Kv, bebek bakimi ve elti yorumlari

Durbidk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
1.493
1.860
53
34
Arkadaslar 3 ay once ise basladim bebegime kv bakiyor, kendi istedi bakmayi bakiciya emanet etme dediler kp ve kv, ozellikle kp cok duskundur torunlara bakici hic istemez, hergun evine goturup getiriyorum kv seve seve baktigini soyluyor bana,ki bebegime gercekten guzel bakiyor elinden geleni yapiyor biliyorum yoruluyor bebek bakmak yorucu kv ye her harclik olarak biraz veriyorum ihtiyaclarini aliyorum ve bebgin ne yiyecegini dusunup yprulmasin diye aksamdan bebegimin yiyeceklerini hazirliyorum...gelelim konuya eltim surekli sanki kv ona sikayet ediyormus gibi yorumlar yapiyor yok gecen dus bile alamamis ben bekledim de aldi dusunu ki aksamlari aliyorum bebegimi aksam alabilir dusunu, iste artik yaslandi gozu almiyor bakmayi, bebek bakmak cok zor dayanamiyor falan diyor evet cok zor biliyorum ama anlamadim bunlar eltimin yorumlari mi yoksa kv dert mi yaniyor, kv 2 yil once eltimn bebegine bakti 1 yil o zaman eltim hic boyle konusmazdi bebegn ona zorlugu yok derdi isten 1 de cikardi ama carsida isim var falan deyip aksam gelirdi ya da eve gecip biraz uyuyup oyle gelir alirdi cocugu...ya ben zaten cok rahatsizim bu sekilde ama bakiciya guvenemiyorum kp istedigi icin (ortak borclar var )kredi cektim ucretsiz izin alamiyorum, ki kv hep derdi cocuk yap ven bakarim diye simdi sikayet mi ediyor acaba ?

Arkadaslar 3 ay once ise basladim bebegime kv bakiyor, kendi istedi bakmayi bakiciya emanet etme dediler kp ve kv, ozellikle kp cok duskundur torunlara bakici hic istemez, hergun evine goturup getiriyorum kv seve seve baktigini soyluyor bana,ki bebegime gercekten guzel bakiyor elinden geleni yapiyor biliyorum yoruluyor bebek bakmak yorucu kv ye her harclik olarak biraz veriyorum ihtiyaclarini aliyorum ve bebgin ne yiyecegini dusunup yprulmasin diye aksamdan bebegimin yiyeceklerini hazirliyorum...gelelim konuya eltim surekli sanki kv ona sikayet ediyormus gibi yorumlar yapiyor yok gecen dus bile alamamis ben bekledim de aldi dusunu ki aksamlari aliyorum bebegimi aksam alabilir dusunu, iste artik yaslandi gozu almiyor bakmayi, bebek bakmak cok zor dayanamiyor falan diyor evet cok zor biliyorum ama anlamadim bunlar eltimin yorumlari mi yoksa kv dert mi yaniyor, kv 2 yil once eltimn bebegine bakti 1 yil o zaman eltim hic boyle konusmazdi bebegn ona zorlugu yok derdi isten 1 de cikardi ama carsida isim var falan deyip aksam gelirdi ya da eve gecip biraz uyuyup oyle gelir alirdi cocugu...ya ben zaten cok rahatsizim bu sekilde ama bakiciya guvenemiyorum kp istedigi icin (ortak borclar var )kredi cektim ucretsiz izin alamiyorum, ki kv hep derdi cocuk yap ven bakarim diye simdi sikayet mi ediyor acaba ?
Bence eltinizin karın darlığından kaynaklı bir durum ..

Kayınvalideniz açıkça size söylemeden asla takmayın eltiyi. Ne yapmaya çalıştığını anlayamazsınız, sormayın bile bence kayınvalidenize. Merak ediyorsanız "Anne cok yoruyor mu? sıkılıyor musun" filan diye sorun, eltim söylüyor diye değil.

Eltiyi de takmayın, cevap vermeyin olumlu ya da olumsuz bence.

Ya aklima geliyor aslinda kv bebegime bakmadan once eltim 2 cocugunu da sik sik kv ye birakip disari cikardi simdi birakamiyor ondan mi boyle yorimlar yapiyor acaba ?
Bence kv niz rahatsız olsaydı bi şekilde dile getirirdi bunu yada hal ve hareketleri ile belli ederdi. Eltinize laf düşmez.

Eltinizi çok da kale almayın . Belki muhabbet arasında duş alacaktım ama bebeği bırakamıyorum vs demiştir ama dert yanmak gibi değil. Eltiniz de size söylemiş .ayrıca anladığım kadarıyla kredi gibi bir mistereginiz var ve karşılıklı istekle gerçekleşmiş bence çok düşünecek bişey yok

Eltinize dert olmuş bebeğiniz. Haddi olmayan şeylere karışmasın.
Kv al karşına konuş sana zor oluyorsa bakıcıya bırakayım eğer olmuyorsa x ile konuş bi daha benim çocuğuma bakman konusunda fikrini söylemesin de. Yada kv ile konuştuktan sonra eltin bir daha dile getirirse ben konuştum onun bir yorgunluğu yok ama senin kafanı fazla yoruyor bu konu boşver sen biz hallediyoruz de kapat ağzını.

