Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla daha önce kv lerim ilk gelinleri geleni kıskanmasın diye çabaları olduğunu duymuştum bana onun gibi geldi. Bence çok da büyütülecek bişey değil. Ben olsam umursamazdimMerhaba ,
Buraya açtığım ilk kv konusu.
Aslında benim kimsenin sevgisine ihtiyacım yok umrumda da değil ama yanımda yapılan hareketlerden huzursuz rahatsız oluyorum.
Eltimle birbirimizden pek haz etmeyiz kendisi evin tek geliniyken ben gelince beni pek kabullenemedi beni sevmediğini hissederim ben de kendisinden hoşlanmam. Sorun elti değil de kv min tavırları. Eltim yokken bana karşı çok iyidir kv ama btün aile bi arada olduğunda aman x acıkmıştır hemen sofrayı kuralım bak x yemeği senin istediğin gibi pişirdim gibi sürekli bir yaranma peşinde eltime karşı ama bana karşı böyle bir tutumu yok kesinlikle. Ben de ben yanındayken yapmasından çok rahatsızım kendisiyle konuşsam ters teper mi bilemiyorum.
Ben olsam kv öyle yapay hareketlerde bulunduğunda kahkaha atarım
Ne oldu dediklerinde hiiiçderim şu emojideki mimik ile
Her öyle yaptığında ya sesli gülerim ya daşu ifadeyi takınırım
Banane onlar sinir olsunlar![]()
İşte kayınvalidem de bana kök söktüydü benden karşılığını alınca şimdi çok iyi davranıyor eskiye göre. Yani görsen sanki bu kızla bunlar hiç önceki şeyleri yaşamamış dersin. Büyük ihtimal sana yaptıklarına benzer şeyleri eltine de yaptı ve duvara tosladı o yüzden şimdi ona gıkını çıkaramıyor sen de eltini örnek al.Yani sana şöyle açıklıyım eltim benden önce kök söktürmüş kvye hatta işin tuhaf tarafı onunla ilgili bana içini bile döktüğü oldu ben tabiki bi yorumda bulunmadım ama bana eltimi atıp tutup yanımda ona yaranmaya çalışcak hareketler yapması bana çok itici geliyor
Saf misiniz neden konuşup ekmeğine yağ süreceksinizMerhaba ,
Aslında benim kimsenin sevgisine ihtiyacım yok umrumda da değil ama yanımda yapılan hareketlerden huzursuz rahatsız oluyorum.
Eltimle birbirimizden pek haz etmeyiz kendisi evin tek geliniyken ben gelince beni pek kabullenemedi beni sevmediğini hissederim ben de kendisinden hoşlanmam. Sorun elti değil de kv min tavırları. Eltim yokken bana karşı çok iyidir kv ama btün aile bi arada olduğunda aman x acıkmıştır hemen sofrayı kuralım bak x yemeği senin istediğin gibi pişirdim gibi sürekli bir yaranma peşinde eltime karşı ama bana karşı böyle bir tutumu yok kesinlikle. Ben de ben yanındayken yapmasından çok rahatsızım kendisiyle konuşsam ters teper mi bilemiyorum.
Merhaba ,
Açıkça belirttim düşünce tarzım konu içeriğindeki mesajlarda yazıyor kvmin tavırlarını da detaylı şekildelettim o ünlemlerinizi de alıp konumdan ayrılmanızı rica ediciimSiz kv nize karşı nasıl davranırsınız ? Belki eltiniz daha samimi ve yakın davrandığı için kv deniz de öyle davranıyordur. Sonuç size de bir yanlışı olmuyor neden eltinize olan tavırlarıyla kv nizi yargılıyorsunuz? Düşünce tarzınız da sorun var !!!!
Ne yapacaksın valide sultan ölünce hanedan üyesi olarak onun tavsiye ettiği sultan mı yerine geçip sarayın valide sultanı olacak ta rahatsız oluyorsun? Boşveeeeer
Zaten çoğu zaman elimden telefonu düşürmüyorum artık kardeşimi arayıp güle eğlene konuşuyorum insanlar ne tuhaf mübarek günlerde kalp kırmak için ellerinden geleni yapıyorlarAma an taktiğin şeye bak bırak altını sevsin bayilsin yeterki sana bulaşmasın laf sokmasın oğlunu şişirip şişirip üstüne yollamasın. Demekki o davranislariyla senin daha çok dikkatini çektiginin farkında valla duymamış görmemiş gibi yap tel al eline annenle kardeşinle kahkahalar atarak konuş neşelen anında şaşkın ördek gibi bakar kalır. 3 günlük dünyada kaynananın gelin ayirtmasini takmayınız.