Kv bana nispet mi yapıyor?

Merhaba ,
Buraya açtığım ilk kv konusu.
Aslında benim kimsenin sevgisine ihtiyacım yok umrumda da değil ama yanımda yapılan hareketlerden huzursuz rahatsız oluyorum.
Eltimle birbirimizden pek haz etmeyiz kendisi evin tek geliniyken ben gelince beni pek kabullenemedi beni sevmediğini hissederim ben de kendisinden hoşlanmam. Sorun elti değil de kv min tavırları. Eltim yokken bana karşı çok iyidir kv ama btün aile bi arada olduğunda aman x acıkmıştır hemen sofrayı kuralım bak x yemeği senin istediğin gibi pişirdim gibi sürekli bir yaranma peşinde eltime karşı ama bana karşı böyle bir tutumu yok kesinlikle. Ben de ben yanındayken yapmasından çok rahatsızım kendisiyle konuşsam ters teper mi bilemiyorum.
Valla daha önce kv lerim ilk gelinleri geleni kıskanmasın diye çabaları olduğunu duymuştum bana onun gibi geldi. Bence çok da büyütülecek bişey değil. Ben olsam umursamazdim

Ben olsam kv öyle yapay hareketlerde bulunduğunda kahkaha atarım
Ne oldu dediklerinde hiiiç :KK51: derim şu emojideki mimik ile
Her öyle yaptığında ya sesli gülerim ya da 😏 şu ifadeyi takınırım
Banane onlar sinir olsunlar:KK53:

Biri benim olduğum ortamda görgüsüz laf ederse ben de ister istemez gülüyorum.. :KK48:

cevabini kendin vermissin. KV yaranma pesinde. birak yaransin. niye takildin? eltin belkide mesafeli KVye- bu sebepten yaranmaya calisiyor iste. cocukca haraketler

Yani sana şöyle açıklıyım eltim benden önce kök söktürmüş kvye hatta işin tuhaf tarafı onunla ilgili bana içini bile döktüğü oldu ben tabiki bi yorumda bulunmadım ama bana eltimi atıp tutup yanımda ona yaranmaya çalışcak hareketler yapması bana çok itici geliyor
İşte kayınvalidem de bana kök söktüydü benden karşılığını alınca şimdi çok iyi davranıyor eskiye göre. Yani görsen sanki bu kızla bunlar hiç önceki şeyleri yaşamamış dersin. Büyük ihtimal sana yaptıklarına benzer şeyleri eltine de yaptı ve duvara tosladı o yüzden şimdi ona gıkını çıkaramıyor sen de eltini örnek al.

Merhaba ,
Aslında benim kimsenin sevgisine ihtiyacım yok umrumda da değil ama yanımda yapılan hareketlerden huzursuz rahatsız oluyorum.
Eltimle birbirimizden pek haz etmeyiz kendisi evin tek geliniyken ben gelince beni pek kabullenemedi beni sevmediğini hissederim ben de kendisinden hoşlanmam. Sorun elti değil de kv min tavırları. Eltim yokken bana karşı çok iyidir kv ama btün aile bi arada olduğunda aman x acıkmıştır hemen sofrayı kuralım bak x yemeği senin istediğin gibi pişirdim gibi sürekli bir yaranma peşinde eltime karşı ama bana karşı böyle bir tutumu yok kesinlikle. Ben de ben yanındayken yapmasından çok rahatsızım kendisiyle konuşsam ters teper mi bilemiyorum.
Saf misiniz neden konuşup ekmeğine yağ süreceksiniz

Sinir olduğunuzu hiç belli etmeyin zaten amacı o

Ozaman alaycı gülümseme yapmaya ve konuyu açmamaya karar verdim arkadaşlar bizim ailemizde hiç böyle şeyler olmadı gelinler hep kendi kızları benimsensendi ben de ilk defa böyle bir duruma düştüm bu konuda gerçekten çok tecrübesizim
Çok şükür eşimin ve kandi ailemin sevgisi bana fazla fazla yetiyor fakat hepimiz insanız bu durumlara düşürülmek insanın sinirini oynatıyor

