Kv bebegimi dovuyor

Mahkemelik iş değil bu.Şimdilik iş sizde biriyor.Polis çağırıp o şekilde rezil olacağına,tutup kolundan atıcaksın kapıya.Ya da bakacaksın dürbünden hiç açmayacaksın.Ha bunlara rağmen rezillik çıkarıp bağırıp çağırıp seni konu komşuya rezil ederse işte o zaman çağıracaksın hemen polisi uzaklaştırma kararı aldıracaksın.Sana,çocuğuna ve evine yaklaşamayacak.Normal birşey değilki bu.Belki de kafayı yedi kadın.
Kocasida adam degil ki evlat dedigin baska ya

şikayetten bişey çıkacağını sanmam.
hatta zararlı bile çıkabilirsiniz bence.
ne diyecek ki torunumu sevmemi gormemi istemiyor iftira atıyor diyecek.
böyle bişey için ceza alsa emsal bir karar felan olur heralde .hiç duymadım böyle bir olay yasandiysada.
evinize almayın.gemileri yakın olsun bitsin.
kimse kimsenin evine zorla giremez.zorla girmeye çalışırsa o zaman şikayet edin.
yani burada vah vahlanmayi bırakın yazıp
bu olayı ilk seferde yaşandığında kestirip atamayan siz olduğunuza göre vah vahlanmasi gereken de sizsiniz haklısınız..

kocaniz sizi siddet uyguladiginda gitmis olsaydiniz bugün bebenigizde siddete maruz kalmazdi.
Dun dayak yedim diye konu acan kadina , kocan cocugunu dovdugunde napicaksin dedim diye yemedigim hakaret kalmadi
Su anda banli ama keske bu konuyu okusa
Ben artik bdv okuya okuya erkrkleri degil kadinlari suclamaya basladim
Kadinlarda is yok ki , onlarin yetistirdigi erkeklerden ne bekliyoruz
Kendi evladini koruyamayan kendine anne diyen bir kadin , yahu ben bu durumda olsam utancimdan yerin dibine gecerim millet bi de burda konu aciyor

Bende vah vahlandığım için bilgi veremiyorum kusura bakmayın. Burda iyi niyetli insanlara çemkireceğinize kv niz geldiğinde çocuğu kaçılabilirsiniz başka odaya en azından ama pardon bilgi sahibi değiliz vahlanıyoruz

Çocuğun yüzü kızarıyorsa alın hastaneye götürün darp raporu alın. Savcılığa gidip şikayette bulunun bu hem çocuğa şiddet hem de istismardır.

Ayrıca siz niye hemen müdahale etmiyorsunuz kolundan tutup atın evden gerekirse kv kimse size niye attın bile diyemez.

Soruna mi cevap verelim vah vahlamak yerine..
Sen ve kayinvalidenin akli dengesi yerinde mi ?
Ben burda sadece kaynanayi suçlamam buna müsade eden de suçludur!!!
Mahkemeye gidebilecek kaynanayi şikayet edebilecek durumdasın ama o çocuğu döverken kolundan tutup dışarı atabilecek durumda degilsin..
Allahım ya delireceğim delireceğim
Biri kızıma yan gözle baksa onun o gözlerini oyarım değil yüzüne vurmak degilllllll

Sivri diliniz ancak burada bebeğinize üzülen insanlara söker değil mi, kv tek bir laf edemezsiniz. Çocuğunuzun yanağına vurduğunda siz onu evden tekme tokat atamazsınız. Çünkü ancak sanalda ötebilirsiniz.
Evet ah vah ediyorum, yazık o bebeğe. Evlat bu. Benim minicik evladıma vuranı ben hastahanelik ederim.
Kv uzaklaştırma cezası bir ömür olmayacak, illaki toruna yaklaşacak söyleyim. Sizin eşinizin eliniz armut toplayadursun.

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?

Yasal olarak uzaklaştırma durumu var mı bilmiyorum
Ama yerinde olsam illegal olarak uzaklaştırırım ellerini kırarak

kocaniz sizi siddet uyguladiginda gitmis olsaydiniz bugün bebenigizde siddete maruz kalmazdi.

