Kv adayinin belden asagi cumleleri...

Basın sağolsun bilmiyordum. .Uzduysem affet.Arkadaslarin da dediği gibi sanırım başta mesafeyi belirlemen gerekecek.
Canim hayir tabiiki hic onemli degil nerden bileceksin.. Cekecegim var kizlarin da dedigi gibi...
Allah sonumuzu hayra cikarsin insallah...

Hem özel hayatının görülmesini istemiyor, hemde size aktarıyor. Ne dediğini belirsiz bir rahatlık.

hahaha kaynanaya bak ya ateşliii vuuuuu
şaka bi yana ayıp ya ettiği laf mı cidden, itici çok. Ama belki hep bu şekilde konuşuodur kadın kadına olunca

hahaha kaynanaya bak ya ateşliii vuuuuu
şaka bi yana ayıp ya ettiği laf mı cidden, itici çok. Ama belki hep bu şekilde konuşuodur kadın kadına olunca
Canim keske kadin kadina olsaydik... Sozlum ve babasi yanimizdayken soyledi tum bunlari....
İyice rezillik...

yyooookkk artıııkk onlar tepkisiz mi kaldı peki, hiç bi kızarma bozarma olmadımı? Sözlünle başbaşa kalınca açıldımı bu konu
Rezillik diz boyu canim hic sorma....
Hepimiz cok utandik kimse utancindan bisey diyemedi. Ben de basbasa kalinca annesinin patavatsiz bu davranisini sozlume soyledim.
Dengesiz oldugunu kabul ediyor ama iliskimize yansimasindan korkuyorum diyor....
Bense yansitmadan duramiyorum.
Sogudum ailesinden ve dolayli olarak ondan da.....

Çok şanslısınız, çok samimi bir kvnız olacak, arkadaşça geçinebilirsiniz.

Öpüşmekten, sevişmekten kelimeleri duyunca bile "ay ıy, iğrenç, terbiyesiz vs." diyorsanız, çok ağır bir vajinusmus adayısınız geçmiş olsun. Sevişmek insan doğasında olan ve helal olan bir şeydir. durup dururken söylediyse patavatsızlık olabilir fakat perdeler hakkında konuşurken nedenini size dobra dobra açıklaması, her şeyi konuşabileceğiniz bir kvnin habercisi.

Bence kvnizin bu samimiyetinden dolayı sevinin. Ya sinsi, yüzünüze gülüp arkanızdan oğlunu gaza getiren biri olsaydı ?

Opusmek sevismek tabiiki dogamizda bulunan eylemler.
Ama bu dunurlerinin yaninda ulu orta konusmasi terbiyesizlik yapmasini gerektirmez.
Sanki sadece onda koca var. Herkes sevisiyor cocuk yapiyor. 50 yasindaki kadina yakisir mi oglunun ve sozlusunun ailesi yaninda yatak odasi meceralarini anlatmak?

yatak odası maceralarını anlatmamış ki öpüşürüz, sevişiriz demiş. Kocam bana dakikalarca böyle yapar, sonra ben ona böyle yaparım diye ulu orta anlatmamış. Bence zihniyetle alakalı bir durum var. Kimine göre ayıp olan bir şey diğerine ayıp olmayabilir. Ülkemizde vajinismusun neden yaygın olduğu da yorumlarla apaçık ortada. Bence sizler öpüşüp, sevişmeyi çok ayıp gördüğünüz için böyle düşünüyorsunuz. Yada öpüşüp, sevişme kelimesini duyunca hemen kafanızda canlandırıyorsunuz ondan utanıyorsunuz. Bastırılmış duyguların, verilmemiş cinsel eğitimlerin sonucu bu. İzlediğiniz dizilerde millet çatır çutur öpüşürken sorun yokta konuşunca mı sorun oluyor.

o nasıl bir hayal dünyasıdır ya daha sağlam bi zemin bulsunlar bari
valla ben devrilir yada kirilir diye utu yapmaya korkuyorum millet seks yapiyor konusahibi gercekden dengesiz bir kvalideniz olacak simdiden belli etmis bir daha devam ederse belli et baya baya benim kvalidemde kizim oldugunda esimle bana bakip o isi yapmayin heee cocugun yaninda bir iki derken 3.cuye valla sizden anne olmus yaa benden daha iyisi olacagi belli en azindan gelinime boyle seviyesizce konusmalar yapmam utanirim yakistiramam kendime dedim o oldu bir daha demedi benimde bir arkadasim surekli her gordugu yerde biz iliski yasamiyoruz ben kapattikca konuyu o bireyerden tekrar oraya baglardi uyuz olmustum sonracima bu bayan 1 yasinda oglu varken ikinciye hamile bide iliski yasamiyor anacim yasasa ne olcakdi acaba

ben ütü yaparken masası elimde kalacak diye tırsarken elalemin teyzoşları masanın üstünde aduget çekiyormuş vay anasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…