Kv bebegimi dovuyor

Böyle bişey için uzaklaştırma verileceğini sanmıyorum.
Ama ben olsam kapıya gelince kapıyı açmam. Diyelim ki açtım kanguruya takar dibimden ayırmam. En kötü ihtimal yapıştırırım

Arkadaşlar konu sahibi “vah vahlanmak yerine bilgi sahibi olanların yardımcı olmasını” istemiş.

Arkadaşım sen otur haline ağla bence. Dünyada tepeden tırnağa korumakla yükümlü olduğun tek varlığı şamar oğlanı etmişsin. Çocuğun yüzüne tokat atıyor yüzü kızarıyor diyorsun ya ben okuduklarıma inanamıyorum. Sen de hala “sevgili kayınvalideciğim çok rica ediciim yapmayınız böyle” diye uyarı mı veriyorsun?? Eline sopa alıp evden kovala. Bi daha fıske vurduğunu görürsem seni meşe odunuyla döverim de. Tövbe estağfurullah ya!!

Ben anlayamadım
İlk vuruşunu gördüğünüzde çocuğu alıp kv kolundan tuttuğunuz gibi evden çıkarmalı bi daha eve almamalıydınız

Siz uyardınız kadın devam ediyor siz uyarmaya devam ediyorsunuz
Eve almamayı başaramazsınız ama dava açacaksınız öylemi?

Bu konuda bi gariplik var

Niye bu kadar pasifsiniz? Köpeğim var, çocuğum gibi, ona zarar vermeye kalkışan biri olursa gözüm dönüyor. İleride nasip olur da bir bebeğim olursa ona da farklı yaklaşacağımı düşünmüyorum. Gözüm ana baba görmez, kimse kendini savunamayacak olan yavruya zarar vermeye kalkışamaz. Mahkemeye falan gerek yok, vermeniz gereken tepkiyi vermiş olsanız o kadın sizin kapınıza yaklaşamazdı bile. Fazla pasif gördüm sizi, cidden neden böylesiniz? Kendi çocuğunuzu bile koruyamayacak durumdasınız. Bu kadar pasif birisi dava bile açamaz zaten sizinki lafta.

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
Biri çocuğuma vurmaya kalkışsa o elini kırarım onun yaka paça atar evden birdaha da yüzüne bakmam. Eve geldiğinde kapıyı açmayın lütfen.
Polise ihbar etseniz muhtemelen darp raporu isteyecektir ve de şahit eşiniz de şahitlik yapar mı?

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
simdi yine okudum döverdim okadını aglayan cocuga sus diye vuruyor bide pislk

Şiddet uyguladigini kanitlarsaniz sikayetinizden bir sonuc alabilirsiniz. Kanitlayamazsaniz zannetmiyorum uzaklastirma karari cikartacaklarini. Gerci bu uzaklastirma kararini eşiniz de verebilir ama vermiyor demek ki.

Arkadaşlar konu sahibi “vah vahlanmak yerine bilgi sahibi olanların yardımcı olmasını” istemiş.

Arkadaşım sen otur haline ağla bence. Dünyada tepeden tırnağa korumakla yükümlü olduğun tek varlığı şamar oğlanı etmişsin. Çocuğun yüzüne tokat atıyor yüzü kızarıyor diyorsun ya ben okuduklarıma inanamıyorum. Sen de hala “sevgili kayınvalideciğim çok rica ediciim yapmayınız böyle” diye uyarı mı veriyorsun?? Eline sopa alıp evden kovala. Bi daha fıske vurduğunu görürsem seni meşe odunuyla döverim de. Tövbe estağfurullah ya!!
+1000

eve almayın deli mi ne:oha:çocuğunuzu sizden başka kim koruyacak eşiniz bile vuramaz ona normal şartlarda şiddetin hiç olmaması lazım.kv ne hakla vurur cidden sinirlendim:sinirli:

O varken bunu yaptigini biliyorken tuvalete bile kalkmazdim. Hadi basa cikamadim diyelim asla basbasa birakmaz kucagina falan vermezdim. Yemez icmez cocugumla otururdum. Odadan odaya gecerken bile yanima alirdim. Bu da bir fikir. Elletmr su manyaga cocugu .

Oğluma bir fiske vuracak biri... babamı tanımam. Vah vahlanmak yerine bilgi istemişsiniz ya vah vahlanan sizsiniz. Çünkü ben olsam komple bağı keserim geçtim eve alıp almamayı. Siz kalkmış çocuğunuza yapılan şiddeti izlemiş kadına haddini bildirememiş evden ayağını kesememişsiniz. Buradaki insanlara vah vahlanma diyorsunuz. Gidin gidin mahkemeye. Tabii uzaklaştırma alırsınız kesin o sırada da çocuğunuz şiddet görmeye devam etsin aman kapınızı açmamazlık etmeyin.

O vurunca sende kv ne patlat bir şaplak kendine gelsin öyle olmaz böyle olur deli deliyi görünce sopasını saklarmis

Mahkemelik iş değil bu.Şimdilik iş sizde biriyor.Polis çağırıp o şekilde rezil olacağına,tutup kolundan atıcaksın kapıya.Ya da bakacaksın dürbünden hiç açmayacaksın.Ha bunlara rağmen rezillik çıkarıp bağırıp çağırıp seni konu komşuya rezil ederse işte o zaman çağıracaksın hemen polisi uzaklaştırma kararı aldıracaksın.Sana,çocuğuna ve evine yaklaşamayacak.Normal birşey değilki bu.Belki de kafayı yedi kadın.

Back
X