- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi sema colak
sokakta cocuguna vuranı görünce hemen müdahale ederim napıuyorsun diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri çocuğuma vurmaya kalkışsa o elini kırarım onun yaka paça atar evden birdaha da yüzüne bakmam. Eve geldiğinde kapıyı açmayın lütfen.Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
simdi yine okudum döverdim okadını aglayan cocuga sus diye vuruyor bide pislkMerhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
+1000Arkadaşlar konu sahibi “vah vahlanmak yerine bilgi sahibi olanların yardımcı olmasını” istemiş.
Arkadaşım sen otur haline ağla bence. Dünyada tepeden tırnağa korumakla yükümlü olduğun tek varlığı şamar oğlanı etmişsin. Çocuğun yüzüne tokat atıyor yüzü kızarıyor diyorsun ya ben okuduklarıma inanamıyorum. Sen de hala “sevgili kayınvalideciğim çok rica ediciim yapmayınız böyle” diye uyarı mı veriyorsun?? Eline sopa alıp evden kovala. Bi daha fıske vurduğunu görürsem seni meşe odunuyla döverim de. Tövbe estağfurullah ya!!