Kv bebegimi dovuyor

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
mahkemeye gidene kadar karakola gidip tutanak tutturun, çocukta adli tıptan darp raporu alır. o kayınvalide değil uzaklaştırma direk hapse girer... bu işler o kadar basit değil darp var işin ucunda... olay bu kadar ciddiyse siz neden evinize alıyorsunuz ben anlamadım... geldiğinde kapıyı açmak zorunda mısınız. benim ocuğuma vuran üstelik uzaklaştırma cezası almasını istediğim birini evime neden alıyım... ve neden çocugumu onun kucağına veriyim suratını kızartmasını izleyim... almayın evinize... olsun bitsin. uzak dur benim çocuğumdan bir daha ona vurmayı bırak o elini kaldırdığını görürsem seni içeri atırırım diyin.

Ay lütfen şikayet edin. Gerizekalı kadın. Bence uzaklaştırma çıkar eğer darp raporu falan alırsanız. Eşiniz bir şey demiyor mu ya?

kadının sevmesi böyleyse gerçekten ufacık bir vurması nasıldır ALLAH bilir

ya ben cok safim yada dunya cok kirlendi.benim aklim hayalim almiyor amlesef.belki konu sahibi siz kv sevmediginiz icin sert sevince siddet olarak algilamis olabilirsiniz.bi babaanne torununu neden dovsun ki.bazi insanlar sevince sert sevebiliyor ama mahkemeye falan vermek darp raporu almak bunlar bana cok uç nokta gibi gorunuyor.esiniz ne diyo bu duruma oda siddet olarak goruyor mu

Alın karşınıza son kez konuşun.
Bir daha dokunursan bu eve giremezsin diye de belirtin.

Baktınız devam ediyor. Evinize almayın.
Terbiyesizliğin lüzumu yok yani haddini bilsin. Bütün stresini ben çekeceğim,bütün gece ben uyumayacağım,doğuracağım,doyuracağım kadın gelecek pat pat vuracak ,ben kıyamazken. Kusura bakmasın da kapımda yatsa sokmam içeri evimin eşiğinden. İstedigi kadar ağlasın zırlasın. Hiç umurumda olmaz yani.

Keske hersey lafta oldugu gibi kolay olsa kizlar
Ne kolay değil arkadaşım.?
Eşinizde arkanızda.
Almayın içeri zorla mı girecek?
O minicik bebeğe zarar verirken utanmıyorsa sizde konu komşudan ,akrabadan vs den utanmayın yani.
Sorana da söyleyin bebeğimi dövüyor defalarca uyardık diye rezil olsun.

Ne kolay değil arkadaşım.?
Eşinizde arkanızda.
Almayın içeri zorla mı girecek?
O minicik bebeğe zarar verirken utanmıyorsa sizde konu komşudan ,akrabadan vs den utanmayın yani.
Sorana da söyleyin bebeğimi dövüyor defalarca uyardık diye rezil olsun.
Yani konu sahibi demek istiyor ki dediklerinizi yapamam eşim var. Eşinin kölesi olan ve değil kendimi çocuğunu bile ezdiren bir kadın daha.

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
Ne şikayeti Allah aşkına!
konuşarak,tepkinizi vererek konuşacaksınız .O geldiğinde çocuğunu al kucağına anne dokunmanı istemiyorum de ve sen şakada olsa çocuğuma vurmayı bıraktığında çocuğuma dokunabilirsin demelisin.
Yani şikayet ederek aile bağlarinizi zayıflamayın.Net tepkiler verin . Aklı basindaysa herhalde o da bırakır yani

.
.

Şikayetçi olursanız sonuç alırsınız. Tazminat davası bile açabilirsiniz kv ye. Böyle bir hakkı yok kimsenin. Anne bile vurduğuna şahit olup şikayet edilirse çocuk elinden alınır. Boş dönmek gibi bir ihtimaliniz yok yani.
Konuştum fayda etmedi dediğin için de şikayetçi olmanı dilerim! Ben olsam yaparım çünkü.

Normal değil mi ? Her anne hatta her insan çocuklara karşı hassas olmalı.
Tabi ki de normal ... Ama ben bu konu için kastetmedim diğer konularını da okumuştum genel olarak çok hassas bazı Büyükler çocukları sert sever . Mesela benim annemde poposuna vurarak sever bebekleri . Konu sahibi de Kv nin tavrını yanlış anlamış olabilir .

.
.

Severken(!) çekin videoya tehdit edin bi daha yaparsan bu görüntüleri gider mahkemeye veririm diye şakayla karışık da söylenebilir. Bakalım yapıyor mu ?

Back
X