- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Canim hayir tabiiki hic onemli degil nerden bileceksin.. Cekecegim var kizlarin da dedigi gibi...Basın sağolsun bilmiyordum. .Uzduysem affet.Arkadaslarin da dediği gibi sanırım başta mesafeyi belirlemen gerekecek.
o nasıl bir hayal dünyasıdır yaArkadaşımın kayınvalidesi ütü masasının üzerinde seks yaptıklarını söylemiş kıza. Gül gül ölmüştük
Ekşınlı sex işteo nasıl bir hayal dünyasıdır yadaha sağlam bi zemin bulsunlar bari
haha ben ütü masasına güvenip şöyle dirseğimle bile yüklenmem gözleri dönmüşse demek kiEkşınlı sex iştekıçını başını kırsa o esnada büyük rezillik
konu sahibi beterin beteri varmış bakArkadaşımın kayınvalidesi ütü masasının üzerinde seks yaptıklarını söylemiş kıza. Gül gül ölmüştük
Canim keske kadin kadina olsaydik... Sozlum ve babasi yanimizdayken soyledi tum bunlari....hahaha kaynanaya bak ya ateşliii vuuuuu
şaka bi yana ayıp ya ettiği laf mı cidden, itici çok. Ama belki hep bu şekilde konuşuodur kadın kadına olunca
yyooookkk artıııkk onlar tepkisiz mi kaldı peki, hiç bi kızarma bozarma olmadımı? Sözlünle başbaşa kalınca açıldımı bu konuCanim keske kadin kadina olsaydik... Sozlum ve babasi yanimizdayken soyledi tum bunlari....
İyice rezillik...
Rezillik diz boyu canim hic sorma....yyooookkk artıııkk onlar tepkisiz mi kaldı peki, hiç bi kızarma bozarma olmadımı? Sözlünle başbaşa kalınca açıldımı bu konu
Opusmek sevismek tabiiki dogamizda bulunan eylemler.Çok şanslısınız, çok samimi bir kvnız olacak, arkadaşça geçinebilirsiniz.
Öpüşmekten, sevişmekten kelimeleri duyunca bile "ay ıy, iğrenç, terbiyesiz vs." diyorsanız, çok ağır bir vajinusmus adayısınız geçmiş olsun. Sevişmek insan doğasında olan ve helal olan bir şeydir. durup dururken söylediyse patavatsızlık olabilir fakat perdeler hakkında konuşurken nedenini size dobra dobra açıklaması, her şeyi konuşabileceğiniz bir kvnin habercisi.
Bence kvnizin bu samimiyetinden dolayı sevinin. Ya sinsi, yüzünüze gülüp arkanızdan oğlunu gaza getiren biri olsaydı ?
yatak odası maceralarını anlatmamış ki öpüşürüz, sevişiriz demiş. Kocam bana dakikalarca böyle yapar, sonra ben ona böyle yaparım diye ulu orta anlatmamış. Bence zihniyetle alakalı bir durum var. Kimine göre ayıp olan bir şey diğerine ayıp olmayabilir. Ülkemizde vajinismusun neden yaygın olduğu da yorumlarla apaçık ortada. Bence sizler öpüşüp, sevişmeyi çok ayıp gördüğünüz için böyle düşünüyorsunuz. Yada öpüşüp, sevişme kelimesini duyunca hemen kafanızda canlandırıyorsunuz ondan utanıyorsunuz. Bastırılmış duyguların, verilmemiş cinsel eğitimlerin sonucu bu. İzlediğiniz dizilerde millet çatır çutur öpüşürken sorun yokta konuşunca mı sorun oluyor.Opusmek sevismek tabiiki dogamizda bulunan eylemler.
Ama bu dunurlerinin yaninda ulu orta konusmasi terbiyesizlik yapmasini gerektirmez.
Sanki sadece onda koca var. Herkes sevisiyor cocuk yapiyor. 50 yasindaki kadina yakisir mi oglunun ve sozlusunun ailesi yaninda yatak odasi meceralarini anlatmak?
hqyrina al sende kalsin o kiz nolursun
yazik ama yaaaaaaa(
valla ben devrilir yada kirilir diye utu yapmaya korkuyorum millet seks yapiyoro nasıl bir hayal dünyasıdır yadaha sağlam bi zemin bulsunlar bari
Benim kv kp biz salonda otururken yatak odasina gidip islerini gorurler dusunun. Ar damari catlamak bu olsa gerek. :/ Seninki yine iyiymis benimkinin yaninda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?