- 20 Ekim 2009
- 4.522
- 5.211
- 723
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bazi teyzeler böyle konuşurlar. Direk muhabbetleri budurMerhaba arkadaslar,
Dun sozlumun ailesine ziyaretine gittik annemlerle. Annesi bir muhabbetin arasinda -perdelerden bahsediyorduk- aynen sunu soyledi;
''Ben cilveli kariyimdir perdeleri oyle her gun acik birakamam biz kocamla opusuruz de, sevisiriz de''
Aynen bu cumleyi aktardim kizlar size. Ne bir eksik ne bir fazla...
Normal mi kizlar ya?
Annem ve bana cok garip geldi. Bir insan dunurlerinin yaninda soyler mi o seyleri utanmadan? Acaba biz mi cok abartiyoruz bilemedim ya.. Size de danismak istedim kizlar...
Tesekkur ederim simdiden...
Rabbim pismanlik vermesin insallah. Mutlu olmanizi dilerim.Canim daha cok yeni sozlendik
Bunlari gorunce vazgecmek istemiyor degilim cok da seviyorum... Ama ailesi... Ailesi...
ohaaBenim kv kp biz salonda otururken yatak odasina gidip islerini gorurler dusunun. Ar damari catlamak bu olsa gerek. :/ Seninki yine iyiymis benimkinin yaninda.
oglunun yanunda kocamla sevisirimmi dediCanim, yanimizda sozlumun babasi ve
sozlum vardi. Yani kadin kadina degildik ki...
belki baska bi isleri vardir bekleyip sonucu hiç gormedinizmi :)Valla ayni evde yasamiyoruz. Oturmaya gittigimizde yapiyorlar. Esime kalk gidelim diyorum. Kalkip cikiyoruz genelde. Rezillik baska bisey degil ya. Her gittigimizde degil ama 3 senedir taniyosam on kere sahit oldum buna.
hqyrina al sende kalsin o kiz nolursunKayinvalidem cikiyor mesela odadan, bes dk gecmiyor kp de cikiyor. Sonra sesler duyuluyor. Farkinda degiller mi bilmem ama esimin 15 yasindaki kiz kardesi de bana yenge surekli ses geliyor nasil susun diyecegim ben falan diyordu. Diyemezsin gec odana otur demistim hatta.
Canim benim babam vefat edeli 5yil oluyor. Biz oraya annem kiz kardesim ve ben gittik. O laflari soylerken kocasi da oglu da yanindaydi ama.... Kimse bir tepki vermedi utancimizdan sustuk.....Ortam bayanlar arasında olur hadi zorlariz kendimizi anlamak için. Babanızdan da cekinmemis çok garip. Yalnız ben sözlunuz duydu mu ne tepki verdi onu merak ettim.
Canim benim babam vefat edeli 5yil oluyor. Biz oraya annem kiz kardesim ve ben gittik. O laflari soylerken kocasi da oglu da yanindaydi ama....
ruyalanma ne beeeKaynanam bende kalirken birsey soylemek icin odasinin kapisini caldim gir dedi. O da bilgisayardan bisey acmis dinliyor. Bi sn dedi dinledigi videonun bitmesini bekledi bi 5 dk. Ama o 5 dakika gecmedi kizlar...
Videonun konusu ruhsal yolculukta seksin onemi, pozisyonlar falan vajinanin yapisiyla ruhsal gelisimin baglantisi... Gayette normal gozluklerini takmis kagidi kalemi almis not aliyor arada. Ben kizardim morardim diyecegim seyi de unuttum.
Kaynanalar bazen boyle ya.
Annemin kaynanasi da yani babaannem ruyalandim beni yika falan derdi. Tovbest...
vallah bencede koptuİşte şimdi dananın kuyruğu koptu.
Bende ilk başta kadın kadına sandım ne ayıp heleki annenin yanında ne ayıp, nasıl söyleyeceğimide bilmiyorum ama Kocasını mı kıskandı acaba annenden sözlüne söyle ne kadar ayıp de böyle konuşması, oda annesini uyarsın insanın saygısı olur biraz karşısındakine kimse koca meraklısı değil.Canim benim babam vefat edeli 5yil oluyor. Biz oraya annem kiz kardesim ve ben gittik. O laflari soylerken kocasi da oglu da yanindaydi ama.... Kimse bir tepki vermedi utancimizdan sustuk.....
Basın sağolsun bilmiyordum. .Uzduysem affet.Arkadaslarin da dediği gibi sanırım başta mesafeyi belirlemen gerekecek.Canim benim babam vefat edeli 5yil oluyor. Biz oraya annem kiz kardesim ve ben gittik. O laflari soylerken kocasi da oglu da yanindaydi ama.... Kimse bir tepki vermedi utancimizdan sustuk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?