- Konu Sahibi sema colak
mahkemeye gidene kadar karakola gidip tutanak tutturun, çocukta adli tıptan darp raporu alır. o kayınvalide değil uzaklaştırma direk hapse girer... bu işler o kadar basit değil darp var işin ucunda... olay bu kadar ciddiyse siz neden evinize alıyorsunuz ben anlamadım... geldiğinde kapıyı açmak zorunda mısınız. benim ocuğuma vuran üstelik uzaklaştırma cezası almasını istediğim birini evime neden alıyım... ve neden çocugumu onun kucağına veriyim suratını kızartmasını izleyim... almayın evinize... olsun bitsin. uzak dur benim çocuğumdan bir daha ona vurmayı bırak o elini kaldırdığını görürsem seni içeri atırırım diyin.Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?