Kv bebegimi dovuyor

Arkadaşım almasana eve ya yazık günah ya kıyamam

Birak ben ve babası bi kere dahi olsa çocuklarımıza vurmazken gelicek kv yada kendim annem kim olursa olsun çocuklarıma vuracak ha sıkar biraz

Ben de ilkin poposuna bezine hafiften vuruyor sandım. Bizim ailede vardır öyle sevmeler. Ama yüzüne vurmak?? Darp raporu alınırsa ya da ispat edebileceğiniz bir görüntü kaydı olursa boş döneceğinizi sanmam.

EVE ALMAYIN
Siz iyi misiniz allah askina
Nr mahkemesi?
Almayin eve yahu cozum sormussunuz bundan basit cozum mu olur?
O basvurdugunuz mahkeme sonuclanana kadar zatrn cocul buyur , siz burayi amerika mi saniyorsunuz?

İlk iş olarak eşinizle bir olup kendinizi suçlayın, kendinize kızın mesela !!!
'Biz neden bu kadar pasifiz, neden evladımızı koruyamıyoruz' diye !
Benim çocuğuma biri vuracak onu oraya gömerim!
Çocuğunuz dövülüyor, siz hala kv ile görüşüyorsunuz, onu eve alıyorsunuz, gelip buraya konu açıyorsunuz !
Sizin hiç mi kendi iradeniz yok hanımefendi. Neyi bekliyorsunuz bu zaman kadar neyi beklediniz !
Siz mağdur falan değilsiniz. En büyük suçlusunuz ! Eşin de, sen de.
Çocuğun dayaktan yanakları kızarırken siz napıyorsunuz, öyle izliyor musunuz ? Yazık yahu yazık !!

Son düzenleme:
Keske hersey lafta oldugu gibi kolay olsa kizlar
Kolay olmayan ne?
Cocugunuzun caninin acimasindan ve bunu gormektrn daha zor ne olabilir hayatta?
Ya sizin anneliniz tuhaf ya benimki
Benim bebegim kendi kendine dusse cani acisa benim icim parcalaniyor
Siz demek ki anne degilsiniz?
Yoksa buna nasil musade eder ki bir anne?
Neden korkuyorsunuz onu anlatin ona cozum bulalim , hayvanlar bile yavrularini herkrstrn herseyden korurken bir insanin yavrusunu koruyamamasini brnim aklim almaz

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
Kapıyı açmazsanız mahkemeye de gerek kalmaz diye düşünüyorum. Ben olsam asla dokunmasına izin vermez, zorunlu olarak aynı mekânda bulunursam da bebegimi kucağımdan indirmez, başından ayrılmazdım.

Anlasa zaten bunu sormazdim
Anlamaz diye bir şey yok söz konusu evladımsa dünyayı yakarım. Bırak kayınvalideyi kocam, anam, babam o şekilde dokunamaz yavruma. Kapının önüne koyuveririm. Kocam tepki gösterirse onu da koyarım. Kocasizliktan ölmem ama evlâdım ı için olurum.

mahkeme ile pek bir sonuç alınabileceğini düşünmüyorum..
mahkemeler yoğunluktan ciddi meseleleri bile sonuçlandıramıyor
konuşmaktan ya da küsüp eve almamaktan başka çare yok gibi

Ne okudum ben??

Hangi maksatla vuruyor bebeğe? Peki sen hangi maksatla bu olayın birden çok kez yaşanmasına izin verdin? Yolarım o kadını. Kapımın eşiğinden içeri sokmayı geçtim, semtime uğrayamaz.

Mahkeme, uzaklaştırma vs böyle işlerle uğraşmayın. Gözüm seni bir daha görmesin yoksa adam tutup ben de seni dövdürürüm bi daha yürüyemezsin deyin.

Allahım ya burada gün geçmiyor ki sinirlerim hoplamasın.

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
agzına scarm oyle birsey yapanın sen nasıl müsade ediyorsun .

Sizi çok sabırlı gördüm maşallah. Ben sanırım o sinirle refleks olarak aynı şekilde kendisine vururdum.

En kolay çözüm eve almayacaksınız. Eşinizde sizden yana sanırım kapıyı çalsın çalsın gitsin yok gitmiyorsa arayın polisi alsın götürsün. Bu ne böyle millet iyice azıttı.

Back
X