Çocuğu almaya gittiğinde anne Allah razı olsun torununa bakıyorsun bu yaşına rağmen, gözüm kapalı emanet ediyorum canımı sana iyiki varsın de ve giderken de bi kutu tatlı al ya da sevdiği bir şeyi,maaşımı aldım haydi size bir tatlı ısmarlayayım fr eltinü çatlat ben olsam öyle yaparım özellikle kocamın yanında yaparım bunu kocamın da gönlünü kazanırım☺️ Eltinle de konusurken bakacak tabi yok seninkine baktı benımkıne de bakacak gibi fitne cımleler kurma eltine karsı ketum ol hmm öyledir tabi yoruluyorlardır haliyle falan de.Kaynanan soylemıyor sonucta bunları sana çok şikayeti olan söyler.

Kayınvalideniz açıkça size söylemeden asla takmayın eltiyi. Ne yapmaya çalıştığınızı anlayamazsınız, sormayın bile bence kayınvalidenize. Merak ediyorsanız "Anne cok yoruyor mu? sıkılıyor musun" filan diye sorun, eltim söylüyor diye değil.

Eltiyi de takmayın, cevap vermeyin olumlu ya da olumsuz bence.
Soruyorum hergun anne cok yordu mu seni falan diye, o da yalan soylemez zaten 'olacak o kadar' falan der, evi bebege gore duzenler cok sever oyun oynar onunla, farkli bir rahatsizlik hissetmedim ki ben alinganimdr acaba bebegm yuk mu oldu diye rahtsiz olurum

Olabilir dert yanıyor ama eltinizde garip geldi eltiye sorun senin çocuğuna bakarken onu bu kadar düşünmüyordun bende çocuğumu keyfimden bırakmıyorum mecburum deyin ve eşinize anlatın bu elti meselesini eger annesiyle konuşursa derdini ogrenirsiniz

Soruyorum hergun anne cok yordu mu seni falan diye, o da yalan soylemez zaten 'olacak o kadar' falan der, evi bebege gore duzenler cok sever oyun oynar onunla, farkli bir rahatsizlik hissetmedim ki ben alinganimdr acaba bebegm yuk mu oldu diye rahtsiz olurum
O zaman sorun yok. O eltinizin halt etmesi

hayır hiç kafanıza takmayın o zaman, eltinizin söylediklerini de yok sayın cevap vermeyin bile. suçlu duruma düşürürler insanı belli mi olur?

Eltiniz kendi cocugunu birakamamis diye dert ediyor ki seneye verme al o birakabilsin diye. Bence hic takmayin derim o hazmedememis cocuklariniza bakilmasina
Sanirim oyle cunku kendisi 2 yildr calismiyor, ama bu konudan once kursa gitmek istiyorum ama cocuklarin buyumesi lazim simdi anneme bir de bunlari birakamam zaten kafayi yemek uzere gibi birsey dedi

hayır hiç kafanıza takmayın o zaman, eltinizin söylediklerini de yok sayın cevap vermeyin bile. suçlu duruma düşürürler insanı belli mi olur?
Evet ben de cok birsey demedim evet bebek bakmak cok zor ben elimden geleni yapiyorum kolaylassin diye dedim ve ekledim bakici kabul etmediler zaten ne yapayim babam cok kizar bakici bulursam dedim

Olabilir dert yanıyor ama eltinizde garip geldi eltiye sorun senin çocuğuna bakarken onu bu kadar düşünmüyordun bende çocuğumu keyfimden bırakmıyorum mecburum deyin ve eşinize anlatın bu elti meselesini eger annesiyle konuşursa derdini ogrenirsiniz
Haklisinz bir daha birsey soylerse oyle deyim

Sanirim oyle cunku kendisi 2 yildr calismiyor, ama bu konudan once kursa gitmek istiyorum ama cocuklarin buyumesi lazim simdi anneme bir de bunlari birakamam zaten kafayi yemek uzere gibi birsey dedi
Derdi buymus iste. Bence kayinvalideniz bisey dememistir. O kendiniz rahatsiz olursunuz da seneye vermessiniz diye yol yapmis. Onunkine bakilmis sira sizde kusura bakmasin. Cevap hic vermeyin elinede koz vermeyin gecin gidin

Bence direkt kayınvalidenize sorun.
Aslinda her aksam soruyorum seni cok yordu mu falan diye o da " olacak o kadar, onun sevgisi baktiriyor " falan gibi seyler diyor...zatem benm.ailem uzakta ama arada isi falan oluyor ya da yoruluyor diye annemi cagiriyorum 10 gun kalip bakiyor ki kendi anneme de soruyorum o bile " yorulmadim desem yalan yoruldum desem ayip en iyisi sorma" diyor 😁

Back
X