Ne yapacaksın valide sultan ölünce hanedan üyesi olarak onun tavsiye ettiği sultan mı yerine geçip sarayın valide sultanı olacak ta rahatsız oluyorsun? Boşveeeeer

Merhaba ,

Siz kv nize karşı nasıl davranırsınız ? Belki eltiniz daha samimi ve yakın davrandığı için kv deniz de öyle davranıyordur. Sonuç size de bir yanlışı olmuyor neden eltinize olan tavırlarıyla kv nizi yargılıyorsunuz? Düşünce tarzınız da sorun var !!!!

Siz kv nize karşı nasıl davranırsınız ? Belki eltiniz daha samimi ve yakın davrandığı için kv deniz de öyle davranıyordur. Sonuç size de bir yanlışı olmuyor neden eltinize olan tavırlarıyla kv nizi yargılıyorsunuz? Düşünce tarzınız da sorun var !!!!
Açıkça belirttim düşünce tarzım konu içeriğindeki mesajlarda yazıyor kvmin tavırlarını da detaylı şekildelettim o ünlemlerinizi de alıp konumdan ayrılmanızı rica ediciim

Ne yapacaksın valide sultan ölünce hanedan üyesi olarak onun tavsiye ettiği sultan mı yerine geçip sarayın valide sultanı olacak ta rahatsız oluyorsun? Boşveeeeer

😀 normal zamanlarda boşverrrr de işte bir ara gelince sinirleniyorum

Ama an taktiğin şeye bak bırak altını sevsin bayilsin yeterki sana bulaşmasın laf sokmasın oğlunu şişirip şişirip üstüne yollamasın. Demekki o davranislariyla senin daha çok dikkatini çektiginin farkında valla duymamış görmemiş gibi yap tel al eline annenle kardeşinle kahkahalar atarak konuş neşelen anında şaşkın ördek gibi bakar kalır. 3 günlük dünyada kaynananın gelin ayirtmasini takmayınız.

Ama an taktiğin şeye bak bırak altını sevsin bayilsin yeterki sana bulaşmasın laf sokmasın oğlunu şişirip şişirip üstüne yollamasın. Demekki o davranislariyla senin daha çok dikkatini çektiginin farkında valla duymamış görmemiş gibi yap tel al eline annenle kardeşinle kahkahalar atarak konuş neşelen anında şaşkın ördek gibi bakar kalır. 3 günlük dünyada kaynananın gelin ayirtmasini takmayınız.
Zaten çoğu zaman elimden telefonu düşürmüyorum artık kardeşimi arayıp güle eğlene konuşuyorum insanlar ne tuhaf mübarek günlerde kalp kırmak için ellerinden geleni yapıyorlar

Bence konuşmayın bu konuşma eltinin kulağına giderse “kıskanç elti” gömleği yapışır kalır üstünüze.
Eltiniz, sizi kıskandığını belli etmiştir ya da eşi annesine çıtlattıysa kayınvalideniz bu yüzden ona ilgili davranıyordur.

Kuma gemisi yürümüş, elti gemisi yürümemiş.
Gaygana o eltiniz cazgırlık ediyor belli ki ona yaranmaya çalışıyor yapmacık yani.
İplemeyin.

Sen hiç araya girme , onlar yakında birbirlerine girerler merak etme . Sen de kenardan izler gülersin ;)

Bence Bir şey demeyin. aldırmayın siz de bırak ne yaparsa yapsın . Önemli olan eşiniz olmalı onunla aranız iyiyse boşverin. eşiniz fark ederse farkeder etmezse etmez genelde erkekler etmez ama çok takılmayın bence . Kendi bilir..

Yüzümde sabit ve aptal bir tebessümle oturup bakakalırdım onlara. Her seferinde andaval gibi bakarım. Ama asla ses etmem .

Ortadaki anormal durumu hissettirmeyi ama asla ispat ettirmemeyi çok severim. Bi çeşit hobi.

Hobim için ortam bulursam kaçırmam.

Back
X