Kv bana nispet mi yapıyor?

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
133
Merhaba ,
Buraya açtığım ilk kv konusu.
Aslında benim kimsenin sevgisine ihtiyacım yok umrumda da değil ama yanımda yapılan hareketlerden huzursuz rahatsız oluyorum.
Eltimle birbirimizden pek haz etmeyiz kendisi evin tek geliniyken ben gelince beni pek kabullenemedi beni sevmediğini hissederim ben de kendisinden hoşlanmam. Sorun elti değil de kv min tavırları. Eltim yokken bana karşı çok iyidir kv ama btün aile bi arada olduğunda aman x acıkmıştır hemen sofrayı kuralım bak x yemeği senin istediğin gibi pişirdim gibi sürekli bir yaranma peşinde eltime karşı ama bana karşı böyle bir tutumu yok kesinlikle. Ben de ben yanındayken yapmasından çok rahatsızım kendisiyle konuşsam ters teper mi bilemiyorum.

Belki kızı gibi olmustur elti dedigin neden kendini kıyaslayıp üzülüyorsun ki ne yaparsa yapsın
Üzlmek değil kesinlikle isterse benden nefret etsin ama yan yanayız yanımda ona o şekilde davranmasından hoşlanmıyorum kendi kendilerine ne yaparsa yapsınlar

Belli ki kv de durumun farkında yani eltinizin siz geldikten sonraki tavırlarının. O yüzden kendini dışlanmış hissetmesin diye öyle yapıyor olabilir. Yada normalde siz yokkende öyle davranıyordur.
Ben olsam hiç konusunu bile acmam

Üzlmek değil kesinlikle isterse benden nefret etsin ama yan yanayız yanımda ona o şekilde davranmasından hoşlanmıyorum kendi kendilerine ne yaparsa yapsınlar
Önüne gecemezsin belki onu gercekten daha cok seviyor insanlara neden sevdigine böyle davranıyorsun benim yanımda yapma diyemezsin ki

Eltiniz alınan küsen yapılmayan şeyleri süreki gündem eden biriyse kv konuşmasın diye yapıyordur.
Bende vardı da aynı model

Ben olsam kv öyle yapay hareketlerde bulunduğunda kahkaha atarım
Ne oldu dediklerinde hiiiç :KK51: derim şu emojideki mimik ile
Her öyle yaptığında ya sesli gülerim ya da 😏 şu ifadeyi takınırım
Banane onlar sinir olsunlar:KK53:

Merhaba ,
Buraya açtığım ilk kv konusu.
Aslında benim kimsenin sevgisine ihtiyacım yok umrumda da değil ama yanımda yapılan hareketlerden huzursuz rahatsız oluyorum.
Eltimle birbirimizden pek haz etmeyiz kendisi evin tek geliniyken ben gelince beni pek kabullenemedi beni sevmediğini hissederim ben de kendisinden hoşlanmam. Sorun elti değil de kv min tavırları. Eltim yokken bana karşı çok iyidir kv ama btün aile bi arada olduğunda aman x acıkmıştır hemen sofrayı kuralım bak x yemeği senin istediğin gibi pişirdim gibi sürekli bir yaranma peşinde eltime karşı ama bana karşı böyle bir tutumu yok kesinlikle. Ben de ben yanındayken yapmasından çok rahatsızım kendisiyle konuşsam ters teper mi bilemiyorum.
Aynı benim kaynanam 😂😂 üzülme canım benimde eltimde aram yoktu ama ikinci bebeğini doğurduğunda kendi kardeşi gelmedi hastanede ben koşuşturdum kendisine de annesine de çocuğuna ben baktığım için şimdi aramızdan su sızmıyor

Yani belki onu seviyordur??? Niye seviyorsun diyemezsin sonuçta kadına.. bence hiç bulaşma

Senden önce atraksiyonlu bir mazileri varsa.
Yani sana şöyle açıklıyım eltim benden önce kök söktürmüş kvye hatta işin tuhaf tarafı onunla ilgili bana içini bile döktüğü oldu ben tabiki bi yorumda bulunmadım ama bana eltimi atıp tutup yanımda ona yaranmaya çalışcak hareketler yapması bana çok itici geliyor

Back
X