Kendisi de mi şiddet görüyormuş? Üzücü ama şaşırmadım. Burada gördüğüm en pasif kadınlardan birisi. Şiddet gördüğünü söyleyen kadın burada çok ama en korkanı bile çocuğuna zarar gelsin deliye dönüyor. Bu nasıl iştir ben anlamadım. Bile bile çocuk istismarına seyirci kalıyoruz.

Eltinin bebegine oje sürdüğüde siz degilmisiniz?
Sürekli bunlar sizin bebeğinizden ne istiyor, cok mu pasifsiniz?
Cocuga birsey olsa annesi olarak en cok sizin caniniz yanacak, hicbirine kapi açmayın .

Düzeltme : kayinvalide ile ayni evde yasiyormussunuz.
O zmn durum vahim. Esinizden siddet gördüğünüz yazılmış o yüzden mi fazla tepki veremiyorsunuz???? Esinizin korkusundan mi

Düzeltme2: Suan ayriymissiniz ama gelip yapiyormus , ilk önerim gecerli. Ama esinizden mi korkuyorsunuz acmayin kapiyi ne olacak?

Son düzenleme:
Kendisi de mi şiddet görüyormuş? Üzücü ama şaşırmadım. Burada gördüğüm en pasif kadınlardan birisi. Şiddet gördüğünü söyleyen kadın burada çok ama en korkanı bile çocuğuna zarar gelsin deliye dönüyor. Bu nasıl iştir ben anlamadım.

evet görüyor maalasef.
gercekden cok üzülüyorum böyle konulara. Yani konu sahibinin pasifligini bilmesem baska türlü yorum yapardim ama durum ortada

Dun dayak yedim diye konu acan kadina , kocan cocugunu dovdugunde napicaksin dedim diye yemedigim hakaret kalmadi
Su anda banli ama keske bu konuyu okusa
Ben artik bdv okuya okuya erkrkleri degil kadinlari suclamaya basladim
Kadinlarda is yok ki , onlarin yetistirdigi erkeklerden ne bekliyoruz
Kendi evladini koruyamayan kendine anne diyen bir kadin , yahu ben bu durumda olsam utancimdan yerin dibine gecerim millet bi de burda konu aciyor

100000000000000% Katiliyorum sana.
bende artik kadinlari suclar oldum. Yahu nedir bu pasiflik? beynim almiyor.
Agzima büyük laf almak istemem ama bebegime siddet uygulayan insani paramparca yaparim. hapislik olurum ama ben yasadigim sürece bebegime kimse vuramaz.

Okuduklarıma inanamadım ne mahkemesi ne polisi nerde yaşıyosunuz siz ! el kadar bebeği resmen dövdürüyosunuz vay efendim ne yapmalıyım !çözüm o kadar basit ki kapıyı açmayın kardeşim kapınızımı kırıcak çocuğu kucağınızdan vermeyin zorlamı alıcak bunları yapamayan el kadar savunmasız yavruyu anne olarak koruyamayan birisi polisemi gidicekmiş bu işte bi tuhaflık var ama neyse
Gözümüzden sakındığımız evlladımız üstelik savunmasız yok yaaa ben daha fazla yazmıyım sinirim zıpladı

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
Kesinlikle net tavrınızı koyun elleme çocuğuma dokunma diyerek elinden alın hiç konuşmasına fırsat vermeden. O da diyecek tabi seviyorum ne var böyle seveceksen birdaha dokunman yasak diyin

Mahkemeyi falan bosverin, oralara varana kadar kayinvalidenizi siddet uyguladigi an kapi disari edin, bir daha da cocugunuza yaklastirmayin. Rezillik cikarirsa da kendi rezil olur, insanliktan cikmis zaten. Bebeginizi nolur hirpalatmayin, dogada bile anne yavrusuna tehlike ne olursa olsun siper olur, lutfen insanlarin yavrunuza istedigi gibi davranmasina musade etmeyin. Konuyu okumak bile cildirtti beni.

Son düzenleme:
Back
X