- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi sema colak
Cocugun beyin travmasi gecirirse ne olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocasida adam degil ki evlat dedigin baska yaMahkemelik iş değil bu.Şimdilik iş sizde biriyor.Polis çağırıp o şekilde rezil olacağına,tutup kolundan atıcaksın kapıya.Ya da bakacaksın dürbünden hiç açmayacaksın.Ha bunlara rağmen rezillik çıkarıp bağırıp çağırıp seni konu komşuya rezil ederse işte o zaman çağıracaksın hemen polisi uzaklaştırma kararı aldıracaksın.Sana,çocuğuna ve evine yaklaşamayacak.Normal birşey değilki bu.Belki de kafayı yedi kadın.
Dun dayak yedim diye konu acan kadina , kocan cocugunu dovdugunde napicaksin dedim diye yemedigim hakaret kalmadikocaniz sizi siddet uyguladiginda gitmis olsaydiniz bugün bebenigizde siddete maruz kalmazdi.
Malesef ondan kaynaklanıyor zaten.Kocası dikilip karşısına benim çocuğuma vuramazsın dese iş biter.Gelinin uyarmasıyla aynı değil.Herkes görevini bilse kimse kimseyle kötü olmaz.Kocasida adam degil ki evlat dedigin baska ya
Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?
kocaniz sizi siddet uyguladiginda gitmis olsaydiniz bugün bebenigizde siddete maruz kalmazdi.
Kendisi de mi şiddet görüyormuş? Üzücü ama şaşırmadım. Burada gördüğüm en pasif kadınlardan birisi. Şiddet gördüğünü söyleyen kadın burada çok ama en korkanı bile çocuğuna zarar gelsin deliye dönüyor. Bu nasıl iştir ben anlamadım.
Dun dayak yedim diye konu acan kadina , kocan cocugunu dovdugunde napicaksin dedim diye yemedigim hakaret kalmadi
Su anda banli ama keske bu konuyu okusa
Ben artik bdv okuya okuya erkrkleri degil kadinlari suclamaya basladim
Kadinlarda is yok ki , onlarin yetistirdigi erkeklerden ne bekliyoruz
Kendi evladini koruyamayan kendine anne diyen bir kadin , yahu ben bu durumda olsam utancimdan yerin dibine gecerim millet bi de burda konu aciyor
Kesinlikle net tavrınızı koyun elleme çocuğuma dokunma diyerek elinden alın hiç konuşmasına fırsat vermeden. O da diyecek tabi seviyorum ne var böyle seveceksen birdaha dokunman yasak diyinMerhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?