda annesini uyarsın insanın saygısı olur biraz karşısındakine kimse koca meraklısı değil.

Basın sağolsun bilmiyordum. .Uzduysem affet.Arkadaslarin da dediği gibi sanırım başta mesafeyi belirlemen gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…