Kv bebegimi dovuyor

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Gideceksin polise şikayet edeceksin, ama önce evine görünen yere kamera tak, belgele ki kanıtın olsun. Bebeğimi istismar ediyor, beni de dinlemiyor, baş gelemiyorum diyeceksin. Belgeleri de sunacaksın. Muhtemelen uyarı alır, devam ederse de uzaklaştırma verilir diye düşünüyorum. Benim beneğime vursa açılır açılır geçirirdim herhalde kayınvalideye. Yok polise gidemem dersen ara 183ü yardım iste, gelen görevliyle önden konuş, komşulardan şikayet geldi falan derler korkuturlar belki.

Ekleme: bunlara gelene kadar eve almamak daha iyi bir çözüm bence, bazı arkadaşlar yazmış.

Nasıl böyle birşey yapmasına izin verirsiniz? Simdi diyeceksiniz ki ben vermedim. Siz izin vermişsiniz bir kere yaptıktan sonra evden atar bir daha eve sokmazdim. Mahkemeye de gerek kalmazdı. Çocuğunuzu alıp doktora goturun darp raporu alın ve mahkemeye gidin bu kadar basit. Bir zahmet eve de almayın bir daha da uzaktan da olsa göstermeyin.

Vallahi benim bebegimi dövecek ha onu esekten düsmüsten beter eterim. Konusmusunuzda bilmem ne. Benim yanimda bemim bebegime vuracak. Bende ona yapistiriim bir tane.

Merhaba kizlar kv ile ayni evde yasiyorduk bebegimi seviyorum diye surekli vuruyor sanki birseyden ibtikam alir gibi.
Aslinda kotu biri de degil kv ama...
Iyilikle guzellikle defalarca konustum ama yok ayni iyi dusunmeye calisiyorum onun torunu kotu dusunmez diyorum ama artik yetiyo yaptiklari.
Surekli yuzune vuruyor kipkirmizi ol uyo uyariyorum ne var bunda diyor kac kere aglarken sus diye vurduguna sahit oldum ama ona sorsan seviyormus hafiften vuruyormus.
2 ay oldu ayri eve ciktik surekli geliyor ayni seyleri yapmaya devam ediyor gitmesini soyledigim halde burasi oglumun evi deyip kaliyor.
Esim soylediginde de ayni tepkileri aliyor ne yapacagimizi sasirdik.
Artik son care mahkemeye basvurucam bebegime yaklasmasin diye ama bos donmek istemiyorum bu gibi durumlar icin uzaklastirma v.s bi yaptirim var mi ?.
.
.
Edit: Kizlar vah vahlanmak yerine bilgisi olanlar yazdigim soruya cevap verebilir misiniz?

Kocan anne böyle yapacaksan gelme diyecek. Kocan yüz verdikten sonra mahkeme ne yapsın

Back
X